.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: ese i lis

ese i lis

Ей сладурии много спешно ми трябват едни темичкии: ЕСЕ на тема - Правилно ли е, че президента врърна История Славянобългарска в Света гора...и ЛИС-Ценностите на ренесансовия човек според Паисиeвата история

Преместено.
    Extremescream

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Грешен раздел.

Домашните са да си ги пишеш сама, а не да плагиатстваш и да получаваш оценките, които друг е заслужил. Сега се мислиш за хитра, но като ти дойде времето тези неща да ги знаеш и няма кой друг да ти пише нещата.. ще се псуваш, че не си учила.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Аз искам помощ защото съм прицинила че не мога .. и остави ме да мисля за бъдещето си ..моля помощ

anonymous768631
    Guest
    Заклей се, че има толкова смотани типове...
    П.П.: А за оставянето, не, няма... Такива хора не бива да се оставят да мислят въобще... Нищо добро не излиза.

Призив към заспалите модератори(да не се обидят, шегувам се): Някой да ЩРАК-не темата.

Ето тук има теми върху Историята:

http://www.neznam.bg/component/searc...archphrase=all
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Благодаря ти !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си