- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Различни гърди
На 16 съм и от няколко дни забелязах, че едната ми гърда е значително по-голяма от другата. Каква може да е причината за това?
Отиди на лекар. Може да си въобразяваш, че е така..
Pretty Little Liars.![]()
Glee.![]()
Supernatural.
Нормално е да има разлика, но чак значително... Имам чувството, че ежедневните си дейности ги извършваш само с по-силната си ръка. Пробвай да правиш упражнения за двете половини на мозъка, за да развиеш и другата.
Първоначално написано от badsector
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Стига сте говорили глупости момичето се е притеснило за себе си,вие....много сте тъпи айде спрете се малко става ли...
На 16 би трябвало вече да знаеш, че ако си примерно десничарка, цялата дясна страна на тялото ти ще е по развита(и обратното ако си левичарка). Аз даже се съмнявам на някой да са му напълно симетрични![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Все още се развиваш...това е нормално, след време всичко ще си дойде на мястото...но все пак ако имаш наистина силни притеснения, посети личния си, за да се успокоиш![]()
Още се развиваш .. напълно нормално е ! На всяка жена едната гърда е по-голяма от другата![]()
theo <333
Благодаря много! Наистина се бях притиснила, защото лявата ми гърда е значително по-малка. Десничарка съм и като се замисля всичко правя с дясната ръка, дано това е причина и дано се оправи проблема. Благодаря още веднъж на всички писали.![]()
Няма да се оправи от самосебе си. Писах ти по-горе какво можеш да направиш. Пробвай.Първоначално написано от taddictedx