.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: НФСГ

Hybrid View

НФСГ

Какво е мнението ви за НФСГ? Има униформи, нали? Всеки ден ли се носят ? Каква е обстановката ? Учителите добри ли са ?
    Моля за компетентни мнения.
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

И аз съм се запътил за натам ама ти защо избра НФСГ-то, защото според мен ТърговскиБанковата е много по-добра и има повече специалности
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

В НТБГ май няма да ме приемат. Пък и аз искам точно мениджмънт да уча, а в НФСГ паралелките са Икономика и мениджмънт. Ти към какво точно се ориентираш ?
    "Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."

Еми незнам ама сигурно там най-високото смисс по математика имам 5,65 по бел 4,92 и бала ми става към 33,8 и ме приемат така че банково дело сигурно а ти какви са ти оценките ?
    Eй тая гад запетайката е не я мога !

Български- 5.857, Математика- 4.286. И по двете годишната оценка ми е 6. Май ще ми се окаже проблем, че българският ми е по-добър.

Град
    София
    Не се претеснявай сигурно ще си първия приет няма шанс да не те приемат в НТБГ с бал 33.8
    Винаги напред, никога назад!

И аз мисля, че ще ти приемат. Все пак има ли някой, който може да отговори на въпросите по-горе?

Град
    София
    Хмм..една позната учи там..каза,че даскалото е много добро доста се учи в него..но пък и учителите са много добри....не мисля че ще разочароваш ако влезеш там ..

Аз уча там ;p униформи само 1-та година се опитват да те натискат да я носиш след това не .. много зависи на какви учители ще попаднеш .. и се учи доста

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Общата тема.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си