- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
[vbox7]http://vbox7.com/play:54b1bb09[/vbox7]Първоначално написано от RageAgainstTheMachine
True story.
![]()
![]()
![]()
_(_![]()
НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ !
КАТО СИ КОМПЕТЕНТНА И НАЧЕТЕНА ОТ СЪРФИРАНЕ В ИНТЕРНЕТ-НАПИШИ НЕЩО НА МОЯТ ЕЗИК !
КОЛКО ОЩЕ ДА ВИ ЧАКАМ ?
А аз колко ще те чакам теб в леглото? Одъртях вече...
Първоначално написано от ANNUNAK
![]()
True story.
Браво !
Добре ме копираш !
А сега остана само да ни кажеш какво всъщност бях написал !
Ама го напиши на Анунакски-това,което бях написал,а ти копира не е на Анунакски,а на един от древните звездни езици.
и В КРАЙНА СМетка какво се оказа?
Ще правим ли деца с ANNUNAK, няма ли да правим...
Ще правите деца мили мои деца.
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Май беше грешка да храня трола..
True story.
ГРЕШКА СТЕ ВИЕ !
ЧЕРВЕИ !
ДАДОХМЕ ВИ МАЛКО,А ВИЕ НЕБЛАГОДАРНИ ПРОСТОУСТРОЕНИ ТВАРИ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ПРИ ЕВЕНТУАЛНА ВОЙНА СРЕЩУ НАС ?
НАИСТИНА ЛИ СТЕ ТОЛКОВА ГЛУПАВИ ?
НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИТЕ ,ЖАЛКИ ХЛЕБАРКИ,ЧЕ ВЕЧНО ЩЕ ИМАТЕ ЩАСТИЕТО ДА СТЕ НАШИ РОБИ ?
ANNUNAK
И аз мн те обичам![]()
![]()
Ние не се възпройзвеждаме като вас.
Всъщност ние просто се клонираме.
Във всеки един момент можем да създадем свое копие.
Но те нямат съзнание.
В точният момент му се поставят необходимите технологии и той оживява.Говорим за няколко чипа,които са заредени с даден "софтуер",ако мога да използвам тази дума.Ние определяме всичко в живота на клонинга.Кога да направи дадено действие,какво да се случи в живота му ,кога идва краят на живота му.Всичко е записано предварително в чиповете.Различни записани команди водят винаги до изпълнение на задачите и крайните резултати винаги са едни и същи.
Значи ми изневеряваш?
Значи си клонинг?
Значи не ме обичаш, защото не знаеш какво е любов?
И не искаш да пробваме..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аннунака пише за всичко, а от нищо не разбира...
Толкова е зле, че не ми се коментира...
True story.
Първоначално написано от ANNUNAK
Така ли се размножавате :
http://vbox7.com/play:e711f70c4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
True story.
Ми тези извънземни побъркаха света -_-
ОчевидноПървоначално написано от Pa3yMeH
![]()
![]()
True story.
Аннунак защо не отговори на въпроса? Защо вие много развитата извънземна раса, която е на светлинни години напред от нас, се размножавате като бактерии?
True story.
Не се размножаваме като/от бактерии !Първоначално написано от bazingaaaa
Казах,че нашият Създател и Върховно Божество Абб ни е създал изкуствено от бактерии.Това е било в древни времена.Както писах ,сега сме достатъчно развити,за да се клонираме и създаваме същества със всякаква мисия и способности.
Искам да питам щом сте толкова велика раса защо се занимаваш с някакви хора ,които постоянно те критикуват и не вярват ,че си истински ? Щом си толкова по напреднал от нас защо просто не си вършиш работата а се опитваш да убедиш хората ,че си извънземен? И защо си написал на местоположение планетата Нибиру ? Щом можеш да ни контролираш с мисъл защо просто не ни втълпиш в главите че си извънземен? И защо изобщо се заминаваш с нас ?
А защо разкриваш строго секретната информация, за която човечеството толкова време не е знаело, просто така в един тиийнфорум? Другите извънземни и те ли така разказват на ляво и на дясно за расата ви ?![]()
![]()
Първоначално написано от ScarlettS
Винаги идва даден момент,за да се разкрие дадена информация.Било то и секретна.Първоначално написано от racer551
Това е нищожна част от цялата информация.Позволеното малко,дори и да казах малко повече.
И не се опитвам да ви убеждавам да ми вярвате,че съм "извънземен".Аз от самото начало знам,че никой не ми вярва.В природата ви е заложено това,че дори и видите и докоснете нещо да не повярвате.И ние точно това използваме,за нашите цели.Занимаваме се с вашата раса,защото имате подписани договори с нас,които не спазвате и нарушавате.
Ние ви даваме технологии,вашите представители са ни разрешили да ви отвличаме.Ние спазваме договорните отношения,като ви връщаме невредими,но вие нарушавате договорите за природата и животните и ги унищожавате.А природата не е ваша,не е и наша,а на една от свръхрасите,на които тази планета е междинна спирка,но с които също имаме договор и не искаме да имаме конфликти,защото биха ни унищожили с лекота, при положение,че не се спазват договорите с тях,а сега точно това се случва.Мисля,че с годините прекалихме да ви даваме технологии.Ние с тях подписахме договор,че те ни разрешават да ви заселим тук и да ви използваме като роби.С годините напреднахте и дойде време да подпишем с вас договори.Само вашата раса не ги спазва и нагло ги нарушава.От това се създават конфликти между различните раси.Това разбира се няма да продължава вечно,заради вас.
Е ако видя и пипна ще повярвам бе момиче .
И то технологиите са само от 50 години на сам....