- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Помогнете
Здравейте. На скоро се скарах с най - добрия ми приятел. Бяхме заедно през деня и аз само го базиках и един вид се ебавах с него . . после бях на купон вечерта и се напих и отидох при него на работа с гаджето ми и почнах много яко да го ебавам и да се държа супер тъпо с него . . После му казах изтрий ме от всякъде , не искам да имам никаква връзка с теб , не искам да те чувам , да те виждам и т.н. и той каза добре и аз го попитах "Толкова ли ще ти е лесно да го направиш ? " и той си замълча . . след като не получих никакъв отговор аз го попитах нима аз не съм правела нищо за тебе ? И той ми каза " еми да не си . . " и аз казах това исках да чуя мерси много . . а всъщност той не оценява това , че аз бях винаги до него , когато се скара с майка си той идваше да спи у нас . . но както и ще да е . . та въпроса ми към вас е какво бихте ме посъветвали да направя , че да се сдобра с него ? Обмислях много варианти и не знам кой е най - подходящ , за това , ако има някакви предложения давайте ги. Благодаря предварително![]()
Подари му вибратор и джапанки. Ако не хареса вибратора, да си завре джапанките отзад.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
xaxaxa... mnogo smeshno . .Първоначално написано от Chacho
![]()
Темата също не изглежда много сериозна. Понасяйте си отговорност за действията!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
еми за теб може да не е сериозна , но за мен е , защото този човек е важен за мен и не знам как да постъпя . .Първоначално написано от Chacho
Не знам, какво толкова мислиш как да постъпиш. Решението е очевидно - ако смяташ, че не си постъпила правилно към него, ще му се извиниш. Ако ли не - недей. За мен ти си виновната в ситуацията и му дължиш обяснение за поведението си. Също така, ще е хубаво да не се оправдаваш с това, че си се напила - ситуацията не е такава, че да си измиеш ръцете с няколко изпити чаши на купон.
Ако сте толкова тесни, колкото твърдиш, замисли се върху държанието си. Не е нормално приятели да създават напрежение помежду си с ебавки и дразнения.
еми да вината е в мене и именно това е въпроса - как да му се извиня ?? Какво да направя ? Как да постъпя , че да ми прости . .Първоначално написано от Chacho
Пак казвам, приятелите не постъпват така един към друг. Обясни му, защо изобщо си направила нещо подобно се извини. Извиняваш му се, като отидеш при него и кажеш "Извинявай!"Първоначално написано от Chacho
Според мен трябва да му кажеш какво е направил и че не те е оценявал. Ако той е виновен, не ти трябва да се извиняваш, а той. И аз имам един такъв приятел, който не оценява нищо, което правя за него..Просто му кажи къде е сгрешил и после можеш да се извиниш за поведението си.