- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Здравейте и от мен! И аз съм седми клас, надявам се няма да ви е проблем и аз да пиша в тематаИначе не знам, трябва ли да се представям по-подробно? Или няма нужда... Еми засега няма, че много дълъг пост ще стане, пък ако толкоз има зор...
![]()
Аз свиряяя ^^ На пиано и китара(класическа, все още съм начинаеща, но няма да се отказвам, пък и бързо напредвам заради пианото) Това на Yiruma му имам нотите и цяло лято се каня да го почна, ама все си харесвам нещо друго и го зарязвамПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Иначе от неговите по- ми харесва River flows in you. А на чело яко ли е? И трудно ли е? Много искам на контрабас, ама едва ли ще ме огрее...
А по темата за Коледа: Аз от сестра ми нищо няма да искам, тя винаги избира много яки подаръци, а от наще се чудя... Или някакви големи слушалки(ама да не са много големи и да са някакви по-различни), или акустична китара (О, да! Осми клас я почвам, класическата ми е само за въвеждане... А после нападам електрическата и баса :P ), илии нещо друго, не знам... чудя се още
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.