.
Отговор в тема
Страница 9 от 12 ПървиПърви ... 56789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 277
    Мега фен Аватара на Concussion
    Мани, мани, тоя на Нова година спал с бормашината, опасен е.

Супер фен Аватара на scrooper
    АААЗЗ СЪМ KOZUNAK, ПО- ВИСШ ОТ annuak и неговия шизофреничен двойник- annuak4ityy<3
    ПОДЧИНЕТЕ СЕ НА КОЗУНАКА! А ти, Анораке, о, амебни, упражнявай мисълта си. Допускаш груби правописни грешки в ану-акския язик, който на моя ВИСШ звучи кат' северозападен диалект. Да та е** у дреата
    (съдържа симпатията на едно висше извънвземно).
    always late but worth the wait!

Супер фен Аватара на scrooper
    О, Боже, какво създание се беше вселило в мен :Х
    Аз тъкмо четох форума, когато реших да проверя четката си за зъби и изведнъж нещо ме тупна с клечка за уши по главата... Не се сърдете на анутрак, аз го разбирам. Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар. Влезте му в положението, а аз ще си излезем :*
    always late but worth the wait!

много си тъп.

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    О, Боже, какво създание се беше вселило в мен :Х
    Аз тъкмо четох форума, когато реших да проверя четката си за зъби и изведнъж нещо ме тупна с клечка за уши по главата... Не се сърдете на анутрак, аз го разбирам. Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар. Влезте му в положението, а аз ще си излезем :*
    Не е смешно???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    Изкарва си го на невинни земляни, защото жена му не е харесала светлинните прешки втора употреба от Венерския пазар.
    Мисля, че може нещо в секса да им куца.

"Студентка правила секс с извънземно
    Близки срещи от третия вид е преживяла 24-годишната английска студентка Пати, разказва тя пред британски таблоид. Момичето е имало шанса не просто да се срещне с извънземни, а дори и да има сексуален контакт с тях.

„Качиха ме на кораба и ме изследваха, а след това единият от тях ме принуди да му правя френска любов. Членът му приличаше на ряпа, беше безцветен и миришеше странно. Не знаех какво трябва да правя и използвах езика си. Човекоподобното същество се изкефи максимално. Сигурно заради старанието ми се смилиха и ме върнаха обратно", напълно сериозно разказва Пати.

Сега тя чака с нетърпение нов контакт с пришълците, за да изпробва и техните извънземни сексуални техники."

bnews.bg

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Тази тема е ненужен боклук и заслужава една Кофа, в която да прекара остатъка от непотребния си живот.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Аз па оня ден ка са напих кат животно и оповръщах целият двор. На сутринта не можах да си го позная - целият беше на някакви неопределени работи - а по- късно разбрах, че съм спал и със съседката и с дъщеря и и с внучката и, а в по късен период бях минал и съседа и синът му и внукът му, и в крайна сметка ми беше свършила ракията

Супер фен Аватара на HolyShit
    И аз мога да потвърдя,че има извънземни.Да,това е факт.Научно доказано и доказано от най-великия(МЕН)
    Наскоро имах случка с няква извънземна.Говореше ми на японски,но аз разбира се я разбрах без да бях чувал за такъв език,защото съм велик!

И тя ми каза следното:

私は数十億光年離れた、それを我慢 きない...私はあなたにフェラチオを うようになりました。数十億年とい うラッシュ私をファック。

Супер фен Аватара на Glamour92
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Излишни спорове се водят в тази тема според мен...

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Появи се още един с трайни увреждания от прекомерна доза ЛСД
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    вярвам че има някъде в космоса в крайна сметка защо да сме единствените? има толкова много планети като нашата все трябва да се е развил някакъв висш разум....но не вярвам че са около Земята че ни следят че ни правят дисекции и разни такива че ни наблюдават с изследователски цели....

Няма извънземни!!!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от likelikelike Виж мнението
    Няма извънземни!!!
    Напиши го с 15 хиляди октодецилиона удивителни и ще стане още по-вèрно.

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    И аз вярвам, защото не може в цялата вселена да сме само "ние"

Повече от фен
    Ако възприемаме времето и пространството като безкрайни в двете посоки (в наистина пълния смисъл на понятието безкрайност), това дава буквално безброй много възможности за развитие на разни участъци от вселената в модел, подобен на нашия. Тоест някъде много, ама наистина неизмеримо много далече, и в пространствен, и във времеви аспект, е напълно вероятно примерно да има планета, където всичко е като в LOTR...или покемон..или всеки свят, родил се под перото на фантастите..

Но на практика никога няма да можем да разберем дали и къде съществуват, защото ффс виждаме най-отдалечените кътчета на видимата вселена както са били преди милиарди години, а едно пътуване до Марс трае три. Кеплер 22-б не означава нищо...

Здравейте! Завърнах се. Бях на дъъълги летателни обучения и затова ме нямаше толкова дълго. Как сте? Някакви научни постижения?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ANNUNAKSKI Виж мнението
    Здравейте! Завърнах се. Бях на дъъълги летателни обучения и затова ме нямаше толкова дълго. Как сте? Някакви научни постижения?
    Открихме хигс бозона, брат ;д.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Напълно възможно е да съществуват извънземни, че дори и други живи същества, за които дори все още не знаем. Но техниката напредва бързо , нещата се развиват - така, че дори не знаем какво още можем да научим през живота ни. Някак си не ми се вярва да сме единствените живи същества на тая планета, че и в цялата Вселена.

Не знам къде бях чела, но беше нещо от сорта, че извънземните посещават нашата планета на определи хиляди или милиони години. Не знам точно, не съм се интересувала, макар че сега като се позамисля - самата тема за извънземните си е интересна.

Гледала съм разни научни предавания за извънземните, доказателства за тяхното съществуване, но от които голяма част не бяха достоверни. Тоест не се знаеше дали това наистина е истина. Тъпо е да се карате помежду си за нещо, което не е доказано, че съществува. Всеки с мнението си, уважавайте се просто.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Някак си не ми се вярва да сме единствените живи същества на тая планета
    И на мен така..

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ На тая планета има и маймуни, патици, слонове, порове...

А ако имаш предвид "в тая вселена", е друго.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Древните хора са били най-повлияни от Сириус(звездна система вляво от съзвездието Орион), т.е. са вярвали или във физическото съществуване на извънземни оттам, или в духовни сили идващи оттам(в доста окултни учения също са загатнати).
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от xselly_gx Виж мнението
    Излишни спорове се водят в тази тема според мен...
    ,,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си