- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Фейсбука в училище
Уф, хора, бях на даскало и в час по информационни технологии влезнах във ФБ, бях си представила презентацията и бях свободна след това, ама нямам спомен да съм излезналанякой ме прекъсна и въоообще не помня дали излезнах. Сега като съм си вкъщи и като излезна от него примерно, на компа в даскало отворена ли ще остане страницата..
![]()
Като си влезна от лаптопа с настройки за запаметяване ,после като си влезна от настолния комп и се отпиша все още съм си запаметен на лаптопа.
Иначе нз ,но ако съдя по това ,което е при мен - би трябвало да останеш логната.
Дано някой ,който знае със сигурност се изкаже ,че така е кофти![]()
еми ще си е още тамосвен ако настройката за запаметяване на име и парола е изключена
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Да, ако някой отвори фейсбук ще му се отвори твоя профил. Най-добрия вариант е утре да отидеш и да излезнеш.
Абе зависи от настройките на браузъра, но по принцип се е запомнило..Първоначално написано от Found_a_lover
охх, стига![]()
едно момиче от групата каза, че веднъж забравила и тя, ама излезнала автоматично..
Няма да стане, ще работи чак като излезне от профила и влезне наново.Първоначално написано от l0verch0y
![]()
Спокойно,зависи от настройките на браузъра там...а и ако са имали след теб час и някой е искал да си влезе в профила е отписал твоя със сигурност...
Спокойно, нищо няма да стане, но ако толкова се притесняваш, смени си паролата за всеки случай, макар, че това според мен с нищо няма да помогне и все пак отиди утре в кабинета и помоли госпожата да провериш дали е излезнато от профила. ;п
Винаги чисти историята, като си в даскало!![]()
What the f*** ?! Какво общо има историята ?!Първоначално написано от mlakniwe2
![]()
Мисля, че няма нужда да ми се казва за какво е предназначен часът, разбрала съм го отдавна.Първоначално написано от WishICouldForgetYou
Много благодаря за отговорите :* смених си паролата като се прибрах вкъщи иначе, утре пак имам час, ще бързам да видя как е![]()
Изказа се неподготвен тук. "Историята" на браузъра става въпрос ... Когато триеш историята, като не махнеш отметката за "бисквитките" се трият и те, тоест ще и излезе от фейсбука ...Първоначално написано от aleks98
В даскалото фейсбука ти ще си остане отворен, ако компютъра е останал включен. След като се изключи, автоматично ще се излезе от профила.
При нас все има някакви проблеми, за това малко хора си влизат в скайповете, фейсбука, майспейс и т.н. Нета спира по средата на часовете и после или се оправя или не. Гадно е само, когато някой умник след теб започне да ти рови в профила и да ти създава допълнителни ядове. Малко са свестните хора, които ще излязат от профила ти, веднага щом видят, че е оставен.
И спря да се върти за миг земята..
В даскало комповете излизат автоматично. Поне нашите. И не помнят пароли и т.н.![]()