.
Резултати от 1 до 25 от общо 3345

Threaded View

Абе, то момчето си има голям потенциал, но като не учи достатъчно... Не, че не е от силните ученици, ама ей така, да е закачи с мен. Той риташе топка към мен, дано не нарочно, защото се бях облегнала на стената на училище, и всички момчета почнаха да ме обиждат, направо ми причерня! Дааа бе, няма да им дам да преписват, то ще си е лудост... Извинете ме за дъългите мнения, но като почна и нямам спиране, просто дотолкова ми е дотегнало вече от тия преписвачи, че направо нямам думи. Те са адската наглост, разбирате ли, ох, дано ни се паднат по-строги квестори, които да не дават да се преписва, ТРЯБВА НЯКОЙ ДА КОНТРОЛИРА ТЕЗИ УЧЕНИЦИ, иначе горко им на силните ученици, ще бъде язък за знанията и труда ни да препишат от нас. От миналата година ми викат: "О, Крисиии, ама ти си добричка, ще ни дадеш да преписваме на външните, ПЛС, ПЛССС". С всяка следваща тяхна молба ми стават все по-долни и по-долни. Помня, на външното в 4ти клас, много искаха всички момичета да препишат от мен. Обаче аз не им дадох и после толкова време ми се сърдиха след теста, сякаш аз бях преговаряла до 1 през нощта заради тях! Ами, да са си учили пък, в крайна сметка! Вярно, че и аз се поотпуснах тази година малко, от пубертета ли - не знам, но това не означава, че не уча! Продължавам да уча, макар и да не решавах много извън училище тестове, поне съм учела уроците и съм внимавала много, имам много хубави оценки, и съм доволна, сега минат ли тези изпити, ще се поуспокоя малко, ще си почина 1 ден и тогава подготовка за външните по останалите предмети. Btw, някой спомена за ОКСИМОРОН - хмм, не сме го учили и мисля, че и в учебника го няма, така че бихте ли ми обяснили какво означава термина. Предварително благодаря!

bebzgirl, успокой се, панирането само ще намали резултата ти. Деня, репди изпита се наспете ПОНЕ 8 часа за по-добри резултати, раздвижете се преди изпота, разбудете ума си, хапнете зареждаща с енергия здравословна храна, плодове и плодови сокове, може да помиришете малко лавандула, тя успокоява, да кажем преди изпита да вдъхнете малко от нежния й релаксиращ аромат, но пък не знам дали не приспива. Е, сега, вие няма да се мариновате в мириса й, просто за успокоение мъничко. Да не ви видят квесторите
    Последно редактирано от Silver_flower : 05-18-2012 на 19:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си