- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
В нашето училище бих споделила какви са били квесторите от преди 2 години назад: На набор 96 им дали да си четат отново текстовете за втори модул, на набор 97 се паднало на едно познато момиче майка му, което помогнало на доста деца. Тази година знам, че ще са от Кюстендил и от по-горен курс само. И се надявам на техникуми, нещо екстри, малко да е лабаво.Споко, има начин никой да не препише от вас, стига да искате. Именно и аз заради това не се притеснявам. Момичето, до което седя, уж се води на ниво 5ица, а мога да ви кажа, че на елементарни задачи по математика блокира, да не говорим по български, ако е сама, съм се басирала, че е изкарала 3ка! И само се разбира там с мен да съм си бутнала листа настрани, пък... Ще си го бутна, ама друг път. Гледай си работата. Цяла година си имаш вземане-даване с мен, напоследък започваш да ме изнервяш достатъчно, че не мога да се съсредоточа от теб, а сега ще ти решавам и тестовете. То понеже е така ще ги обстреляш отговорите, само с едно ставане до тоалетна или с един поглед. Ще помагам единствено на едно (две по математика) момичета, защото знам, че цяла година са се трудили, помагали са ми и ако е възможно, ще го направя- те го заслужават, защото са отговорни. Стига с това негативно мислене обаче. Току-що ставам от сън и ми е още весело, няма да си разваляме настроението.
![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-18-2012 на 21:03
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."