- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Хора помогнете да отслабна?
и аз по дяволите още немога да разбера що отделяте жълтъка от белтъка?
Не го отделямеПървоначално написано от fatrat
НО! Cutler по 50 жълтъка ли да яде ?
![]()
деба мамаму деба, пак казвам на кътлър му гледай милиграма не жълтъците. Ако мислиш ,че от 50 белтъка се става така, пробвай! Говора в рамките на 5-8 цели яйца на ден! При нормален организъм.Едно ,че в тоя умрял белтък остават 3гр протеин и вода друго ,че яйцата вече станаха по 17стинки!
DownloadVirus, много си смешен. Хлябът храни мозъка и съдържа страшно много витамини, така че трябва да присъства във всяко едно балансирано хранене. Хайде, кажи ми аз как свалям мазнини и се орелефявам, като си хапвам хляб и в менюто ми има доста въглехидрати. Я, кажи ти какво ядеш, че си тръгнал да говориш. Изобщо не си разбрал какво исках да кажа с това, че не е важно колко ядем. хаха
П.С.: За малко да забравя - хората, които най-много критикуват останалите са пълни комплексари...![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
извинявай, ама аз като не ям хляб пак качвам и свалям. Просто хляба в българия НЕ струва! Най-умрялата пшеница ни я пришиват на огромни цени! Белия хляб пълен боклук! Пълнозърнестия , едно че няма нищо общо с пълнозърнест второ ,че ми го дават на космическа цена. Просто се ориентирайте към друг източник на въглехидрат е моя съвет! Примерно 4-5 картофа си е доста добро ядене, смесени с кашкавал и извара (не че и кашкавала е кашкавал ама поне се опитват да го направят)Първоначално написано от bathory
За малко да забравиш,че не си влизал в зала и хапваш дюнерчетаПървоначално написано от bathory
![]()
Сериозно: Не знам какво искаше да кажеш , но казваш " не е важно количеството,а качеството" , което тук не е така! Не може да си хапваш както ти казах по 2-3 кила месо 60-70 белтъка и тн![]()
И не ми викай смешен,защото не ме познаваш и плюс това,като съдя по коментарите ти нито си по-навътре с материала от мен,нито изглеждаш по-добре,а дали ходиш на фитнес не знам!
Знам, че не става, но хлябът на ,,Вита'' лично на мен ми харесва.
И как точно хляба храни мозъка ? И какво му е по-доброто от картофите ?
Това, че теб ти е вкусен е съвсем друга тема..
Момиче съм. Не ходя на фитнес, но за сметка на това тренирам вкъщи и малко бойни. Не казвам, че съм много навътре в материята, но се интересувам. Дюнер не съм слагала в устата си от месеци, а и никога не съм си падала по бързите храни. Сигурно си мислиш, че тренировките ми са някакви лекички по 10 повторение/ 3 серии - грешка. Влизала съм в зала, но просто не ми харесва.
Значи предпочиташ - ограничен.. хаха
Остави кво предпочитам,не давай такива съвети,особенно като могат да се разберат погрешно от начинаещ!Първоначално написано от bathory
^Едва ли е толкова простоват.. Не всички са като теб.. замисли се.![]()
Съдържа витамини от група Б.. лелеПървоначално написано от ZipFail
Оф стига писа повече най-добре,освен дразги друго не можеш да постигнешПървоначално написано от bathory
![]()
И витамин Б "храни мозъкът" ?Първоначално написано от bathory
Защото нямаш какво да кажеш. Дори не отговори на въпроса с какво се храниш... хаха
Искаш да ти кажа хранителният си режим?Първоначално написано от bathory
Ти сериозно си най-смотания трениращ, когото съм ''срещала''.. Разбира се, че витамините от група Б подобряват функциите на мозъка /затова казах хранене/..Първоначално написано от DownloadVirus
И витамин Б се съдържа само и единствено в хляба, а ?
Аз от цялата работа разбрах само,че не приемаш мнение различно от твоето,пък дали грешиш или не,дали помагаш на topic starter-a не ти пука много-много,както казваш да си избиваш комплексите е по-добре,както и да е,се тая.Първоначално написано от bathory
ZipFail, не съм казала това... Защо, по дяволите, се заяждате?! Не знам какво грешно съм казала..
DownloadVirus, приемам мнение различно от моето, освен когато съм сигурна в това, което казвам.![]()
Значи витамин Б да захраним мозъка и можем без въглехидрати? Тогава да взема да си бодвам някоя игла като съм на НВД,че да мога да имам 0 въглехидрати и същевременно мозъка ми да е на 360 ?Първоначално написано от bathory
![]()
Ако мнението ти "яж колкото искаш,само гледай какво е" , добре , ако го правиш и ти "точно това което пишеш" и ядеш така , to be continued..
Толкова си оригинален, че ми идва да скоча от някъде. Химийката е лошо нещо не си ли го разбрал?! Витамин Б се съдържа в много продукти, но го има в голямо количиство в пълнозърнестите храни и хляба, нали говорим за пълноценно хранене?! Искате да сте корави, пък дори нямате грам обща култура...![]()
Изобщо не се заяждам, просто хляба по никакъв начин не е задължителен или незаменим в който и да е режим..![]()
Химията е лошо нещо? Следващият път като те заболи я глава я зъб си помисли докато пиеш аспирин/парацетамол и някое витаминче Ц,помисли си го следващият път когато се разболееш от каквото и да е или пък когато ти се допие вино,навсякъде е химията искаш или не искашПървоначално написано от bathory
![]()
Нямаме грам обща култура? Защо ? Защото казваме,че е нужно да има ограничения ли? Значи според теб (пак се връщам назад) да си хапваме колкот си искаме,само да е качествено,изчисли си OCB-то и тогава пак ще говорим за хранителен режим и енергоразход.
Знаех си, че и затова ще се заядеш.. хаха Напълнихме темата на момчето с излишни коментари - двамата ще продължим да си спорим и едва ли ще стигнем до консенсус. Той сам ще прецени как се чувства - без или с хляб..![]()