- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хора помогнете да отслабна?
Искам да отслабна с поне 6-7 кг. Сега съм 85 и съм висок 173-4 см. на 16г. От тази седмица спрях да ям хляб, сладко(когато се присетя) и газирано изобщо не пия. И ходя 5 пъти в седмицата на фитнес! С нещо друго да ми помогнете?
Еми какъв ти е хранителният режим и от колко време ходиш на зала?
Движение яко и то! И диета никво сладко не когато се присетиш никога!
Гледай от Мазнини,белтъчини и въглехидрати да взимаш при всяко хранене. Храни се по 5 пъти на ден. Аз примерно вместо да ям хамбургер на училище, преди ядох 1 кисело мляко 0,1 + 6 бадема (разбирачите ще си дадат мнението тук) и отслабнах бая.. , НО примерно ако ходиш с автобус на училище, ако не е толкова далеч, ходи пеша! Бягай! Коремни преси ! Карай колело![]()
aha
Е то от едно хранене няма да стане кой знае какво!Първоначално написано от qnkata5
Ами нямам хранителен режим попринцип сутрин не ям хапвам по някое време в даскало примерно 1 кроасан + кисело мляко иии след това ям като се прибера от фитнес най-много до 6 часа от там нагоре гледам да не ям... !
Ясно,калориите дето ти приемаш за цял ден аз ги приемам на 1 път:X
Миии се пак на мен бая ми пречат тези калории! И след всяка тренировка бягам по 10 мин и после поне 15 мин. бързо ходене докато не изпотя тениската!![]()
Проблемът е,че не ядеш нищо! Леко полека трябва да стъпваш в крача защото метаболизма ти ще е супер бавен![]()
Добре тогава може ли да ми кажеш какво да ям преди след тренировка вечер и тн.?
Я дай малко history![]()
Хисторито на мозилата бе, брат![]()
Добре преди тренирах постоянно после спрях за известно време сега пак почнах от понеделника ще тренирам 5 пъти и искам да свала корема....! Ако нещо друго те интересува кажи?
Интересува през различни периоди от твоето детство до сега как си се хранил и как си качвал килограми! Защото ако ядеш по 2-3 пъти на ден толкова оскъдно и качваш може и някакъв проблем да имаш!
ако това е хистори ,аз съм космонавт
вълк или куче,свободен или на верига..? въпрос на личен избор..
Тва не е historyПървоначално написано от navar
Значи не си космонавт споко
![]()
едно кисело мляко и ядки е добре! Доставят напълно незаменима гама от белтъчини мазнини и въглехидрати! Сега остава да оправиш другите 4 яденета и си пич. И тренираш докато тениската почне да капе не само да я изпУтиш!
Да направи една подобна на тия дето Соломон писа,8 упражнения едно след друго без почивка- най-вероятно 1 кръг като направиш и ще станеш същински душ ! Ще видим другата седмица взе пак ;d;d
+1Първоначално написано от DownloadVirus
така не само ще изчисти сапуна, ама и ша качи ММ
или казано по лапешки, ша се наципи яката![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Също така яж риба, пилешко, домати краставици и т.н без картофи и рядко банани. Хляб можеш да ядеш, ама от онея Бонус ли Тонус кви бяха...
Аз примерно за закуска винаги ядох: 2 сварени яйца, 1 лъжица мед, и няколко маслини или бадеми
aha
Тва пък от къде го изкара? Да не яде картоф,ама да яде хляб?Първоначално написано от qnkata5
![]()
Банани да не яде?Why![]()
Просто спира въглените след 5-6 часа
А закуската ти е ужасна.. Протеина оскъден,въглехидратът и той,въобще се чудя защо даваш съвет ?![]()
Не трябва да се лишаваш от хляб, просто го замени с пълнозърнест. Трябва да си създадеш едно балансирано хранене. Не е важно какво количество храна приемаш, а дали храната ти е качествена. Ако продължиш да нагъваш кроасани няма да се отървеш от излишните мазнини. Ето ти и примерно меню:
Закуска: 3 белтъка + 2 жълтъка + 50гр. извара/сирене + филийка пълнозърнест хляб;
Втора закуска: кисело мляко + 60-70гр. овесени ядки + плод;
Обяд: 150-200гр пиле/риба + салата /използвай зехтин за дресинга/ + 1-2 филии пълнозърнест хляб;
Следобедна закуска: кисело мляко + плод; извара с една лъжица сметана; може и със зехтин;
Вечеря: 150-200гр. пиле/риба + салата;
30мин. преди лягане: извара, кисело мляко...
30мин. - 1ч. преди тренировка: ядки, а след банан примерно..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Така ли бе ? И кво има пълнозърненият хляб??Или по-точно какво няма?? Нали пак си има въглехидрати??Първоначално написано от bathory
И значи не е важно колко яде а качеството? Ми то и месото и рибата и белтъците са качествени,що не ядем по 3-4 кг месо по 6-7 филета рибка и 70-80 белтъка на ден за закуска? Интересно ми е ?
А пък да не говорим ако ядеш ориз / картофи / макарони.. Тогава омазняваш МНОГО бързо.
Общо взето това дето пишеш е грешно..