- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2 на матурата
имам 2 по математика на матурата по български 5 а за годината имам по математика имам 5 какво става ?
моля ви помогнете ми не спирам да плача много съм отчаяна !!!! ще мога ли да кандидатствам
пак ще можеш да кандидатстваш,но балът ти е по-нисък
моя е 26,215 с 3 по мат и 4 по бел ;(
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Може да са ти анулирали работата за знаци
Май не можеш да кандидатсваш.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
+ това не е матура, а НВО/изпит след седми клас.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
До колкото знам имаш ли 2 нямаш право на кандидатстване..дори да 2 и 50,щом нямаш пълна тройка не е добре.Все пак ако греша-поправете ме.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Сигурна ли си че имаш 2-ка? Аз доколкото знам няма резултати. Пък миналата година 16 точки са били за 3-ка (по математика). Тази година ако резултатите на повечето ученици са лоши може да смъкнат критериите. Няма страшноУтре вече ще се разберат резултатите със сигурност! Надявам се да съм се справила
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Ами резултатите са излезли: http://7klas.mon.bg/Първоначално написано от evilGirL97
)
И аз съм така.. математиката ме прецака от всякъде..Първоначално написано от Munut0
Неможеш. Ако нямаш 3, те отписват от всякакво класиране и си оставаш в общообразавателно![]()
Не мога да проумея как са ти писали 5 по български. Стегни се, момиче, и седни да учиш.
Първоначално написано от aleks98
Не знаех., Аз имам 5 по БЕЛ и 4 по Математика.,
![]()
[i] Und der Haifisch, der hat Tr
Как да можеее ;хх Не й давайте напразни надежди, защото не може .. имаш ли двойка директно отпадаш от класиране .. кандидатстване за гимназии ... една от най-добрите ми приятелки е простоо съсипана, защото и тя има 2 .. но просто всички са шашнати , защото попринцип е умна и по бел и тя има 5 и ще завърши с над 5 .. просто .. ;( ;( ;( и аз се наревах .. мн е кофти , ама много .. а ти .. еми , съжалявам , тази година забрави за гимназия , но догодина има училища /бая/ , които приемат и след 8 клас, дори и някъде специалностите са по-хубави.. и колкото и да ревеш и ти нищо няма да се променинай-много не би било зле да отидеш с родител за преразглеждане на работата
късмет ..
дано се намери да се хванете за нещо , ама не си пропускай шанса да я преразгледате
![]()
Добре бе,деца ,как може да изкарате 2ки .Защо не учите ?Сега си съсипахте една голяма част от живота,защото след 8ми клас приемат в гадни училища,е има си изключения ама мнооооого малко .Много се нервя така ,егати ами седнете поучете пък веднъж ...
мммм нз но вече ми е се тая защото ако няма бройки пак ще ме приемат някъде а за годината има 5 по математика може би нещо ще се промени нз а след 8 клас не се ли кандидатства само в няколко училища?? аз ще си остана в моето дск с туризъм и до кокото знам повечето няма да са в тая паралелка и има шанс да ме приемат.
Добре бе,деца ,как може да изкарате 2ки .Защо не учите ?Сега си съсипахте една голяма част от живота,защото след 8ми клас приемат в гадни училища,е има си изключения ама мнооооого малко .Много се нервя така ,егати ами седнете поучете пък веднъж ...
аз уча много но все пак е вид притеснене и аз както много се панирам и всичко в главата ми се а бе с две думи бяло петно и после какво значение има дали си учил или не нз може и някъкав знак нещо да ми са я нулирали оффф квот е тва![]()
Абе такива като тебе бол.Аз иначе уча много ама имам 2ка аре са квото и петно от 30 задачи се ще решиш 5 поне ако си "учила много"Първоначално написано от steli97
Eй тая гад запетайката е не я мога !
Да,ами я си представи аз имах матури тази година и също се панирам ама отидох там и ги напрасках за 6тици ,така че не е от притеснение .Не си усвоила материала -хич не гледай в училище кво пишат-твъъъъърде е относително ...
Смятай колко си "учила". Сигурно по цял ден обикаляш от кафе на кафе както всички други жалки "хайлайфърки" на ежедневието ни. Вземи си седни на задника и учи "... ама аз учих, но изкарах 2". Аз когато бях в 7ми клас не учих и пак изкарах 4.27, а по бел 4.40. Нито съм ходил на уроци, нито нищо.
Трябва да си получила МИНИМАЛНА оценка 3,00 за да може да кандидатстваш.
theo <333
аха еми здраве да е доготина![]()
Много ме съмнява да можеш..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.