Здравейте и от мен! И аз съм седми клас, надявам се няма да ви е проблем и аз да пиша в темата Иначе не знам, трябва ли да се представям по-подробно? Или няма нужда... Еми засега няма, че много дълъг пост ще стане, пък ако толкоз има зор...

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6Ex...eature=related ако ви кефи може да пишете има ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?
Аз свиряяя ^^ На пиано и китара(класическа, все още съм начинаеща, но няма да се отказвам, пък и бързо напредвам заради пианото) Това на Yiruma му имам нотите и цяло лято се каня да го почна, ама все си харесвам нещо друго и го зарязвам Иначе от неговите по- ми харесва River flows in you. А на чело яко ли е? И трудно ли е? Много искам на контрабас, ама едва ли ще ме огрее...

А по темата за Коледа: Аз от сестра ми нищо няма да искам, тя винаги избира много яки подаръци, а от наще се чудя... Или някакви големи слушалки(ама да не са много големи и да са някакви по-различни), или акустична китара (О, да! Осми клас я почвам, класическата ми е само за въвеждане... А после нападам електрическата и баса :P ), илии нещо друго, не знам... чудя се още