.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: weird

Повече от фен Аватара на JackSparrow

weird

напоследък забелязвам, че приятелите ми ми завиждат.. личи си по поведението им. как да ги накарам да спрат, щото почват да говорят глупости и се налага да ги затапвам и след тва се сърдят?
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Като за начало спри да се хвалиш за всичко пред тях !!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Не се хвали толкова много или ако искаш да им споделиш нещо, не се прави на велик с това което си постигнал.

Не ги затапвай, а си говори като нормален човек с приятели. Затапките, са за хора с които се дракате, приятелите ти такива ли са?

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    никога не се хваля, това първо!
    второ, не казвай, че се хваля, тъй като не ме познаваш!
    трето, наистина не ме познаваш!
    simple as that..

просто от всичко се забелязва, че се дразнят.. аз си покачвам успеха, те - не -> дразнят се. смея да твърдя, че приятелката ми просто е ослепителна и засенчва техните -> дразнят се. когато излизаме заедно с тях все на някой ще му излезе някъв проблем, аз решавам моите с лекота, те - не -> дразнят се. фейл. гледам да се държа максимално добре с тях, а те ми се качват на главата. е няма повече място там горе.
    REAL EYES REALIZE REAL LIES!! :>

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    В такъв случай може да е от характера ти ! Ако си правиш тъпи шеги с тях, а те да се ядосват на това и да те отблъскват от себе си !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си