Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
Ми ПО ТЕМАТА:
На първо място ми е Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ", отделно мисля да се пробвам и в немската гимназия може и испанската. Честно казано още от сега ме тормози мисълта за догодина . Предварително наще ме записаха на уроци след 15 септември всяка събота по осем часа отделно продължавам да ходя на английски в училища за Европа .. ходя и на тренировки въобще ще бъде майката си трака няма да имам време да си подам носа на вън или да вляза в teenproblem Иначе това лято ще бъде адски тъпо.. изпокарах се с целия свят и няма с кой да излизам почти .. Цял ден вися пред компа ям и гледам филми, макар, че осъзнавам колко е вредно, но не мога да се спра.. да му е*а ма*ата на акнето и с него не мога да се преборя , започнах да пълнея...абе трагедия... (смехът е заради парадокса, който се получава)
Къде е парадокса тука, че не схванах..
Драги ми Смехурко парадокса си го има на мен ми се плаче от всичкото това предстоящо учене, но не успявам да си изразя емоциите правилно и се смея вместо да плача, а това, че ти си, като албански реотан си е друга тема..