.
Отговор в тема
Страница 7 от 12 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 277
    Мега фен Аватара на Concussion
    Явно е загинал в някоя Междузвездна война, отдавна не е писал тук. Или просто човекът най-после си е намерил гадже и е решил да зареже глупостите.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Или се занимава с транспланетно отвличане и е прекалено зает. Или му е спрял интернета на Марс.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Или се занимава с транспланетно отвличане и е прекалено зает. Или му е спрял интернета на Марс.
    Да, бе, вярно, те нали имаха някакви подземни бункери където отвличаха хора за да си правят експерименти с тях. Ахахахаха.

Banned Мега фен
    ко става хора за какво става въпрос в моята стара тема , която не съм я поглеждал от 1 година ;DD
    Ehee 7 stranici, ako mislite da cheta se lujite!

Ако щеш! Аз се позабавлявах искрено преди малко с тях! (сериозно)
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Banned Мега фен
    не се и съмнявам ,че моят стар приятел Аннунакче ви е забавлявал от сърце : ) ;d

Дано наистина се появи отнякъде отново ( би трябвало, мислейки за него някак си да го привикаме с мисълта си ), че много още неизяснени неща има. Пращам молекулите си към него........ Сега!
    Пази моториста !!!

Banned Мега фен
    ще го чякаме със заредени хормони

Аааа... Умрях да се смея

trololo

OLOLOLOLOLORT

Фен Аватара на MakaronUduSHvaCH
    Град
    мЕДЕН рУДНИк квЪртал "жИлязКовУ"
    Какво някой друг форумен шегаджия има и да не е от мойте нЕкаф ноФ щЪ дЪ е ...
    Spam Team !
    "сУфийСко Чадо"
    "Нашо моНче "
    "Пред винкелО всички сме равни!"
    "Баба Диско Парти"!
    "Дръмката!" (За кой-т не знаЕ к'Во е да дерзай)
    "Тролизъм" (Форумно-Селско-Диалектно наименование на СПАМ).
    "На бай Тико внук му" -
    "Животът е компот ,в които всеки се бори за сливата"

Здравейте!

Аз съм молекулярният брат на ANNUNAK. Той е прекалено зает с изучаването на една друга планета, и е пратен на нещо като мисия и няма да се завърне скоро. Затова ми прати съобщение да се заема с тежката задача да пиша тук, понеже съм по-малък и още не чак толкова умен, за да ходя на мисии. А, забравих да се представя, казвам се ANNUNAKSKI, приятно ми е, землянчета.

Banned Мега фен
    myahahhaha ;DDD

Banned Мега фен
    Zdr annunakski тИ явно си настроен добродушно към нас ,за разлика от твоя брат ;DD

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от ANNUNAKSKI Виж мнението
    Здравейте!

Аз съм молекулярният брат на ANNUNAK. Той е прекалено зает с изучаването на една друга планета, и е пратен на нещо като мисия и няма да се завърне скоро. Затова ми прати съобщение да се заема с тежката задача да пиша тук, понеже съм по-малък и още не чак толкова умен, за да ходя на мисии. А, забравих да се представя, казвам се ANNUNAKSKI, приятно ми е, землянчета.
    Х ахахахаха

Направо се сцепих от смях : : D:

Вие, земляните, имате лошия навик да се заяждате за нищо. Не ви разбирам.

Banned Мега фен
    ;D pochna se

Толкова сте изостанали, горките. Та ние дори не пишем на клавиатури, а само чрез мислите си пишем съобщения/информативни пирамиди. Да не говорим, че превода става автоматично чрез машинки, които са голями колкото вашите обикновени бисквити. Имат лазер, които засича честотите на мозъка и мигновено изписва страници с информация. Ама какво ли ви обяснявам.

Цитирай Първоначално написано от ANNUNAKSKI Виж мнението
    Вие, земляните, имате лошия навик да се заяждате за нищо. Не ви разбирам.
    Ние земляните

пппххахахах :

Не съм чел миналите 7 страници,ама се очертава голема комедия

Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    Zdr annunakski тИ явно си настроен добродушно към нас ,за разлика от твоя брат ;DD
    Разбира се, че съм настроен добре, но само към който се държи добре. Обаче, така няма да се разберем. Да си имаме уважението. Брат ми каза, че сте тарикатчета, но аз не му повярвах, явно е бил прав донякъде.

Ама ти ся не разбрах от къде си ??

Живеем напред във времето по времевата ос. Всъщност, времето е така изкривено, че дори измеренията ни не съвпадат. Както беше писал брат ми, просто превключваме честотите, пътуваме във времето също така. Но това е много дълга и обширна тема. Например, вие, хората, можете да отидете назад в миналото, ако се движите по посока обратна на въртенето на земята със скоростта на бозон, която е доста по-голяма от скоростта на светлината. Елементарно е, но трябва да намерите начин ДНК-то ви да не става на миш-маш, докато се движите с такава скорост.

Аха..Ама интересно ми е къде се изкривява това време ? В София,в Русе ли ,в Ст.Загора ли

В точка с много висока гравитация, нарича се сингулярност. Много е трудно да ви го обясня на човешки език, защото имате само тези термини засега.

Висока гравитация в София ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си