.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Bulgaria

Windows Service Pack 3 32bit

Искам да попитам понеже съм на Сервисе Пак 2 и понеже ми трябва Сервисе Пак 3 и то след инсталация ще ми иска да си сваля драйвари ама аз не знам кои точно.Знам единствено Видеото АТI Radeon за другите не знам и вапроса ми е може ли някой да ми каже кое ми трябва и от къде мога го сваля.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    За първи път чувам, че след като ти се ъпдейтне windows-a трябват нови драйвъри. Мисля, че си в грешка.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Десен бутон на десктопа -> Properties -> settings -> Advanced -> Adapter

и ти пише каква ти е видео картата ... при update от SP2 към SP3 няма да ти трябват нови driver-и освен ако не преисталираш с нов Windows със SP3

Сваляш си Everest и гледаш на воля
    Научно е доказано, че жената може да бъде задоволена и само с 8,5 сантиметра... И няма значение дали картата е Виза или Мастеркард.

С driver genius ша си намериш и инсталнеш необходимите драивери.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от hamilcar
    За първи път чувам, че след като ти се ъпдейтне windows-a трябват нови драйвъри. Мисля, че си в грешка.
    Сигурен ли си че не ми трябва драйвер да инсталирам щото някои фр ми викат че трябва и да питам може ли да поставя един сайт да видите това което свалям или ще е реклама ???

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    Service Pack 3 до 4 години ще го махнат наи добре си мини на windows 7 ultimate и си свиркай

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    Service Pack 3 до 4 години ще го махнат наи добре си мини на windows 7 ultimate и си свиркай
    За старите машини Windows 7 малко не е много подходящ, а все пак не всички имат финансовата възможност да си обновяват машините или купуват нови!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си