Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
Цитирай Първоначално написано от FuckIt
Айде бе,айде бе.. Чета първите страници и си умирам от смях.. На вас седмокласниците ви минаха изпитите, и вече сте големите отворковци. [/b]
Ама ти сериозно ли? Успокой нервичките и не взимай твърде лично всичко Ти какво искаш, като съм учила денонощно цяла година и съм се спукала от решаване на задачи всеки един ден и са ми минали изпитите, аз да не се отпусна ли ? За сравнение --> приета съм по първо желание, първа сред всички други в училището, където аз искам. Ето до какво води трудът цяла година, сладко е накрая, но едва ли ти можеш да го осъзнаеш, нали?

Хораа, с пропорциите от шести клас си решавах 50% от текстовите в седми (или поне аз бях схванала приложенията им), но не са много трудни
Хвалиш ли се не мога да разбера? То и аз мога да отида в някакво забутано училище и да съм първа това не е показател! И можеше да си спестиш всичките хвалби и прочие нали знаеш, че никой не го интересува в този форум и няма да впечатлиш никого!...Все тая!

Аз и да ви казвам и да не ви казвам вие ще се притеснявате много, както аз бях! Малкото притеснение ми помогна да се мотивирам, но не прекалявайте особено в последните 3-4 дни! Там вече трябва пълна концентрация! Талисманите помагат с успокоението аз носих къ 3-4б ама бяха от хора, които ми пожелаваха успех и сега съм адски доволна пък и те Ся като почнете уроците на всяко едно произведение (който е на просвета учебника по лит) поглеждайте отдолу въпросите. На някой от тях ще ви е тезата - правете ги! Купете си има едно помагало за 7 клас пак на просвета по бг и лит и там има много тези за писане...упражнения ала бала..после и снимка ще дам ако не ме мързи