.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 85
    Супер фен Аватара на fatrat
    и аз по дяволите още немога да разбера що отделяте жълтъка от белтъка?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    и аз по дяволите още немога да разбера що отделяте жълтъка от белтъка?
    Не го отделяме НО! Cutler по 50 жълтъка ли да яде ?

деба мамаму деба, пак казвам на кътлър му гледай милиграма не жълтъците. Ако мислиш ,че от 50 белтъка се става така, пробвай! Говора в рамките на 5-8 цели яйца на ден! При нормален организъм.Едно ,че в тоя умрял белтък остават 3гр протеин и вода друго ,че яйцата вече станаха по 17стинки!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    DownloadVirus, много си смешен. Хлябът храни мозъка и съдържа страшно много витамини, така че трябва да присъства във всяко едно балансирано хранене. Хайде, кажи ми аз как свалям мазнини и се орелефявам, като си хапвам хляб и в менюто ми има доста въглехидрати. Я, кажи ти какво ядеш, че си тръгнал да говориш. Изобщо не си разбрал какво исках да кажа с това, че не е важно колко ядем. хаха
    П.С.: За малко да забравя - хората, които най-много критикуват останалите са пълни комплексари...
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от bathory
    ^Много си смешен. Хлябът храни мозъка и съдържа страшно много витамини, така че трябва да присъства във всяко едно балансирано хранене. Хайде, кажи ми аз как свалям мазнини и се орелефявам, като си хапвам хляб и в менюто ми има доста въглехидрати. Я, кажи ти какво ядеш, че си тръгнал да говориш. Изобщо не си разбрал какво исках да кажа с това, че не е важно колко ядем. хаха
    П.С.: За малко да забравя - хората, които най-много критикуват останалите са пълни комплексари...
    извинявай, ама аз като не ям хляб пак качвам и свалям. Просто хляба в българия НЕ струва! Най-умрялата пшеница ни я пришиват на огромни цени! Белия хляб пълен боклук! Пълнозърнестия , едно че няма нищо общо с пълнозърнест второ ,че ми го дават на космическа цена. Просто се ориентирайте към друг източник на въглехидрат е моя съвет! Примерно 4-5 картофа си е доста добро ядене, смесени с кашкавал и извара (не че и кашкавала е кашкавал ама поне се опитват да го направят)

Мега фен
    DownloadVirus, много си смешен. Хлябът храни мозъка и съдържа страшно много витамини, така че трябва да присъства във всяко едно балансирано хранене. Хайде, кажи ми аз как свалям мазнини и се орелефявам, като си хапвам хляб и в менюто ми има доста въглехидрати. Я, кажи ти какво ядеш, че си тръгнал да говориш. Изобщо не си разбрал какво исках да кажа с това, че не е важно колко ядем. хаха
    За малко да забравиш,че не си влизал в зала и хапваш дюнерчета

Сериозно: Не знам какво искаше да кажеш , но казваш " не е важно количеството,а качеството" , което тук не е така! Не може да си хапваш както ти казах по 2-3 кила месо 60-70 белтъка и тн

И не ми викай смешен,защото не ме познаваш и плюс това,като съдя по коментарите ти нито си по-навътре с материала от мен,нито изглеждаш по-добре,а дали ходиш на фитнес не знам!

Град
    У Цецови..
    Знам, че не става, но хлябът на ,,Вита'' лично на мен ми харесва.

Мега фен Аватара на ZipFail
    И как точно хляба храни мозъка ? И какво му е по-доброто от картофите ?
    Това, че теб ти е вкусен е съвсем друга тема..

Град
    У Цецови..
    Момиче съм. Не ходя на фитнес, но за сметка на това тренирам вкъщи и малко бойни. Не казвам, че съм много навътре в материята, но се интересувам. Дюнер не съм слагала в устата си от месеци, а и никога не съм си падала по бързите храни. Сигурно си мислиш, че тренировките ми са някакви лекички по 10 повторение/ 3 серии - грешка. Влизала съм в зала, но просто не ми харесва.
    Значи предпочиташ - ограничен.. хаха

Мега фен
    Момиче съм. Не ходя на фитнес, но за сметка на това тренирам вкъщи и малко бойни. Не казвам, че съм много навътре в материята, но се интересувам. Дюнер не съм слагала в устата си от месеци, а и никога не съм си падала по бързите храни. Сигурно си мислиш, че тренировките ми са някакви лекички по 10 повторение/ 3 серии - грешка. Влизала съм в зала, но просто не ми харесва.
    Значи предпочиташ - ограничен.. хаха
    Остави кво предпочитам,не давай такива съвети,особенно като могат да се разберат погрешно от начинаещ!

Град
    У Цецови..
    ^Едва ли е толкова простоват.. Не всички са като теб.. замисли се.

Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Съдържа витамини от група Б.. леле

Мега фен
    ^Едва ли е толкова простоват.. Не всички са като теб.. замисли се.
    Оф стига писа повече най-добре,освен дразги друго не можеш да постигнеш

Мега фен
    И витамин Б "храни мозъкът" ?

Град
    У Цецови..
    Защото нямаш какво да кажеш. Дори не отговори на въпроса с какво се храниш... хаха

Мега фен
    Защото нямаш какво да кажеш. Дори не отговори на въпроса с какво се храниш... хаха
    Искаш да ти кажа хранителният си режим?

Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Ти сериозно си най-смотания трениращ, когото съм ''срещала''.. Разбира се, че витамините от група Б подобряват функциите на мозъка /затова казах хранене/..

И витамин Б се съдържа само и единствено в хляба, а ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Ти сериозно си най-смотания трениращ, когото съм ''срещала''.. Разбира се, че витамините от група Б подобряват функциите на мозъка /затова казах хранене/..
    Аз от цялата работа разбрах само,че не приемаш мнение различно от твоето,пък дали грешиш или не,дали помагаш на topic starter-a не ти пука много-много,както казваш да си избиваш комплексите е по-добре,както и да е,се тая.

Град
    У Цецови..
    ZipFail, не съм казала това... Защо, по дяволите, се заяждате?! Не знам какво грешно съм казала..
    DownloadVirus, приемам мнение различно от моето, освен когато съм сигурна в това, което казвам.

Мега фен
    ZipFail, не съм казала това... Защо, по дяволите, се заяждате?! Не знам какво грешно съм казала..
    DownloadVirus, приемам мнение различно от моето, освен когато съм сигурна в това, което казвам.
    Значи витамин Б да захраним мозъка и можем без въглехидрати? Тогава да взема да си бодвам някоя игла като съм на НВД,че да мога да имам 0 въглехидрати и същевременно мозъка ми да е на 360 ?

Ако мнението ти "яж колкото искаш,само гледай какво е" , добре , ако го правиш и ти "точно това което пишеш" и ядеш така , to be continued..

Град
    У Цецови..
    Толкова си оригинален, че ми идва да скоча от някъде. Химийката е лошо нещо не си ли го разбрал?! Витамин Б се съдържа в много продукти, но го има в голямо количиство в пълнозърнестите храни и хляба, нали говорим за пълноценно хранене?! Искате да сте корави, пък дори нямате грам обща култура...

Изобщо не се заяждам, просто хляба по никакъв начин не е задължителен или незаменим в който и да е режим..

Мега фен
    Толкова си оригинален, че ми идва да скоча от някъде. Химийката е лошо нещо не си ли го разбрал?! Витамин Б се съдържа в много продукти, но го има в голямо количиство в пълнозърнестите храни и хляба, нали говорим за пълноценно хранене?! Искате да сте корави, пък дори нямате грам обща култура...
    Химията е лошо нещо? Следващият път като те заболи я глава я зъб си помисли докато пиеш аспирин/парацетамол и някое витаминче Ц,помисли си го следващият път когато се разболееш от каквото и да е или пък когато ти се допие вино,навсякъде е химията искаш или не искаш

Нямаме грам обща култура? Защо ? Защото казваме,че е нужно да има ограничения ли? Значи според теб (пак се връщам назад) да си хапваме колкот си искаме,само да е качествено,изчисли си OCB-то и тогава пак ще говорим за хранителен режим и енергоразход.

Град
    У Цецови..
    Знаех си, че и затова ще се заядеш.. хаха Напълнихме темата на момчето с излишни коментари - двамата ще продължим да си спорим и едва ли ще стигнем до консенсус. Той сам ще прецени как се чувства - без или с хляб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си