- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- 100% има извънземни
Живеем напред във времето по времевата ос. Всъщност, времето е така изкривено, че дори измеренията ни не съвпадат. Както беше писал брат ми, просто превключваме честотите, пътуваме във времето също така. Но това е много дълга и обширна тема. Например, вие, хората, можете да отидете назад в миналото, ако се движите по посока обратна на въртенето на земята със скоростта на бозон, която е доста по-голяма от скоростта на светлината. Елементарно е, но трябва да намерите начин ДНК-то ви да не става на миш-маш, докато се движите с такава скорост.
Аха..Ама интересно ми е къде се изкривява това време ? В София,в Русе ли ,в Ст.Загора ли![]()
![]()
В точка с много висока гравитация, нарича се сингулярност. Много е трудно да ви го обясня на човешки език, защото имате само тези термини засега.
Ти май си голем плехар.
![]()
![]()
Ai siktir tir bushon
Ако ти пиша на китайски дали ще може да ми преведеш? Ама айде,че да не развалям комедията : )
Та я кажи ни ти всемогъщи анунаки - как ще празнуваш нова годинаи ще ми помогнеш ли в любовта и романтиката? ;dd
кАЖи защо предсказанието на брат ти ,че 11 11 2011 ще умрем не се сбъдна?
ААа въпроси ли ще задаваме..
О,ВЕЛИКИ! Кажи ми колко лег тяга и клек ще дръпна/бутна до първи Март 2012 година !!
И още един въпрос..Ще ме приемат ли да работа в НАСА?
Нова година - такова нещо при нас няма. Календара ни е праволинеен, защото не живеем на нито една планета за постоянно. Много ми се иска да разбера какво е да празнуваш нова година, но уви, и тази година няма да идвам на Земята, чак догодина, може би и ще се присламча и ще си намеря човешки приятели. А брат ми прави много грешки в изчисленията, може да се прави на разбирач, но е доста зле по ... как му казвате тук, МАТЕМАТИКА. Той не е все още истински АНУНАК, така че е нормално да бърка.
loveca777, мога да ти помогна, но ще е чак догодина, като дойда на земята. Най-вероятно ще се запознаем, но ти няма да знаеш, че съм аз, така е редно просто. Бих ти дал няколко урока за да влезнеш в материята по "интернет".
HolyShit, не мога да ти дам информация с точност, ама като те гледам какъв си ръбав, няма да те земат в наса.
Приятелю, аз като ментално изостанал, разбира се, от човешката раса (не съм парадирал и да бъда повече) не мога да разбера как висши същества като вас, анунаките, успяват да използват slang на български - не знам откога съществува думата Земат, но уви - изостанал съм с вашите бисквито-подобни преводачи. Простете грешката ми, Господарю, аз знам думата "вземат", но явно преводачът ви е настроен на едно битово ниво. А ти, апропо, да не си Македонски анунаки, че името ти на "ски" завършва. Аз може да съм обикновен идиот, ама да се вържа толкова лесно - хаха, няма да стане![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
ловецо кви са тия извънземни кви 5 лева бе брато![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
hahhaa лъвче как те изтриха ;DD
Трогнат съм ануначе , ще се оженя за теб въпреки правилата , ще преобърна света ;D
Loveca777, ти си добро момче. Ще бъдеш много щастлив. Никой досега не ми е казвал "ануначе" ...
А бе Ани..Да та питам ..Като е много висока гравитацията като та ебат анално ще трябват много усилия да си го извади от гъза ти.Вярно ли е или не ?
Абее, онзи се пишеше АННУНАК, не АННУНАКСИ и казваше интересни неща, не такива небивалици тип "ала-бала, абее, ти си не знам си к'ъв". Осирайте си там вашето разделче, к'во правите тук, не мога да разбера? Нямате акъл за 5 стотинки, чий го дирите в раздел за Философия и Религия?! Смешници...
Само ще ви кажа че с всичките тези истории ви се промиват мозъците и почвате да вярвате на всичко. вие сте един вид овци управлявани от стопаните си ( масони ). Масон христянин съм, участвам в ложа. И всеки масон знае че извънземните всъщност са хуманоиди но за другите хора (овците) това са зелени човечета или рептили. Айде честит нов световен ред на всички!
Последно редактирано от cvetemoe : 01-03-2012 на 21:26
"Истина, истина ти казвам: ние говорим за това, що знаем, и свидетелствуваме за онова, що сме видели..." (Иоана 3:6)
Защото писано е: "ще погубя мъдростта на мъдреците и ще отхвърля разума на разумните".
Де е мъдрецът? де е книжовникът? де е разисквачът на тоя век? Не обезуми ли Бог мъдростта на тоя свят?
Тц, тц, и ние, овцИте, викаш, и представа си нямаме и си чакаме зелените човечковци...
^ А що тогава ти не ни кажеш какво означава масон-християнин.
Хайде дай някой линк от Уики-библията ти.
Бегай се бе креациониста. Като ти гледам жалките опити за язвителност започвам едновременно да плача от жал и да се смея на нелепата абсурдност.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes