Здравейте момичета и момчета.. Не знам дали има такава тема, но все пак ще ви попитам.. Значи историята е следната.. Харесвам ужасно много момче, което е от онзи тип.. "мога да имам всяка" и е с ужасно самочувствие, но и мил към всички.. Преди известно време когато минавах покрай него той ме следеше с поглед и не отлепяше очи от мен, но когато започнахме да си чатим всичко се промени.. Аз му показвах леко тактично, че съм влюбена, но отговор нямаше.. Понягога се случваше следното:.. Зарибява ме, отговаря на намеците, интересува се и всичко е окей и изведнъж.. Не се овличай по мен или пък "Знаеш ли еди коя си..е харесвам я" и вякакви подобни.. Случваше се да ме кара да му споделям..Правех го..Дори на плажа ме огледа, но скайпа оправи всичко.. Моля ви кажете ми какво да правя.. Блокирах го и в скайп и във фейса.. Как да му отмъстя или пък да го зарибявам с поли от типа "мини жуп" .. По едно време мислех да го почукна и като се обърне един среден пръст и усмивка, но не мисля че е редно.. Помогнете ми моля ви..