- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
Явно е загинал в някоя Междузвездна война, отдавна не е писал тук. Или просто човекът най-после си е намерил гадже и е решил да зареже глупостите.
ко става хора за какво става въпрос в моята стара тема , която не съм я поглеждал от 1 година ;DD
Ehee 7 stranici, ako mislite da cheta se lujite!
не се и съмнявам ,че моят стар приятел Аннунакче ви е забавлявал от сърце : ) ;d
Дано наистина се появи отнякъде отново ( би трябвало, мислейки за него някак си да го привикаме с мисълта си ), че много още неизяснени неща има. Пращам молекулите си към него........ Сега!
ще го чякаме със заредени хормони
Аааа... Умрях да се смея![]()
![]()
![]()
trololo
Какво някой друг форумен шегаджия има и да не е от мойте нЕкаф ноФ щЪ дЪ е ...![]()
Spam Team !
"сУфийСко Чадо"
"Нашо моНче "
"Пред винкелО всички сме равни!"
"Баба Диско Парти"!
"Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
"Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
"На бай Тико внук му" -
"Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"
Здравейте!
Аз съм молекулярният брат на ANNUNAK. Той е прекалено зает с изучаването на една друга планета, и е пратен на нещо като мисия и няма да се завърне скоро. Затова ми прати съобщение да се заема с тежката задача да пиша тук, понеже съм по-малък и още не чак толкова умен, за да ходя на мисии. А, забравих да се представя, казвам се ANNUNAKSKI, приятно ми е, землянчета.
myahahhaha ;DDD
Zdr annunakski тИ явно си настроен добродушно към нас ,за разлика от твоя брат ;DD
Вие, земляните, имате лошия навик да се заяждате за нищо. Не ви разбирам.
;D pochna se
Толкова сте изостанали, горките. Та ние дори не пишем на клавиатури, а само чрез мислите си пишем съобщения/информативни пирамиди. Да не говорим, че превода става автоматично чрез машинки, които са голями колкото вашите обикновени бисквити. Имат лазер, които засича честотите на мозъка и мигновено изписва страници с информация. Ама какво ли ви обяснявам.
Живеем напред във времето по времевата ос. Всъщност, времето е така изкривено, че дори измеренията ни не съвпадат. Както беше писал брат ми, просто превключваме честотите, пътуваме във времето също така. Но това е много дълга и обширна тема. Например, вие, хората, можете да отидете назад в миналото, ако се движите по посока обратна на въртенето на земята със скоростта на бозон, която е доста по-голяма от скоростта на светлината. Елементарно е, но трябва да намерите начин ДНК-то ви да не става на миш-маш, докато се движите с такава скорост.
Аха..Ама интересно ми е къде се изкривява това време ? В София,в Русе ли ,в Ст.Загора ли![]()
![]()
В точка с много висока гравитация, нарича се сингулярност. Много е трудно да ви го обясня на човешки език, защото имате само тези термини засега.