- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
и аз!Първоначално написано от Graffa
![]()
Хей , djigitoriq .. добре дошла в темата Smile .. твоето училище ми се струва много интересно .. какъв език учиш ?
Там учим иврит, английски и български
Graffа, ти къде учиш?
Интересно. Аз познавам няколко човека от 134-то и сега са 8 клас и са много доволни. (:Първоначално написано от djigitoriq
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
През седми клас се изучават:
Хр. Ботев - "На прощаване"
Иван Вазов - "Намили-недраги", "Една българка", "Българския език", "Опълченците на Шипка"
Алеко Константинов - "До Чикаго и назад", "Бай Ганьо"
Пенчо Славейков - "Неразделни"
Пейо Яворов - "Заточеници"
Елин Пелин - "По жътва"
Йордан Йовков - "По жицата".
В учебника на "Просвета" се изучават под този ред.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да, готино е.Не съм казала, че не е, а че ще кандидатствам в мойто, в испанската и в немскатаПървоначално написано от aleks98
Благодаря ти!!Първоначално написано от Pamaa
![]()
Грешно ме разбра, все тая.Първоначално написано от djigitoriq
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Да, схванах, извинявайПървоначално написано от aleks98
![]()
Вие имате ли да учите стихотворения наизуст?Защото на нас ни дадоха 4 стихотворения наизуст и супер много преразкази....![]()
![]()
Да, през годината.Първоначално написано от Tiin
През лятото не са ни дали.
Добре дошла на адашката) ... иначе на нас госпожата ни по български ни каза кои неща да четем от книгите да не се затормозяваме с целите. Чудя се дали тоя пътепис е наистина толкова скучен колкото казвате,и дали да го прочета.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз не смятам да чета книгите.Скучни са ми. Ще прочета само произведенията,които са ни дали да преразказваме
Ухх аз съм тотално зарибена по SKINS изгледах сезон и половина за 1 ден![]()
Ейй, 98 набор тука ли стееееМалките сте много активни ей ;д немате ли си работа ;дд
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Аз поне цяла година следях темата на седмокласницитеПървоначално написано от awerw
.. и тая тема я чакам от много отдавна
.. няма как да не сме редовни
.. има ме си и друга работа ама сме зарибени
![]()
Пътеписа го прочетох точно за два дни с ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ! До човек е, защото аз обичам да чета описания, а не пряка речПървоначално написано от bebzgirl
.
Съветвам ви да прочетете цялата повест "Немили-недраги", защото ще правите анализи на героите и малко трудно ще се справите, ако не сте чели цялото произведение. Нищо не губите, замо ще ви е по-лесно на изпита
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Утре заминавам на море.Колко време го чаках това море![]()
И аз го чаках, но ще замина чак на 1- виПървоначално написано от Tiin
къде ще ходиш (в България или в чужбина)?
![]()
Ох аз чак към края на юли ще замина ... иначе ся майка ми иска да ме праща на село за 2 седмици,защото тя отива на почивка . Ужас !
В Сл.Бряг както всяка година,но тази ще сме само за 10 дена,защото за повече дни няма места. (иначе изкарваме на морето 1 месецПървоначално написано от djigitoriq
)
Супер!Първоначално написано от Tiin
Приятно пекарване на Слънчев Бряг, но съм сигорна, че щом отиваш за 10 дни 100% ще си прекараш супер
![]()
![]()
![]()
![]()
Данооо![]()
![]()
![]()
Амм да ви питам вие пушите ли? (аз не пуша.пробвала съм хареса ми,ама не ми се дават излишни пари)
а я покажете къв ви е почерга,,че аз моя го мразя и съм се зарибила ся да се уча да пиша по-красиво. Пуснете снимки на вашите. Ето го моя.
http://prikachi.com/images/828/3466828B.jpg
Първоначално написано от aleks98
Сега ще съм 8ми клас аз но пиша ;д на мен даскалите от моето училище ми казаха че 2 АЕГ е доста зле станала напоследъкк .. Учителите на нищо не са били училии ии бала като гледам е спаднал е поне от миналата година .. имам и приятели , които са там и те не са много доволни .. Но това е мое мнение : )
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]