- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не се размножаваме като/от бактерии !Първоначално написано от bazingaaaa
Казах,че нашият Създател и Върховно Божество Абб ни е създал изкуствено от бактерии.Това е било в древни времена.Както писах ,сега сме достатъчно развити,за да се клонираме и създаваме същества със всякаква мисия и способности.

Искам да питам щом сте толкова велика раса защо се занимаваш с някакви хора ,които постоянно те критикуват и не вярват ,че си истински ? Щом си толкова по напреднал от нас защо просто не си вършиш работата а се опитваш да убедиш хората ,че си извънземен? И защо си написал на местоположение планетата Нибиру ? Щом можеш да ни контролираш с мисъл защо просто не ни втълпиш в главите че си извънземен? И защо изобщо се заминаваш с нас ?
А защо разкриваш строго секретната информация, за която човечеството толкова време не е знаело, просто така в един тиийнфорум? Другите извънземни и те ли така разказват на ляво и на дясно за расата ви ?

Първоначално написано от ScarlettS
Винаги идва даден момент,за да се разкрие дадена информация.Било то и секретна.Първоначално написано от racer551
Това е нищожна част от цялата информация.Позволеното малко,дори и да казах малко повече.
И не се опитвам да ви убеждавам да ми вярвате,че съм "извънземен".Аз от самото начало знам,че никой не ми вярва.В природата ви е заложено това,че дори и видите и докоснете нещо да не повярвате.И ние точно това използваме,за нашите цели.Занимаваме се с вашата раса,защото имате подписани договори с нас,които не спазвате и нарушавате.
Ние ви даваме технологии,вашите представители са ни разрешили да ви отвличаме.Ние спазваме договорните отношения,като ви връщаме невредими,но вие нарушавате договорите за природата и животните и ги унищожавате.А природата не е ваша,не е и наша,а на една от свръхрасите,на които тази планета е междинна спирка,но с които също имаме договор и не искаме да имаме конфликти,защото биха ни унищожили с лекота, при положение,че не се спазват договорите с тях,а сега точно това се случва.Мисля,че с годините прекалихме да ви даваме технологии.Ние с тях подписахме договор,че те ни разрешават да ви заселим тук и да ви използваме като роби.С годините напреднахте и дойде време да подпишем с вас договори.Само вашата раса не ги спазва и нагло ги нарушава.От това се създават конфликти между различните раси.Това разбира се няма да продължава вечно,заради вас.

Е ако видя и пипна ще повярвам бе момиче .
И то технологиите са само от 50 години на сам....

живее ли някой на луната ?
Аха..ясно, значи сега е дошъл моментът да ни информирате, въпреки че вие използвате точно това, че няма да ви повярваме, за вашите цели.. в което няма много смисъл. А във всички държави ли има дежурно извънземно, което да разяснява важната информация на хората от форумите?

Не. Ние просто сме "Касметлии".
True story.
Аннунак...като казваш с годините сте прекалили да ни давате технологии....защо пикът е близкия един век и половина....защо тогава....защо не унищожавате всеки дръзнал да навреди на природата(всички ще са мъртавци де...)...примерно който си хвърли боклука безпричинно - поразявате го!!! Примерно.... и тн...
А коя е другата раса...?
А аз ако искам да се срещна с някой аннунак...как може да стане?
Im back...
Колко си жалък не е истина

Първоначално написано от ZipFail
True story.

Добър въпрос !Първоначално написано от racer551
От хиляди години на Луната има същества,които живеят там за постоянно,както и такива като нас,които просто посещават Земята,Луната и т.н.
Дори има ваши самолети стигали до Луната.
Някои от самолетите ви дори
са пригодени за лунната повърхност.
Луната е обсипана с високи
по няколко км сгради.
Повечето са изградени от
специално стъкло и
изглеждат напълно прозрачни.
Ето вижте тази снимка
на една от сградите.
Вижте кратера до нея
и преценете сами размера на постройката.
Ето още една снимка
на сгради на Луната

Поредното доказателство колко низша раса сте Аннуаците
Дори нямате цифрови апарати, а снимате с някакви черно-бели размазани снимки.. . :Д
Аннунак...би ли ми отговорил...?Първоначално написано от TheMightyNadenica
А относно Луната...доколкото знам...като са ходили до там и извънземни са им казали да не стъпват на Луната поне 20 години...иначе тежко....
Im back...

Оф щом се паднали на толкова ниско ниво, че да му вярваме на тоя ... да питам и аз малко..
Аннунак да те питам ...
Юпитер има ли повърхност, т.е има ли твърди земя там?
СЪщо така от къде вие от къде всъщност идвате?
И на последно място на кой интернет доставчик си?
True story.

Пикът на даването на технологии започна преди около век,защото така вие можете да бъдете най-лесно манипулирани, контролирани и за да вършите нашата работа по-добре.Без да го осъзнавате.Уж ви бяха дадени технологии и знания,които да ви направят живота по-лесен.Да не говоря за екстри,които изпревариха времето ви и ви бяха дадени.
Просто не действаме грубо към робите като в миналото,а елегантно,като към едно интелигентно и сравнително технологично напреднало същество,което дори и вече външно прилича на нас и няма нищо общо с човекоподобните маймуни.Все пак вие сте наши творения и поне ние се отнасяме към вас с известно внимание,за разлика от нашите подраси.
Не можем да спрем всеки,който вреди на природата.Това не е наша,а ваша задача.Ако вие не я решите-ние бързо ще я решим.
Да се срещнеш с Аннунак?
Може би вече си се срещал?
Внедрени са сред вас хората много от нас.Почти не се различават външно от вас.И сме малко по-високи.Малко над 2 метра.
Подрасите ни,както и някои други раси обаче са смъртоносно опасни за хората.При среща с вас биха ви убили веднага,а най-голям късмет за вас ще е ако само ви отвлекат за опити и никога да не ви върнат.

ВСИЧКО,КОЕТО СИ МИСЛИШ,ЧЕ ЗНАЕШ Е ЕДНА ИЛЮЗИЯ !Първоначално написано от bazingaaaa
БИЛ ЛИ СИ НА СЛЪНЦЕТО,
ИЗМЕРИ ЛИ САМ,ЧЕ Е НА 150 МЛН КМ ОТ ЗЕМЯТА ? ИЗМЕРИ ЛИ,ЧЕ Е ТОЧНО 330330 ПЪТИ ПО-ГОЛЯМО ОТ ЗЕМЯТА? ИЗМЕРИ ЛИ ТЕМПЕРАТУРАТА МУ,ЧЕ ДА ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ И ДА СЕ УВЕРИШ ,ЧЕ Е 6000 ГРАДУСА ?
В ЯДРОТО НА СЛЪНЦЕТО ХОДИ ЛИ ДА МЕРИШ,ЗА ДА СЕ УВЕРИШ,ЧЕ Е ОКОЛО 15МЛН ГРАДУСА ?
ХОДИ ЛИ ДО ЮПИТЕР ДА ПРОВЕРИШ И ВИДИШ,ЧЕ НАИСТИНА Е ОТ ГАЗ ?
ХОДИ ЛИ ДО ЛУНАТА,ЗА ДА СЕ УВЕРИШ,ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДИША БЕЗ СКАФАНДЪР ?
ИЗМЕРИ ЛИ САМ,ЧЕ НАИСТИНА ГРАВИТАЦИЯТА Й Е 1/6 ОТ ЗЕМНАТА ?
ПОСЕТИ ЛИ ВЕЧЕ ВСИЧКИТЕ 400 МИЛИАРДА ЗВЕЗДИ И 50 МИЛИАРДА ПЛАНЕТИ В НАШАТА ГАЛАКТИКА ?
ХОДИ ЛИ ДО ВСЯКА ЕДНА,ЗА ДА СЕ УВЕРИШ,ЧЕ НАИСТИНА СА ТОЛКОВА ?
ВИДЯ ЛИ ВСЕЛЕНАТА-ПОСЕТИ ЛИ ВСИЧКИТЕ Й НАД 100 МИЛИАРДА ГАЛАКТИКИ ?
НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИШ,ЧЕ ВОДАТА КИПИ САМО ПРИ 100 ГРАДУСА?
НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛИШ,ЧЕ ЗНАЕШ НЕЩО ?

аз се чудя как не му омръзна да се прави на извънземно Аннунак..
Естествено ,че на луната няма въздух...то си е доказано.
Хората са измислили методи, които е не нужно да ходиш до слънцето може да разкриеш колко му е температурата на повърхността..
Ама това един пубер трудно разбира..
Таа ануаците спортуват ли нещо или стават само високи зубари - или клечки или дебелаци
И ти Анунак -КАЖИ КАК Е ФАМИЛИЯТА МИ КАТО ЗНАЕШ ВСИЧКО ТЕЛЕПАТИЧНО ?!?

Аннунак големи грешки правиш
1.Расата на 1 млрд години е човечеството само те са пожелали да бъдат роби в момента.А това че сте ги срещали 3 пъти е взето от Интервю с рептил
2.Ако ползваш още този форум дай някаква връзка с теб да ти кажа някой неща.
3.Този подвид Алтарианци не ви е никакъв подвид а отделна раса цивилизация от нисшите Аннунаки.
Дошъл си в този форум да заблуждаваш хората колко сте висши , ми ако бяхте толкова висши защо се клонирате.Или прекалено много Старгейт и расата асгарди която се клонираше и накрая се самоунищожи заради недъгави клонинги....Ако сте толкова висши защо навсякъде ви описват като нисши, да не споменавам кака правите секс с другите.
Планетата Земя никога няма да е ваша и тази библия дето сте писали ще бъде забравена , и вашия фалшив бог ще бъде забравен.Защото вие никога няма да имате тая планета.А вашите сгради на луната са на една плюнка
Просто правите така че човечеството подпомагано от Алтарински бегълци се обединявам в момента срещу тези които са превърнали човечеството в роби само да им робува.
Няма как да няма Живот извън нашите Представи...
"We Know the price of sin, the sin of sacrifice"
АХаххахахаха НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!!!! Пич как може да си толкова изкривен, че да говориш за хората в трето лице бе?Първоначално написано от ANNUNAK
А това за гените му викат мутация! Нима маймуната, която има гени, които рибата няма е доведена също от извънземните?
О боже, попрегледах няколко мнения и изведнъж разбрах, че наистина си продължаваш с театрото. Следващия път като се правиш на извънземен не пиши в тийнфоруми, а земи занеси по един джедайски меч на Червения площад.
СКЪСАХ СЕ ДА СЕ ХИЛЯ ТУК!Ние ви даваме технологии,вашите представители са ни разрешили да ви отвличаме.
Абе има извънземни, някъде там
ИИ не, живота на Земята не е резултат от извънземна намеса (демек екстратерната теория)
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
какво точно имаш в предвид?Първоначално написано от ANNUNAK
Im back...