.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: излъга ме

излъга ме

здравейте .... с приятелят ми сме от 3 месеца заедно .Почти всеки ден се виждаме , но днес той ме излъга каза че ще ходи при баща му ... а всъщност е излезнал с приятелите му ...разбрах го от една моя приятелка тя го е видяла ..... Не мога да го разбера защо не ми каза , че просто ще излезне с тях....(

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    А ние от къде да знаем защо?Може плановете му да са се променили в последствие,уста нямаш ли да го попиташ?

питай го по тактичен начин какво е правил вчера с баща си,колко време е бил с него и му гледай реакциите после смисъл като поотмине да забрави за тези въпроси го питай наистина ли си ми верен и не си ме лъгал...или и такъв вариант:дирекно го питаш...но имаи и предвит че приятелкатата може да се е припознала щот на моето момче почти секи месец му казват че сам била на кафе с някви момчета в еди си колко часа пък по това време аз съм била с него....така че...

не не се е припознала ..... видях във фейсбук чееее си е писал с един от неговите фр да се видят............ още вчера:/

Питай го защо го е направил...

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Ми ако си му вдигала скандали преди това примерно, че обръща повече внимание на приятелите си или искаш да ти се отделя 99% от времето му ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    пффф де да можех да чета мисли лелеее ..

питай си го него .. ние няма как да ти отговорим ..

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Много си интересна,какво очакваш от нас?

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от fluffy2
    ...почти секи месец му казват че сам била на кафе с някви момчета в еди си колко часа пък по това време аз съм била с него....така че...
    Смятай колко еднакви са станали кифлите от младото поколение...

Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Много си интересна,какво очакваш от нас?
    +1
    С какъв акъл трябва да си, за да мисилиш, че може да ти кажем "защо го е направил". Ти нямаш отговор, въпреки че си с този човек от три месеца и усещаш как и дали си променя отношението къб теб...и все пак очакваш ние да знаем?!

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Още сте в началото на връзката не се виждайте всеки ден, защото бързо ще си омръзнете. Не го притискай и му остави малко свобода. Нормално е да те излъже .. момчетата не могат да бъдат по цял ден с един човек те трябва да се виждат и с приятелите си. В началото на връзката с моя приятел беше същото и бяхме на косъм от раздяла, но започнахме да се виждаме по-рядко и всичко се нареди. А и няма нищо лошо малко да му липсваш.

защото го задушаваш...

Цитирай Първоначално написано от Rorschach
    защото го задушаваш...
    И според мен това е причината.
    Бъди откровена с него - кажи му, че знаеш, че не е бил с бащата си и че няма проблем да излиза с приятелите си, просто друг път да ти казва, че е с тях, а не да те лъже. А и ако още от сега се лъжете, какво остава за после.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Вероятно не е искал да се почувстваш на второ място или нещо такова. Просто занапред трябва да му покажеш, че няма никакъв проблем, ако поиска, да излезе с приятелите си. Дори не е зле и ти да го правиш от време на време, за да му покажеш, че дори и да не сте заедно, ще си имаш занимавка и няма да ти пречи. Всеки има нужда от малко свободно време за себе си и с приятелите си.
    Що се отнася до текущата ситуация- най-добре е да подходиш честно към него. И открито, без заобикалките, които предложиха по-горе. Кажи му, обаче без злоба или неприязън, повярвай ми той ще се почувства достатъчно виновен, че знаеш, че вчера не е бил с баща си, защото една твоя приятелка го е видяла навън. След това му обясни, че ти е станало неприятно, че не ти е казал, но не ти е неприятно, че се е видял с приятелите си; че това е нещо, от което не искаш да го лишаваш и е свободен, да се вижда с тях колкото иска, стига това да не пречи на вашите отношения, достатъчно е само да те предупреди за намерението си, за да си подготвиш някакво занимание в това време.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не е хубаво нито да му държиш сметка, нито да си нон-стоп с него. Имайте малко личен живот. Явно го е страх да ти каже, че ще излиза с приятели, за да не му дигнеш скандал. Все пак това е негово решение. Така е решил - да не ти каже. Няма как да промениш това. Излизай и ти. Не е нужно да се знаете къде, с кого, защо, какво ще правите.. По-добре да има малко свобода между вас, за да ви върви връзката. Може пък да ти сподели, че не е бил с баща си. По-добре изчакай той да направи първата стъпка, ако наистина ти му имаш доверие, ще го изчакаш той да ти каже.. а не да му държиш сметка, защо не ти е споменал и дали имаш проблем с това дали може да излиза с приятели.. макар, че ти няма как да му кажеш къде и с кого да излиза...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    пффф де да можех да чета мисли лелеее ..

Можеш, можеееш... не се прави

По темата - х*й ли имаш в устата, питай него. Ебати тъпите въпроси задавете.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Абе вие не разбрахте ли ,че ние мъжете , може да се на много места в различен период от време?! Случвало ми се е отивам примерно , до баща си , срещат ме приятели и казват да отиваме примерно да изграем билярд! След това там идват дргуи познати , щели да играят свара... отиваме и там , след това от там идват други отиваме на кафе и то деня си е минал... Прибирам се ям (вечерям) и пак да ме няма!!!

Не сме като вас , щом сме казали на кафе , добре тази вечер , ще си изпием кафето и се прибираме ,пък ако някой предложи нещо , да го оставим за утре! Примерно ако ви кажат да идете на кино , ще кажите да утре може да идем , не може примерно същата вечер! Не говоря , че нямате финанси , а че просто сте такива...

Затова не се притеснявай , това не е лъжа , просто така се е случило!

Голям фен Аватара на magita
    ми не може пък всеки ден да е с теб... и да е искам да се види малко с приятелите си!!! + тва може да е бил при баща си, а после да се е видял с фр...
    Кво се виждате всеки ден и след още един месец и ще си омръзнете тотално!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Повече от фен Аватара на autumn666
    Боже, какво значение има дали е бил с баща си или с приятелите си? Казал ти е, че не може да излезе тогава, къде ще бъде вече си е негов избор... Може първо да е бил с баща си, после да е имал уговорка и с приятелите си... Да ти имам и проблема... Ако толкова много те засяга и искаш да го контролираш, просто го питай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си