Първоначално написано от
LambOfGod

Първоначално написано от
WhiteOneBG

Първоначално написано от
bonbon4e_to

Първоначално написано от
WhiteOneBG

Първоначално написано от
ThisIsMe
''Когато не съм в овулация добре,но през другото време..''
What?Кое останало време?Ти сигурна ли си,че добре познаваш значението на тази дума?
Първо овулацията е много кратък период от време – максимум 12-24 часа и второ-прави винаги секс с предпазни средства!!!Сексът е и отговорност,не само удоволствие.Щом си предприела стъпката да го правиш,мисли и за отговорностите.Причината приятелят ти да не свършва не е в кондома,а в твоето безучастие по време на секс.Тези клишета от типа на
''не мога да свърша с кондом'' са ясни като бял ден.
Я не говори глупости. Само човек без опит може да направи беля при секс без презерватив !!! Понатрупай малко опит и сексуална култура и ще разбереш.
Дрън дрън глупости - имало риск. То има риск и да падне камъче от някой висок блок , да те удари по главата и да си на място? Във всичко има риск. Ако има да става белята винаги може да се появи малка дупчица в презерватива и ...

)
Прекалено много глупости ви говорят в училище деца

Не си прав,а и даваш погрешни съвети!
Никой човек с обща сексуална култура,не би посъветвал хората да правят секс без предпазни средства!Глупаво е.
Май не си се научила добре да четеш

)) Познавам много двойки които са на 20+ заедно са от минимум година ( някой вече и 5 ) и масовата практика е не използват презерватив. Също така не искат деца и досега не са имали проблеми

Важно е да можеш да пазите

Също така алкалната среда убива сперматозоидите

Има си лесен и ефективен начин за предпазване след секс

Още малко ще започнете да ми говорите за БОГ и за това колко е нередено да се прави секс преди брак.
ПП - Ако става на въпрос за секс само за една нощ или кратка връзка - да и аз бих използвал презерватив - нито знам момичето колко може да се пази , нито знам с какви е била преди мене. Но когато имаш дълга връзка се предполага , че има изградено извесно доверие. И двамата партньори могат да се пазят взаимно

Преди няколко века са щяли да те изведат на площада и цялото село е щяло да те замеря с камъни, докато не умреш...
Ох това заплаха ли беше защото ми прозвуча доста жалко

) Преди няколко века най вероятно вече щях да имам жена и най малко две деца , ниви и да плащам безумни данъци

Говориш глупости

Ама пълни глупости. Да такъв / такава като тебе бих шибнал един шамар за да се осъзнаеш. И понеже искаш да си божия овчица , бъди

Не е забранено. Но не разтълкувай погрешно вярата.
ПП И за да бъда разчкетнат от иквизицията , трябва да се преселя поне в днешна холандия и да се върна поне с 500 години назад

Само че времената се менят, църквата и вярата също - значи смяташ , че аз обикновен човек който смята че секса без презерватив не е грях ( тогава хората не са и чували за предпазни мярки ) трябва да бъда от убит с камъни , времената в които в Рим , във Ватикана е избрана 1вата жена Папа ( "случайно" ) , времена на разрат и похоливост. Мери си приказките , защото си говорих неземни глупости. Нападаш човек заради мнението му , дори индиректно го заплашваш? А да знаеш какви са последсвията пред закона в НАШИ дни? Не ми се вярва. Така че порастни , поумней и тогава ме коментирай.