.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Свършване?18+

Днес ми свършиха презервативите и пробвах без.И докато правихме секс имах едно странно гъделичкане по пениса и го изкарах от вагината и изхвърли вода.Не съм свършил,щях да разбера по болката.Та въпросът ми е приятелката ми дали да си купи еск@пел?
    П.П Загубих си девствеността преди месец и половина и съм на 16.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Първо защо е 18+ и второ ми купи и тест бе !!!!!!!!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA
    Изобрети тест, който да отчита 3 часа след акта и тогава поствай глупави коментари по форумите.

По темата: тая течност от члена ти ли излезе или от вагината на момичето? Тя свърши ли?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Изобрети тест, който да отчита 3 часа след акта и тогава поствай глупави коментари по форумите.

По темата: тая течност от члена ти ли излезе или от вагината на момичето? Тя свърши ли?
    Ясно ти личи, че нямаш сексуална култура,а тръгваш да ебеш !!! От мене е количката за бебето !!!
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Ясно ти личи, че нямаш сексуална култура,а тръгваш да ебеш !!! От мене е количката за бебето !!!
    Хайде, "културния", кажи ми кой тест за бременност отчита веднага след секс. Тръпна от очакване.

Не беше сперма,а нещо като вода.Щях да усетя ако свърша по болката,но този път нямаше болка.Нещо подобно се случи,когато си загубих девствеността пак излезе вода и много малко сперматозоиди.А не искам глупави коментари!

Град
    Stara Zagora
    Хайде, "културния", кажи ми кой тест за бременност отчита веднага след секс. Тръпна от очакване.
    Ем не съм аз този,който тръгва да ебе без презерватив !Второ гледай малко гоогле - виж на кво попаднах още на първия сайт --------Има ли специфични изисквания при прилагането на тестовете за бременност?

Часът на вземане на урина за изследване е без значение?
    Присъствието на други хормони в урината TSH, LH, FSN в различни концентрации не се отразяват на резултата от теста. Наличието на различни концентрации в урината на холестерол, билирубин, кофеин, глюкоза, аскорбикова киселина, хемоглобин, атропин, ампицилин, тетрациклин и др. не се отразяват на резултат

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Може да не ебеш без презерватив,ама сексуалната ти култура е на АДСКИ високо ниво..както и да е успех теста да ти отчете правилно часове след рисковия контакт
    колкото до автора дори и да си свършил говори с момичето...в овулация ли е било?..тия хапчета не са бонбонки
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor
    Може да не ебеш без презерватив,ама сексуалната ти култура е на АДСКИ високо ниво..както и да е успех теста да ти отчете правилно часове след рисковия контакт
    колкото до автора дори и да си свършил говори с момичето...в овулация ли е било?..тия хапчета не са бонбонки
    Е той няма веднага да тръгне към аптеката да взима тестове!!! Ескапела е до 72 часа, така че споко имаш време

начи темата е 18+ а ти си на 16, май си изпреварил времето си, готин като са ти свършили презервативите, купи си нови щом те боли като свършваш, отиди на лекар, тука вече съм сериозен за това дали приятелката ти да си купи ескапел, по-добре ти и го купи, щом ти си сгафил, нека тя да плаща не знам ква е таз вода дето ти тече от пишката, ама и за тва ще ти трябва лекар може и на очен да отидеш, щом виждаш единични сперматозоиди
    afk

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от 6amanago6ko
    начи темата е 18+ а ти си на 16, май си изпреварил времето си, готин като са ти свършили презервативите, купи си нови щом те боли като свършваш, отиди на лекар, тука вече съм сериозен за това дали приятелката ти да си купи ескапел, по-добре ти и го купи, щом ти си сгафил, нека тя да плаща не знам ква е таз вода дето ти тече от пишката, ама и за тва ще ти трябва лекар може и на очен да отидеш, щом виждаш единични сперматозоиди
    И аз това се опитвам да кажа !!! :P +1 Ти го затапи!

+2 tova me ubi ostai mu lesha

Ем не съм аз този,който тръгва да е** без презерватив !Второ гледай малко гоогле - виж на кво попаднах още на първия сайт --------Има ли специфични изисквания при прилагането на тестовете за бременност?

Присъствието на други хормони в урината TSH, LH, FSN в различни концентрации не се отразяват на резултата от теста. Наличието на различни концентрации в урината на холестерол, билирубин, кофеин, глюкоза, аскорбикова киселина, хемоглобин, атропин, ампицилин, тетрациклин и др. не се отразяват на резултат
    И с Гугъл пак не можеш да се оправиш. Май четеш през ред.

Тестовете за бременност отчитат хормона ЧГХ, който навлиза в системата 4-6 дни след оплождането. За да отчете теста хормонът трябва да е достигнал определени нива, за което обикновено са нужни поне 14 дни.

Така че вместо да се правиш на оборотен вземи попрочети малко защото май ти си този, който е "тръгнал да ебе" необразован.

Цитирай Първоначално написано от kiku2000

+2 tova me ubi ostai mu lesha
    Големи сте разбирачи.Не знам правилата на форума и да не ме баннат писах 18+.Чатна ли?А щях да забравя.За чаткане иска акъл,който вие нямате.Не искам да ви чета остроумните коментари.Не остроумни,а тъпоумни,щото ако бяха остри щяха да се забият в земята.Питам ви като човек,а вие се ебавате???

Град
    Stara Zagora
    Ем не съм аз този,който тръгва да е** без презерватив !Второ гледай малко гоогле - виж на кво попаднах още на първия сайт --------Има ли специфични изисквания при прилагането на тестовете за бременност?

И с Гугъл пак не можеш да се оправиш. Май четеш през ред.

Тестовете за бременност отчитат хормона ЧГХ, който навлиза в системата 4-6 дни след оплождането. За да отчете теста хормонът трябва да е достигнал определени нива, за което обикновено са нужни поне 14 дни.

Така че вместо да се правиш на оборотен вземи попрочети малко защото май ти си този, който е "тръгнал да е**" необразован.
    Нз къде търсиш, ама вече има и тестове, с които и по-скоро може да се направи теста!Иначе на интуиция ли ще използваш Ескапел?

Ей, изнерваш бе, човек! Няма такива тестове! Не ми говори наизуст, а дай пример, хайде. Кажи ми един тест, който да отчита по-рано от 14-тия ден. Аман от "разбирачи", които и грам понятие си нямат.

И не, не бих ползвала Ескапел по интуиция. Бих изчислила овулацията, бих преценила дали съм във фертилен ден и едва тогава бих прибягнала до хормоналната бомба Ескапел.

Град
    Stara Zagora
    Ей, изнерваш бе, човек! Няма такива тестове! Не ми говори наизуст, а дай пример, хайде. Кажи ми един тест, който да отчита по-рано от 14-тия ден. Аман от "разбирачи", които и грам понятие си нямат.

И не, не бих ползвала Ескапел по интуиция. Бих изчислила овулацията, бих преценила дали съм във фертилен ден и едва тогава бих прибягнала до хормоналната бомба Ескапел.
    Ем хубаво гадай си там дали ще надуйш корема след няколко месеца! Просто малко ми са стовари тежък ден и съм изнервен!Не исках да прозвучи, че са заяждам, ама просто много са изнервям, когато някой рече, че опитал без презерватив и после - кво ще правя ся, давайте съвети!

За какво гадаене става въпрос? И как така реши, че аз правя секс без предпазни средства?

А това, че си изнервен, не оправдава пълните глупости, с които напълни темата. Тест за бременност веднага след акта - по-голяма простотия не успя ли да измислиш?

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    SkiCatAти вярно си много зле
    По твоята логика можеш да си направиш теста преди да минат 72 часа и ако си бременна да вземеш ескапел. Много е жалко,че има такива големи разбирачи,които се заблуждават че правят секс информирани........
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Супер фен Аватара на badsector
    Ескапеле действа преди да се извърши самото оплождане на яйцеклетката. Принципно това го дават да се случи в общия случай до 72 часа след акта, затова и ескапеле е по-ефективен в по-ранен етап. Тестовете за бременност отчитат хормони, които се произвеждат от организма около седмица след забременяването, като на втората седмица резултатите са по-сигурни. Така че двете неща действат по коренно различен начин, за съжаление. Би било хубаво някой ден да измислят тест, който да показва каква вероятност има да се оплоди яйцеклетката няк'во време след акта, преди да настъпи самото оплождане
    По темата, на кой ден след цикъла й правихте секс?

На 5 ден

Пфахх .. тоя коментар разбива .. ;х
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от kurtiii
    На 5 ден
    След като е било след 5-тия ден шанса е малък.Все пак за следващия път вземи да прочетеш нещо,мини през някой уролог за "водата","единичните сперматозоиди" и болката и най-вече хем за твоя хем за нейна сигурност ползвайте презервативи,не случайно хората са ги измислили.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Много тъпаци се напълниха в тази тема, чак ме е яд да чета
    Само TheBeliever е дорасъл явно, послушай него. Нямам какво да прибавя към неговите коментари

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И аз искам да разбера за тези супер бързи тестове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си