Здравейте. На скоро се скарах с най - добрия ми приятел. Бяхме заедно през деня и аз само го базиках и един вид се ебавах с него . . после бях на купон вечерта и се напих и отидох при него на работа с гаджето ми и почнах много яко да го ебавам и да се държа супер тъпо с него . . После му казах изтрий ме от всякъде , не искам да имам никаква връзка с теб , не искам да те чувам , да те виждам и т.н. и той каза добре и аз го попитах "Толкова ли ще ти е лесно да го направиш ? " и той си замълча . . след като не получих никакъв отговор аз го попитах нима аз не съм правела нищо за тебе ? И той ми каза " еми да не си . . " и аз казах това исках да чуя мерси много . . а всъщност той не оценява това , че аз бях винаги до него , когато се скара с майка си той идваше да спи у нас . . но както и ще да е . . та въпроса ми към вас е какво бихте ме посъветвали да направя , че да се сдобра с него ? Обмислях много варианти и не знам кой е най - подходящ , за това , ако има някакви предложения давайте ги. Благодаря предварително