- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Преди една година и аз бях в темата ''бъдещи седмокласници''Мога само да кажа да си прочетете всички книги от списъка, за да сте запознати.Да учите редовно.Ходете на уроци и редовно си пишете домашните.По математика няма да е лошо допълнително към всичко да решавате тестове.Ето няколко, които ще са Ви от полза.
На Веди за 7-ми клас по математика!Върши страхотна работа.
Веди по Български и по Литература (отделно две пособия са)
И също на Литерайко (има само тестове в два раздела) Единият раздел е по български, а другият е по Литература.На цвят книжката е ярко зелена.Друго, другоо...научете си теоремите и първият модул от изпита по математика в кърпа Ви е вързан.Аз на 1-вия модул имам 2-3 грешки и то от алгебричните задачи.Вторият модул-30 задача, яко ще Ви изпоти, НО пишете всичко, което знаете, защото на задачите за разписване се дава всичко дори само за чертеж, а и толкова повече точки взимате оттам.За изпита по български, преразказа..задължително чернова!Времето стига, а и няма за къде да бързате, защото дори за оформянето на текста се дават точки.Първата част по български си е тестова и просто трябва да сте си научили всичко(честно казано в 7-ми клас учебника по български си беше доста тъничък и няма кой знае колко нови неща).
П.С. Сори се за романа, исках да дам няколко съвета, от нещата които съм изпитала съвсем наскоро.Късмет и да влезете точно където искате!![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!