- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вариант?
Какво мога да избера? С приятеля ми искаме да го правим без презерватив /не може да свърши иначе/ само че на мен ми е притеснено. Когато не съм в овулация добре,но през другото време.. Някакви варианти? За хапчетата примерно трябва при гинеколог задължително нали? А в случай,че стане беля съм мъртва родителите ми ..![]()
![]()
![]()
''Когато не съм в овулация добре,но през другото време..''
What?Кое останало време?Ти сигурна ли си,че добре познаваш значението на тази дума?
Първо овулацията е много кратък период от време – максимум 12-24 часа и второ-прави винаги секс с предпазни средства!!!Сексът е и отговорност,не само удоволствие.Щом си предприела стъпката да го правиш,мисли и за отговорностите.Причината приятелят ти да не свършва не е в кондома,а в твоето безучастие по време на секс.Тези клишета от типа на
''не мога да свърша с кондом'' са ясни като бял ден.
Абе майтапа настрана, ама ник'ви клишета не са. Никакво удоволствие не изпитвам, ако използвам презерватив, какво остава за еякулация.Първоначално написано от ThisIsMe
По темата, щом се притесняваш, че вашите могат да разберат, че правиш секс, може би наистина не си порастнала достатъчно да го правиш. Но тъй като вече са ти пръснали саксията (както се казваше в един виц) вариантите са ти - хапчета, спирала, секс само след цикъл плюс свършване извън вагината ти. Първите два са по-сигурните методи, при останалите ще си с изпънати нерви.
ThisIsMe имах в предвид,че когато съм в овулация няма да го правим просто ми се спи с сложила едно НЕ в повече. И не съм безучастна щом без кондом правя същото и ни е по-добре![]()
Я не говори глупости. Само човек без опит може да направи беля при секс без презерватив !!! Понатрупай малко опит и сексуална култура и ще разбереш.Първоначално написано от ThisIsMe
Дрън дрън глупости - имало риск. То има риск и да падне камъче от някой висок блок , да те удари по главата и да си на място? Във всичко има риск. Ако има да става белята винаги може да се появи малка дупчица в презерватива и ...)
Прекалено много глупости ви говорят в училище деца![]()
Абе, я си сложете по една спирала...Първоначално написано от ThisIsMe
К'ва спирала, бе? Аз знам, че спирала се слага, когато жената е раждала поне веднъж.. Като той ти е по-важен от здравето ти гълтай хапчета, ама като хванеш едно сифилисче, недей да пишеш тема.
Сериозно ли? МАЙКА МУ ДА ЕБА! Отивам да купувам Ескапел. Колко време след секс действаше?Първоначално написано от LambOfGod
Получаваш 24 часа заешки разговори, шекши!Първоначално написано от kartacha
![]()
Първоначално написано от WhiteOneBG
Бъди сигурен,че имам достатъчно познание точно в тази сфера.За себе си се притеснявай!Бременност е възможна и чрез прекъснат полов акт.
В предеякулационната течност ,отделяща се по време на възбуда има минимален брой сперматозоиди,които могат да доведат до оплождане.
Има такива случаи.Моят съвет е ТИ да обърнеш внимание на сексуалната си култура,за да не те изненада някой ден факта,че си станал родител.
Ама разбира се,че винаги има опасност от забременяване.А това за свършването...Момчето,с което излизам в момента принципно до сега е правило секс без презерватив,но аз съм категорична в това отношение и му казах или с презерватив или няма секс-пък да видиш как се научи и презервативи да ползва![]()
![]()
Аз да обърна внимание на сексуалната ми култура. И това сигурно ми го написа някоя пикла прекарала часове в четене и минути в практика.Първоначално написано от ThisIsMe
Преди 30-40 години презервативите като не са били толкова разпространени хората пак са се пазелиПросто си се пренавила да пишеш глупости , за това колко е страшно. Секса е за удоволствие ,а не да мисля какво може да ми се случи през цялото време
![]()
Съжелявам, че ще започна така ама..Първоначално написано от no0name3
![]()
![]()
![]()
Приятелят ти не може да свърши, ако сте ползвали презерватив?
Доообре.. знам, че не е смешно, но просто.. аз пък нямам никакви такива пробеми с моя човек.. и на всичкото отгоре не съм чувала такова нещо до сега.. аз съм изостанала .. или това наистина е доста.. ДОТСА рядко чуване нощо
И по темата.. ти да не си луда?! как ще приемеш да правите секс без предпазни средства?! Остави на страна, това че може да забременееш..така като те слушам не си много образована по тази тема.. ами венерическите болести?! Моля те.. приеми този съвет от мен.. не се прави на много интересна сега, защото повярвай ми после дотса повече ще съжеляваш
![]()
Която при някои хора, или я няма, или е в минимално количество, Отгоре на всичкото, ако се познаваш достатъчно добре, можеш да контролираш дори и това дали да има такава течност. Но както се отбеляза, това не е практика за деца! При тях рискът е доста по-голям, точно защото не знаят какво правят и не могат да се контролират.Първоначално написано от ThisIsMe
п.п. и малко фън
![]()
Бившият ми приятел изобщо не можеше да се вмести в нищо на ширина , успееше ли - спираше му се притока на кръв , презервативите само ни мъчеха . Какво остава да свърши .
Сегашният ми приятел също с презервативите не се обича,
1. Свикнали сме и двамата без
2. Чувствителността значително се намалява
3. За да не свърши бързо , той си прецаква по някакъв начин системата и после няма свършване с презерватив, ама наистина.
Нормално е , без е по-яко , обаче го има риска с бебетата , ако само на това се разчита .
За противозачатъчни - на мен са ми давали без рецепта, но лекарката ми беше казала да ги пия 6 месеца.
Ако прецениш , че не те е шубе , харесай си някакви в нета , прочети им листовката и рискувай . Няма да умреш , ама гледай вашите да не те хванат . И не е желателно да го правиш , но щом си в такава ситуация - никой не може да те спре . Такъв е живота , сама си носиш отговорността , ако нещо по хормоните ти се прецака здраво .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не си прав,а и даваш погрешни съвети!Първоначално написано от WhiteOneBG
Никой човек с обща сексуална култура,не би посъветвал хората да правят секс без предпазни средства!Глупаво е.
Мнението на незапознат,безотговорен тийн не ме интересува.Просто,Първоначално написано от WhiteOneBG
''Когато фактите говорят,и боговете мълчат''
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=35348.0
Май не си се научила добре да четешПървоначално написано от bonbon4e_to
)) Познавам много двойки които са на 20+ заедно са от минимум година ( някой вече и 5 ) и масовата практика е не използват презерватив. Също така не искат деца и досега не са имали проблеми
Важно е да можеш да пазите
Също така алкалната среда убива сперматозоидитеИма си лесен и ефективен начин за предпазване след секс
Още малко ще започнете да ми говорите за БОГ и за това колко е нередено да се прави секс преди брак.
ПП - Ако става на въпрос за секс само за една нощ или кратка връзка - да и аз бих използвал презерватив - нито знам момичето колко може да се пази , нито знам с какви е била преди мене. Но когато имаш дълга връзка се предполага , че има изградено извесно доверие. И двамата партньори могат да се пазят взаимно![]()
WhiteOneBG ,практиката колкото и да ти е голяма,винаги има опасност да стане гаф.А е по-добре да се предпазиш ,вместо да се тъпчеш с ''Ескапел'' или да се стигне до евентуална непланирана бременност.
Хубаво е ,че си на ти с практиката,но ThisIsMe иска да ти каже,че това не е сигурен метод ,а и аз съм на това мнение.![]()
А аз се опитам да кажа , че няма сигурен методПървоначално написано от bonbon4e_to
Това е секс , винаги нещо може да стане. Винаги може да стане гаф. Процентът е нисък но си го има. Така че мойто мнение си остава същото който каквото и да ми говори. А и дълго съм обсъждал въпроса с нежелата бременност - в такъв случай ще се надявам да е момче
) Това е мойто мнение , надявам се да не се случи поне следващите пет годиники
![]()
Първоначално написано от WhiteOneBG
Преди няколко века са щяли да те изведат на площада и цялото село е щяло да те замеря с камъни, докато не умреш...
Спирала дрън дрън...трябва да си раждала вече за да ти сложат, пък за хапчетата не е нужно да ходиш при гинеколог...личният ти лекар ще ти изпише подходящи...кофти е обаче, че хапчетата предпазват само от бременност, но не и от болести
![]()
иии btw- можеш да забременееш по всяко време, не само докъто си в овулация. Просто тогава шанса и по голям![]()
за твоя информация съм си много добре образована. За болести не се притеснявам първата съм на момчето не го правим с други и няма откъде да дойдат тези болести поне на този етап. и не знам кое по точно намираш за смешно? Има хора,които имат непоносимост.Първоначално написано от YyoOnNiItTyY
Първоначално написано от 6mateto
Пълни глупости!!!
И как се забременява без овулация много ми е интересно?
Дори не се замисляте какви простотии пишете.Чули ,недочули развиват теории.
Забременява се само и единствено по време на овулация.
Тогава фоликулът се пука и се освобождава яйцеклетка ,годна за оплождане.През останалото време няма от къде да падне тази яйцеклетка.Преди да давате съвети и грешна информация на другите,осведомете себе си!