.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Относно кандидатстването

Здравейте... Един приятел ме попита дали може да се влезе в друго училище например в началото на другата година (сега е 7 клас в началото на другата година демек 8 клас да влезе в друго училище) .. И да кажа имал 2-ка по математика на матурите дали е възможно да се премести?

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Щом като има 2 по математика на изпита, значи отпада от всички списъци и не може да влезе в гимназия да речем ПМГ или Езикова, но няма да повтаря класа или нещо от тоя сорт, ами просто си продължава в друго училище (общообразователно) .. а вече след 8-ми клас, демек 9-ти може да кандидатства в гимназия , където се приема и след 8 клас и от 9-ти нагоре вкл. си учиш там ,където си влязал след 8-ми ..ако разбра нещо

Искам да кажа дали след лятната ваканция ( 15 септември ) да може да се премести защото и аз съм чувал че можело да се влезе и в началото на другата година от 15 до 30 септември. Той учи във Варна в Любен Каравелов и иска да ходи в Варненска морска ..

Цитирай Първоначално написано от DieWithSmile
    Искам да кажа дали след лятната ваканция ( 15 септември ) да може да се премести защото и аз съм чувал че можело да се влезе и в началото на другата година от 15 до 30 септември. Той учи във Варна в Любен Каравелов и иска да ходи в Варненска морска ..
    Мисля, че не може. Ако е преминал 7 клас, то ще трябва да изучи 8 клас в същото училище и след това ще може да се пробва за друго училище. Трябвало е да учи повече!

И аз мисля че може
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Мега фен Аватара на gummybear
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    И аз мисля че може
    +1

theo <333

Град
    Провинцията
    Може, но само в основни училища, където не се иска изпит.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си