- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Трябва да напиша есе на тема \"Обичам планината,защото.....\"!Моля помогнете!
Е, не можеш ли да мислиш? Есе се пише лесно. Защо трябва някой друг да ти го напише и да ти изкара оценката? Каква му е ползата на него? Щом имаш време за форум, значи имаш и време да седнеш и да напишеш едно есе. Какъв е проблема да напишеш какво ти е мнението за планината? О.о
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
хей как да направя тема във форума
А на онази задача от 2 модул с координатната система трябваше ли да начертаем координатна система в листа за отговори? Защото аз не начертах.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Аз искам да уча в ПМГ с 4 профилиращи предмета :
1.Биология
2.Химия
3Английски
4.Инф. технологии
класът е Биология с английскиа за ученето в 7 клас направо не ми се мисли сега съм 6 и всеки ден имаме тест по нещо ;(
И ние утре ще връщаме учебници! УРАА!! Свърши се ! Само се чудя за какво ще ходим на у-ще в четвъртък? Какво ще правим :X![]()
Оф аз се двуумя между френския или италианския.Хора кажете според вас кой от тях е по-лесен,по-ефективен и като цяло по-добър