- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Евтерпа...?
Не съм ползвала техните продукти и нямам мнение , но ми да интересно дали някой от вас е , и по точно този продукт:
http://prikachi.com/images.php?images/104/3433104V.jpg
Знам кои са едни от най-добрите плажни масла , но се замислих дали това го бива или не.Споделете мнение дори и да не сте го ползвали точно този продукт![]()
![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
аз лично не съм го ползвала но за тях съм чувала че не са добри. Не бих ползвала техните продукти.
майка ми го ползва миналото лято, плачевен резултат - беше изгоряла като печено пиле. По-добре си купи нещо качествено.
Изглеждат ми като евтинджоси, които не вършат никаква работа.
Не ме разбирайте погрешно, ползвам бая неща, които са на мизерни парички и са страхотни, ама точно Евтерпа...
Ползвала съм лосиона им за триене на грим. Уж с краставица, ама миришеше отврат и нищо не вършеше. Трябваше ми една шепа, за да изтрия обикновена спирала.
От продуктите на Евтерпа съм доволна само то балсама за коса..всичко друго е просто помийчица..Това масло се мяркаше вкъщи до миналото лято,до колкото помня мама се беше мазала няколко пъти обаче после много се белеше![]()
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
явно не са добри... и мерси на всички![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
не бих го купила![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33