- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свършване?18+
Днес ми свършиха презервативите и пробвах без.И докато правихме секс имах едно странно гъделичкане по пениса и го изкарах от вагината и изхвърли вода.Не съм свършил,щях да разбера по болката.Та въпросът ми е приятелката ми дали да си купи еск@пел?
П.П Загубих си девствеността преди месец и половина и съм на 16.
Първо защо е 18+ и второ ми купи и тест бе !!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Изобрети тест, който да отчита 3 часа след акта и тогава поствай глупави коментари по форумите.Първоначално написано от SkiCatA
По темата: тая течност от члена ти ли излезе или от вагината на момичето? Тя свърши ли?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ясно ти личи, че нямаш сексуална култура,а тръгваш да ебеш !!!Първоначално написано от TheBeliever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От мене е количката за бебето !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Хайде, "културния", кажи ми кой тест за бременност отчита веднага след секс. Тръпна от очакване.Първоначално написано от SkiCatA
Не беше сперма,а нещо като вода.Щях да усетя ако свърша по болката,но този път нямаше болка.Нещо подобно се случи,когато си загубих девствеността пак излезе вода и много малко сперматозоиди.А не искам глупави коментари!
Ем не съм аз този,който тръгва да ебе без презерватив !Второ гледай малко гоогле - виж на кво попаднах още на първия сайт --------Има ли специфични изисквания при прилагането на тестовете за бременност?Първоначално написано от TheBeliever
Часът на вземане на урина за изследване е без значение?
Присъствието на други хормони в урината TSH, LH, FSN в различни концентрации не се отразяват на резултата от теста. Наличието на различни концентрации в урината на холестерол, билирубин, кофеин, глюкоза, аскорбикова киселина, хемоглобин, атропин, ампицилин, тетрациклин и др. не се отразяват на резултат
Може да не ебеш без презерватив,ама сексуалната ти култура е на АДСКИ високо ниво..както и да е успех теста да ти отчете правилно часове след рисковия контакт
колкото до автора дори и да си свършил говори с момичето...в овулация ли е било?..тия хапчета не са бонбонки
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Е той няма веднага да тръгне към аптеката да взима тестове!!! Ескапела е до 72 часа, така че споко имаш времеПървоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
![]()
начи темата е 18+ а ти си на 16, май си изпреварил времето си, готинкато са ти свършили презервативите, купи си нови
щом те боли като свършваш, отиди на лекар, тука вече съм сериозен
за това дали приятелката ти да си купи ескапел, по-добре ти и го купи, щом ти си сгафил, нека тя да плаща
не знам ква е таз вода дето ти тече от пишката, ама и за тва ще ти трябва лекар
може и на очен да отидеш, щом виждаш единични сперматозоиди
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
afk
И аз това се опитвам да кажа !!!Първоначално написано от 6amanago6ko
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
+1 Ти го затапи!
![]()
![]()
Първоначално написано от SkiCatA
+2 tova me ubi ostai mu lesha![]()
![]()
![]()
![]()
И с Гугъл пак не можеш да се оправиш. Май четеш през ред.Първоначално написано от SkiCatA
Тестовете за бременност отчитат хормона ЧГХ, който навлиза в системата 4-6 дни след оплождането. За да отчете теста хормонът трябва да е достигнал определени нива, за което обикновено са нужни поне 14 дни.
Така че вместо да се правиш на оборотен вземи попрочети малко защото май ти си този, който е "тръгнал да ебе" необразован.
Големи сте разбирачи.Не знам правилата на форума и да не ме баннат писах 18+.Чатна ли?А щях да забравя.За чаткане иска акъл,който вие нямате.Не искам да ви чета остроумните коментари.Не остроумни,а тъпоумни,щото ако бяха остри щяха да се забият в земята.Питам ви като човек,а вие се ебавате???Първоначално написано от kiku2000
Нз къде търсиш, ама вече има и тестове, с които и по-скоро може да се направи теста!Иначе на интуиция ли ще използваш Ескапел?Първоначално написано от TheBeliever
Ей, изнерваш бе, човек! Няма такива тестове! Не ми говори наизуст, а дай пример, хайде. Кажи ми един тест, който да отчита по-рано от 14-тия ден. Аман от "разбирачи", които и грам понятие си нямат.
И не, не бих ползвала Ескапел по интуиция. Бих изчислила овулацията, бих преценила дали съм във фертилен ден и едва тогава бих прибягнала до хормоналната бомба Ескапел.
Ем хубаво гадай си там дали ще надуйш корема след няколко месеца!Първоначално написано от TheBeliever
![]()
Просто малко ми са стовари тежък ден и съм изнервен!Не исках да прозвучи, че са заяждам, ама просто много са изнервям, когато някой рече, че опитал без презерватив и после - кво ще правя ся, давайте съвети!
За какво гадаене става въпрос? И как така реши, че аз правя секс без предпазни средства?
А това, че си изнервен, не оправдава пълните глупости, с които напълни темата. Тест за бременност веднага след акта - по-голяма простотия не успя ли да измислиш?
SkiCatAти вярно си много зле![]()
По твоята логика можеш да си направиш теста преди да минат 72 часа и ако си бременна да вземеш ескапел.Много е жалко,че има такива големи разбирачи,които се заблуждават че правят секс информирани........
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ескапеле действа преди да се извърши самото оплождане на яйцеклетката. Принципно това го дават да се случи в общия случай до 72 часа след акта, затова и ескапеле е по-ефективен в по-ранен етап. Тестовете за бременност отчитат хормони, които се произвеждат от организма около седмица след забременяването, като на втората седмица резултатите са по-сигурни. Така че двете неща действат по коренно различен начин, за съжаление. Би било хубаво някой ден да измислят тест, който да показва каква вероятност има да се оплоди яйцеклетката няк'во време след акта, преди да настъпи самото оплождане
По темата, на кой ден след цикъла й правихте секс?
На 5 ден
Пфахх .. тоя коментар разбива .. ;хПървоначално написано от 6amanago6ko
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
След като е било след 5-тия ден шанса е малък.Все пак за следващия път вземи да прочетеш нещо,мини през някой уролог за "водата","единичните сперматозоиди" и болката и най-вече хем за твоя хем за нейна сигурност ползвайте презервативи,не случайно хората са ги измислили.Първоначално написано от kurtiii
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Много тъпаци се напълниха в тази тема, чак ме е яд да чета![]()
Само TheBeliever е дорасъл явно, послушай него. Нямам какво да прибавя към неговите коментари![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
И аз искам да разбера за тези супер бързи тестове