- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Върнах се от Австрия.... Днеска на дскл всички бяха някви: "Йееей! Мимз е на у-ще!*party* *hug*"... Не знаех, че им липсвам толкова на мойте хора. Много мило ми стана...
А как успявам и аз не знам. Всички тва ме питат, ама не е чак толкова трудно, между другото. Просто човек се научава да се организира. Смятайте, щом вися по форуми, даже понякога се случва и да ми е скучно и да нямам какво да правя
На коледното бях, май съм трета, не съм много сигурна. Една задача не съм я решила цялата, щото по незнайни причини съм игнорирала последното изречение, а пък една друга, която попринцип е много лесна, не можах да я направя... чак като отивах на китара разбрах ква съм тъпа, че даже и листа не беше в мен като я реших!
Подаръци няма да си подаряваме, ще празнуваме на 23 следобед(директорката е позволила да минем първа смяна за деня)
А за класните:
-- по математика ще я правим предколедно - на 23
-- по български на 12 трябваше да правим, обаче нали ме нямаше и чак след ваканцията ^^
бтв изтървала съм две петминутки по математика и едно контролно за 20 мин по биология... по математика утре преди часовете ще ги правя, а по биология стискайте палци да не правя утре в часа, че нищо не помня![]()
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.