.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Знаех си, че и затова ще се заядеш.. хаха Напълнихме темата на момчето с излишни коментари - двамата ще продължим да си спорим и едва ли ще стигнем до консенсус. Той сам ще прецени как се чувства - без или с хляб..
    Не е въпроса дали е "без" или "с" хляб,въпроса е "КОЛКО" и "КОГА" , различно е да ядеш хляб сутрин и е различно да ядеш хляб преди да легнеш (нали се сещаш )

anonymous546178
    Guest
    Когато не си на НВД сутрин две филии хляб влизат доста добре

Специално пък, когато съм на състезание и очаквам от себе си максимално представяне не се ограничавам в нищо през деня, няма сладко, няма хляб..'рана да има

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    Когато не си на НВД сутрин две филии хляб влизат доста добре

Специално пък, когато съм на състезание и очаквам от себе си максимално представяне не се ограничавам в нищо през деня, няма сладко, няма хляб..'рана да има
    Зависи за какво състезание става въпрос Ако е за бб трудничко с "храна да има"

anonymous546178
    Guest
    Аз се състезавам в силови дисциплини без категории.. за мен специално е идеално дори да кача 2-3 кила за състезание не е проблем, въпреки, че колкото и да ям пак отслабвам, физическото натоварване е по-голямо отколкото на тренировка

Мега фен
    Аз се състезавам в силови дисциплини без категории.. за мен специално е идеално дори да кача 2-3 кила за състезание не е проблем, въпреки, че колкото и да ям пак отслабвам, физическото натоварване е по-голямо отколкото на тренировка
    500 kg на лег колко повторения ги правиш?

anonymous546178
    Guest
    3-5 пъти
    и не такива силови дисциплини ама уатевър

Мега фен
    3-5 пъти
    и не такива силови дисциплини ама уатевър
    Да бе ! Ясно! Ама е 1:30 след полунощ и преди да легна..Малко ме бие

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Знаех си, че и затова ще се заядеш.. хаха Напълнихме темата на момчето с излишни коментари - двамата ще продължим да си спорим и едва ли ще стигнем до консенсус. Той сам ще прецени как се чувства - без или с хляб..
    Не е въпроса дали е "без" или "с" хляб,въпроса е "КОЛКО" и "КОГА" , различно е да ядеш хляб сутрин и е различно да ядеш хляб преди да легнеш (нали се сещаш )
    Това пък кой го е казал?! Вечер без хляб, а преди лягане извара или белтъци... Дори прочел ли си какво меню му бях написала?!... апф
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Това пък кой го е казал?! Вечер без хляб, а преди лягане извара или белтъци... Дори прочел ли си какво меню му бях написала?!... апф
    Не! Гледай първо коментара ти с това как да яде,защото това практически може да го направи,а този хранителен режим,така както виждаш няма възможност да го спазва,иска нещо по-просто дето да работи.Разбираш ли?

Град
    У Цецови..
    ^И какво му е сложното пък на това. Няма лесни неща.. Като иска да му е лесно, нека продължи да си нагъва пици и резултати ще има... може би хахах

Супер фен Аватара на firstdiesel
    Град
    село Горно надолнище
    DownloadVirus, много си смешен. Хлябът храни мозъка и съдържа страшно много витамини, така че трябва да присъства във всяко едно балансирано хранене. Хайде, кажи ми аз как свалям мазнини и се орелефявам, като си хапвам хляб и в менюто ми има доста въглехидрати. Я, кажи ти какво ядеш, че си тръгнал да говориш. Изобщо не си разбрал какво исках да кажа с това, че не е важно колко ядем. хаха
    П.С.: За малко да забравя - хората, които най-много критикуват останалите са пълни комплексари...
    аз лично не познавам хора с мозъчни увреждания, които не ядат хляб ...
    говориш за витамин Е, съдържа се в растителното и животинското масло, зеленчуци, мляко, яйца, черен дроб, месо, а така също в зародиш на житни растения.
    Ся помисли пак дали е толкова незаменим тоя хляб ??
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    У Цецови..
    ^Говоря за витамините от група Б.. Полезни за нервната система /мозъка/.. Тъй като ми омръзна да ми казвате колко малко знам и че говоря само грешни неща, ето:
    Хлябът съдържа почти всички витамини от група В – витамини В1, В3, В6, В15. Всички те се борят с анемията, укрепват имунната система, подхранват мозъка, засилват рефлексите и имат отношение към обмяната на останалите хранителни вещества.
    В хляба има и микроелементи: желязо (бори се с анемията, придава добър тонус на кожата, активно стимулира растежа и имунната система), манган (подобрява паметта, рефлексите, неутрализира стреса), кобалт (предпазва от анемия и участва в активния растеж), цинк (бори се с безплодието при мъжа и при жената, стимулира дейността на мозъка, намалява тежестта на инфекциите на горните дихателни пътища), флуор (предпазва зъбите от кариеси, укрепва костите и заздравява ноктите), йод (активно съдейства за растежа, подпомага мозъчната функция, поддържа здрави зъбите, косата, кожата и ноктите). Бременните и родилките имат повишена нужда от йод.
    Пълнозърнестият хляб е с най-висока концентрация на изброените микроелементи, след него са ръженият и царевичният. Най-беден на микроелементи е белият хляб.

В хляба има и витамин F. Той е подпомага растежа и намалява теглото, освежава кожата и косата и предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Съдържа се във всички видове зърна.
    В хляба има въглехидрати (захари). Те са трън в очите само на некомпетентни лечители и съответно на зле информирани пациенти. Захарите са основен източник на енергия за цялото тяло. Под въздействие на ферментите те се разграждат в организма до глюкоза, известна като кръвна захар. Тя осигурява нужната енергия на мозъка, мускулите (сърце, матка, двигателен апарат), кръвоносните съдове. Един грам захари освобождава 4 калории енергия – точно толкова, колкото и един грам белтък.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Въпросните витамини се съдържат в хляба едиствено заради бирената мая, която аз си я пия на хапчета и ми излиза доста по-евтино

Супер фен Аватара на fatrat
    то ако ви е проблема във витамините, в аптеката има доста добри попадения (не тези на центрум) например един блистер В6 на софарма си е 'стинки! Отделно има спортни витамини и т.н!

Мега фен
    ^Говоря за витамините от група Б.. Полезни за нервната система /мозъка/.. Тъй като ми омръзна да ми казвате колко малко знам и че говоря само грешни неща, ето:
    Хлябът съдържа почти всички витамини от група В – витамини В1, В3, В6, В15. Всички те се борят с анемията, укрепват имунната система, подхранват мозъка, засилват рефлексите и имат отношение към обмяната на останалите хранителни вещества.
    В хляба има и микроелементи: желязо (бори се с анемията, придава добър тонус на кожата, активно стимулира растежа и имунната система), манган (подобрява паметта, рефлексите, неутрализира стреса), кобалт (предпазва от анемия и участва в активния растеж), цинк (бори се с безплодието при мъжа и при жената, стимулира дейността на мозъка, намалява тежестта на инфекциите на горните дихателни пътища), флуор (предпазва зъбите от кариеси, укрепва костите и заздравява ноктите), йод (активно съдейства за растежа, подпомага мозъчната функция, поддържа здрави зъбите, косата, кожата и ноктите). Бременните и родилките имат повишена нужда от йод.
    Пълнозърнестият хляб е с най-висока концентрация на изброените микроелементи, след него са ръженият и царевичният. Най-беден на микроелементи е белият хляб.

В хляба има и витамин F. Той е подпомага растежа и намалява теглото, освежава кожата и косата и предпазва от сърдечно-съдови заболявания. Съдържа се във всички видове зърна.
    В хляба има въглехидрати (захари). Те са трън в очите само на некомпетентни лечители и съответно на зле информирани пациенти. Захарите са основен източник на енергия за цялото тяло. Под въздействие на ферментите те се разграждат в организма до глюкоза, известна като кръвна захар. Тя осигурява нужната енергия на мозъка, мускулите (сърце, матка, двигателен апарат), кръвоносните съдове. Един грам захари освобождава 4 калории енергия – точно толкова, колкото и един грам белтък.
    Bathory това,че си отварила гоогле и си копирала някъв тескт означава,че си големият специалист ли ?

Град
    У Цецови..
    ^Копирах го за да не си мислите, че си измислям. Все едно вече.. тук, ако се даде някакво мнение и веднага всички се нахвърлят.
    Fatrat, не съм привърженик на витамините под формата на таблетки и гледам да си ги набявам от храната.. Вие се тъпчете само с химии и се мислите за супер компетентни.. Направо ми омръзна да обяснявам едно и също нещо...
    А ти DownloadVirus, си супер малоумен.. Да не ти е паднала някоя щанга на главата??!

Супер фен Аватара на fatrat
    чш чакай малко бе. Кой с какво се тъпче не е твоя работа. И съм супер компетентен щото се занимавам с такива работи от поне 6 години! Ама да ми копираш текстове от гугъл и некви псевдо- сайтове за отслабване и да ми бучиш тука,че едва ли не, който неяде хляб става шизофреник- айде нема нужда!Тея може да си ги разправяш на твойте дружки, тва че неможеш без хляб не е моя работа! А и да ти кажа нещо, аре да спрете сички да ми се праите на големите "натурални" разбираш ли щото ви е страх да вземете 2 витамина на прах, обаче бухате антибиотици като се разболеете. Що не ядете плесента от мухлясалия хляб тогава? Аре шът!

Мега фен
    ^Копирах го за да не си мислите, че си измислям. Все едно вече.. тук, ако се даде някакво мнение и веднага всички се нахвърлят.
    Fatrat, не съм привърженик на витамините под формата на таблетки и гледам да си ги набявам от храната.. Вие се тъпчете само с химии и се мислите за супер компетентни.. Направо ми омръзна да обяснявам едно и също нещо...
    А ти DownloadVirus, си супер малоумен.. Да не ти е паднала някоя щанга на главата??!
    Имам един въпрос към теб: Защо голям процент от момичетата,които посещават този раздел са тъпи кучки ?

Град
    село Горно надолнище
    Аго Вирус, мноу си тъп! То де се е видяло умно момиче ??!
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    чш чакай малко бе. Кой с какво се тъпче не е твоя работа. И съм супер компетентен щото се занимавам с такива работи от поне 6 години! Ама да ми копираш текстове от гугъл и некви псевдо- сайтове за отслабване и да ми бучиш тука,че едва ли не, който неяде хляб става шизофреник- айде нема нужда!Тея може да си ги разправяш на твойте дружки, тва че неможеш без хляб не е моя работа! А и да ти кажа нещо, аре да спрете сички да ми се праите на големите "натурални" разбираш ли щото ви е страх да вземете 2 витамина на прах, обаче бухате антибиотици като се разболеете. Що не ядете плесента от мухлясалия хляб тогава? Аре шът!
    И 300 години може да се занимаваш и пак да си останеш некомпетентен, тъй че не ми говори за това. Мога без хляб, просто не искам да го махам от менюто си. Всъщност изобщо не използвам антибиотици, като се разболея, дори не чакам - пия греено червено вино с черен пипер и си оздравявам без проблем. Не съм казала, че се развива някаква болест, вземи прочети какво бях написала. Повтарям за 3 път - копирах за да покажа, че не съм единствената, която твърди, че хлябът е полезен.
    DownloadVirus, защо е.. да не го усети??! хаххахах

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от firstdiesel
    Аго Вирус, мноу си тъп! То де се е видяло умно момиче ??!
    axxaxaxaaxax

Град
    У Цецови..
    Комплексари пълни.. Само във форумите сте супер отворени, а като се изправите FACE TO FACE сте мишки..

Мега фен
    Комплексари пълни.. Само във форумите сте супер отворени, а като се изправите FACE TO FACE сте мишки..
    То това дето казваш винаги важи за теб,от къде ли ще си изкарваш и този извод Изкарваш хора,дето учат медицина и имат практика в хранителният режим и тренировките некомпетентни,а ти си самата компетентност,нали всичко знаеш,тренирала си всичко,идеален хранителен режим и си учила 30 години,както и да е.Здраве да е,зад монитора ти е лесно Направо прозвуча смешно,това за "FACE TO FACE" хаха и кво точно ще направиш "FACE TO FACE" ?

Град
    У Цецови..
    В скайп и по форумите е лесно.. Пишеш си, правиш се на умник.. кеф Исках да кажа, че когато си пред даден човек, се свиваш.. Нали съм говорила с много знаещи в нета и като се разбере, че сме от един град и веднага започва едно мазнене.. Момичетата били глупави.. Вие като сте много акълни дайте някакъв съвет на момчето, а не ми спорете.
    П.С: В доста книги за здравословно хранене и учебници по биология съм чела това за хляба, интернет е последното място просто..

Град
    село Горно надолнище
    афедерсин, абла, така е! D
    8-6-4-2-1-1-1-1-1-9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си