.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

2 на матурата

имам 2 по математика на матурата по български 5 а за годината имам по математика имам 5 какво става ?
    моля ви помогнете ми не спирам да плача много съм отчаяна !!!! ще мога ли да кандидатствам

пак ще можеш да кандидатстваш,но балът ти е по-нисък

моя е 26,215 с 3 по мат и 4 по бел ;(
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!

Град
    Пловдив
    Може да са ти анулирали работата за знаци

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Май не можеш да кандидатсваш .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    + това не е матура, а НВО/изпит след седми клас .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

I ♥ machoka Супер фен
    До колкото знам имаш ли 2 нямаш право на кандидатстване..дори да 2 и 50,щом нямаш пълна тройка не е добре.Все пак ако греша-поправете ме.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Сигурна ли си че имаш 2-ка? Аз доколкото знам няма резултати. Пък миналата година 16 точки са били за 3-ка (по математика). Тази година ако резултатите на повечето ученици са лоши може да смъкнат критериите. Няма страшно Утре вече ще се разберат резултатите със сигурност! Надявам се да съм се справила
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Сигурна ли си че имаш 2-ка? Аз доколкото знам няма резултати. Пък миналата година 16 точки са били за 3-ка (по математика). Тази година ако резултатите на повечето ученици са лоши може да смъкнат критериите. Няма страшно Утре вече ще се разберат резултатите със сигурност! Надявам се да съм се справила
    Ами резултатите са излезли: http://7klas.mon.bg/ )

Цитирай Първоначално написано от Munut0
    пак ще можеш да кандидатстваш,но балът ти е по-нисък

моя е 26,215 с 3 по мат и 4 по бел ;(
    И аз съм така.. математиката ме прецака от всякъде..

Град
    Бургас
    Неможеш. Ако нямаш 3, те отписват от всякакво класиране и си оставаш в общообразавателно

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не мога да проумея как са ти писали 5 по български. Стегни се, момиче, и седни да учиш.

Цитирай Първоначално написано от aleks98
    Цитирай Първоначално написано от evilGirL97
    Ами резултатите са излезли: http://7klas.mon.bg/ )

Не знаех., Аз имам 5 по БЕЛ и 4 по Математика.,
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Как да можеее ;хх Не й давайте напразни надежди, защото не може .. имаш ли двойка директно отпадаш от класиране .. кандидатстване за гимназии ... една от най-добрите ми приятелки е простоо съсипана, защото и тя има 2 .. но просто всички са шашнати , защото попринцип е умна и по бел и тя има 5 и ще завърши с над 5 .. просто .. ;( ;( ;( и аз се наревах .. мн е кофти , ама много .. а ти .. еми , съжалявам , тази година забрави за гимназия , но догодина има училища /бая/ , които приемат и след 8 клас, дори и някъде специалностите са по-хубави.. и колкото и да ревеш и ти нищо няма да се промени най-много не би било зле да отидеш с родител за преразглеждане на работата късмет .. дано се намери да се хванете за нещо , ама не си пропускай шанса да я преразгледате

Град
    Добре бе,деца ,как може да изкарате 2ки .Защо не учите ?Сега си съсипахте една голяма част от живота,защото след 8ми клас приемат в гадни училища,е има си изключения ама мнооооого малко .Много се нервя така ,егати ами седнете поучете пък веднъж ...

мммм нз но вече ми е се тая защото ако няма бройки пак ще ме приемат някъде а за годината има 5 по математика може би нещо ще се промени нз а след 8 клас не се ли кандидатства само в няколко училища?? аз ще си остана в моето дск с туризъм и до кокото знам повечето няма да са в тая паралелка и има шанс да ме приемат.

Добре бе,деца ,как може да изкарате 2ки .Защо не учите ?Сега си съсипахте една голяма част от живота,защото след 8ми клас приемат в гадни училища,е има си изключения ама мнооооого малко .Много се нервя така ,егати ами седнете поучете пък веднъж ...

аз уча много но все пак е вид притеснене и аз както много се панирам и всичко в главата ми се а бе с две думи бяло петно и после какво значение има дали си учил или не нз може и някъкав знак нещо да ми са я нулирали оффф квот е тва

Цитирай Първоначално написано от steli97

аз уча много но все пак е вид притеснене и аз както много се панирам и всичко в главата ми се а бе с две думи бяло петно и после какво значение има дали си учил или не нз може и някъкав знак нещо да ми са я нулирали оффф квот е тва
    Абе такива като тебе бол.Аз иначе уча много ама имам 2ка аре са квото и петно от 30 задачи се ще решиш 5 поне ако си "учила много"
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Град
    Да,ами я си представи аз имах матури тази година и също се панирам ама отидох там и ги напрасках за 6тици ,така че не е от притеснение .Не си усвоила материала -хич не гледай в училище кво пишат-твъъъъърде е относително ...

Град
    World of MINIMAL
    Смятай колко си "учила". Сигурно по цял ден обикаляш от кафе на кафе както всички други жалки "хайлайфърки" на ежедневието ни. Вземи си седни на задника и учи "... ама аз учих, но изкарах 2". Аз когато бях в 7ми клас не учих и пак изкарах 4.27, а по бел 4.40. Нито съм ходил на уроци, нито нищо.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa

Мега фен Аватара на gummybear
    Трябва да си получила МИНИМАЛНА оценка 3,00 за да може да кандидатстваш.

theo <333

аха еми здраве да е доготина

Мега фен Аватара на teenems
    Много ме съмнява да можеш..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си