Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
Цитирай Първоначално написано от aleks98
Цитирай Първоначално написано от Graffa
Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
Аз имах ЗИП по математика тая година,догодина също ще имам + СИП по български и СИП по математика ... направо ми се реве. Иначе вие сте големи късметлий. На нас госпожата ни по мат. ни даде 2изходни и 1вото го считаше като изходно,а 2рото ще го счита като входно за 7клас. На всичкото отгоре 2дена преди ''входното'' си върнахме учебниците. Абе не ми се мисли кво мазало съм напраила на тоя тест. Както и да е,ще имам време да се поправя ;дд
Аз ще имам само ЗИП математика , но кой знае може да искат да ни изтормозят още повече ..и на нас един от тестовете който ни е дала да решаваме ще ни бъде като входно за 7 клас ..

От няколко дни се събуждам с мисълта , че имам домашни и закаснявам за училище

Тц, тц, тц.. как ви тормозят, ама това е за добро. (:
Надявам се. Ох,на мене даскалото взе да ми липсва вече.И аз се събуждам с тея мисли,и все си мисля,че утре съм на даскало. Като си помислиш само,че има още някви месеци без даскало,и то наистина взима да ти липсва. Сега като се замисля,наистина доста си ни тормозят,особенно госпожата ми по ЗИП - желязна е. Тя ще ни е догодина и по математика,ще се сменят с другата,която също е супер.Супер добре ни подготвят за тея изпити,и още от сега работим за време. Госпожата ми по български също е много печена. Абе един вид съм случила на госпожи. Жалкото е,че по английски напуска тая година,а тя беше ГОЛЯМ пич. Я кажете за вашите госпожи
Така, учителките по български език и математика са супер печени, подготвят ни страхотно и аз мога да се похваля, че съм случил на учители, по английски, музика и технологии адски много ме мразят и ми пишат двойки и тройки ей така и като ги попитам от къде е тази двойка и тя не ми отговаря и се прай на ударена, което не ми харесва много и ако в седми клас направя така. Иначе по всичко друго госпожите си ги бива, извинявай ако си казала, ама къде учиш (bebzgirl)?