.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Пловдив

Дали ще вляза..

Нямам много с кой да се консултирам, така че ще ви помоля да ме посъветвате дали 31.214 бал ми стига за ЕГ Пловдив с Английски ..
    Казаха, че тази година резултатите били много по - слаби от миналогодишните и бала падал с 1 единица или поне стотни..
    И силно се надявам да стане.. Друг плюс, който е че в Пловдив 97 наборите били малко..

Ако има някой така по-разбирач да ми предложи с този бал как точно да напиша гимназиите като се има предвид и миналогодишния бал за гимназиите..

Супер фен Аватара на Runaway11
    Момиче/момче?!

Град
    Пловдив
    Извинявам се.. Просто от бързане забравих да отбележа.
    Момче..

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ще влезеш...стига с тия притеснения,щото като ти дойде матурата след 12 клас ше ти е много по спекано от сега.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Щом си момче, значи ще влезех .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    Пловдив
    Е как стига притеснения.. Този бал е много нисък за английската сравнение с миналогодишния със специалност английски - 31.644
    за момче, а моя е 31.214 .. Далече съм от истината. Всички мои приятели, които са 96 и са в ЕГ плд ми казват ,че много трудно ще вляза и даже ще бъде на второ класиране..
    Не знам.. Много ме е яд за тея слаби оценки и не знам какво да правя.. В лека депресия изпаднах и затова се допитах до вас ..

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Още желанията не сте си написали, в депресии изпадате..

И набор 97 не са малко само в Пловдив, а в цялата ни целеничка България. Предполагам го знаеш, защо е така.

Ай релакс.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от busted97
    Е как стига притеснения.. Този бал е много нисък за английската сравнение с миналогодишния със специалност английски - 31.644
    за момче, а моя е 31.214 .. Далече съм от истината. Всички мои приятели, които са 96 и са в ЕГ плд ми казват ,че много трудно ще вляза и даже ще бъде на второ класиране..
    Не знам.. Много ме е яд за тея слаби оценки и не знам какво да правя.. В лека депресия изпаднах и затова се допитах до вас ..
    Човек, не се излагай. Страхотен бал имаш за момче.
    Дали влизането е трудно или лесно, зависи от много неща - главно от броя кандидатстващи. Когато кандидатствах аз (94 набор съм), бяхме 72 000 и беше много зор, набор 95 бяха 28 000 и момичетата влизаха с четворка и петица на изпитите.

Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Още желанията не сте си написали, в депресии изпадате..

И набор 97 не са малко само в Пловдив, а в цялата ни целеничка България. Предполагам го знаеш, защо е така.

Ай релакс.
    И това го има. Аз съм горда, че съм родена 97 година Бала ми е 30.464 момиче съм
    [i] Und der Haifisch, der hat Tr

moq e 28 7 клас съм ама съм 98

И моя е нисък..30,625 за НПМГ и 31,250 за езикови,по-точно за 1АЕГ в София..единственото,в което ми е надеждата,че зардаи по-ниските резултати и по-малкото кандидатстващи тази година ще свалят баловете.
    What is the right thing to do,when you realize you don't belong to anything around you? Face the problem? Or just run away?! .. [авторско]

Град
    По света и у нас, но не и у вас! ;]
    Да ви кажа подкрепям Fiction7577 няма за какво да се притеснявате ( 97 съм ) моя бал е 33.604 и ще кандидатствам в МГ с математика и инф.технологии.И хич не се притеснявам дали ще ме приемат.

Не разбрах само какво е значението дали е момче или момиче..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    Има значение. За момчетата е по-нисък бала отколкото за момичетата.
    Миналогодишния за момчета беше 31.644, а за момичета 33
    Това се нарича квота..

Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc

Има значение разбира се. В ЕГ "Пловдив" както и в другите езикови, момчетата влизат с по-нисък бал.

Град
    София
    Ще влезнеш разбира се...Тва е много бал за момче.И за в Софийската Английска ти стига,кво остава за Пловдивската...
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Аз имам бал 26.964 (момиче ) и исках да кандидатствам в ЕГ Благоевград нямам шанс нали ?

Тази година бала за момичета и момчета ще бъде един и същ ... пише го в справочника ... двама човека се борят за едно място ... и момичета и момчета са наравно

Град
    Пловдив
    Нищо подобно.. Тази година е последна за прословутата Квота в ЕГ Пловдив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си