- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 8 клас съм и по математика имам 22233
едната троика ми от класна дали ще мина годимната ако неизкарам друга оценка
добре, не можеш ли да се напънеш да изкараш поне още една тройка....
тогава имаш по-голям шанс![]()
Да ти кажа не знам. Моята по информатика се е заканила също да ме праща на изпит. Вече се побърквам...![]()
Поговори с нея, какво смята да направи. И ако има шанс да не те прати на поправка, то на какво да наблегнеш, и да те изпита на въпросния материал после.
е ние как да знаем?! Питай госпожата ти .. аз по физика бях за 3, отидох при нея почнах да се пазаря и тя ми каза ако изкарам още една 3-ка, че ще ми пише 4Първоначално написано от summerboy96
![]()
Днес тъкмо едно момиче имаше по Биология (за последна година се води Човек и природа) някакви оценки от рода на 3,4,4, но госпожата я изпита за 5Ако знаеше нещо щеше да и напише петица, даже не съм сигурен дали и така не и написа 5
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мале и аз 8-ми клас бях така, но после като разбрах колко са били лесни тези квадратни уравнения и коренитепоне тва мисля, че учихме тогава, пък и теб те чака тригонометрия 9,10 и 11кл
не ти завиждам
ще минеш, ама ще си останеш олигофренче...
то бива да сте тъпи...
ще ти пишат оценка просто е така в крайна сметка, споко. Не е в ничий интерес да оставаш на изпит, а и на учителите не им се занимава да правят конспекти и да провеждат поправителни. Тъжно, но факт...