- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете мнението си : )
пък послушай вафлата, той е този който трябва да те гони..а ти какво правиш увеличаваш му още повече самочувствието..прави се, че не съществува и чакай може сам да те потърси ако ли не не е бил за теб не ти трябват такъв тип момчета не не не
6б3З10
Това с отмъщението е глупаво. Теглиш му един голям игнор, все едно не съществува, и ще се оправят нещата. Винаги действа![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мда прави сте.. Той трябва да е този който бута нещата.. Всъщност аз започнах да правя това (да се правя, че не съществува), но не знаех правилно ли е.. И вие ме убедихте в това.. Нещата се усложняват колкото и да не ми се иска, но няма какво да направя..
..Make a wish, take a chance, make a change and break away ..! (music))))
Това в каква връзка го казваш? Че вече можеш сама да ходиш до тоалетна?Първоначално написано от MuckaA
Казвам го защото ме попитаха, бе леке.. Първо чети, после говори !Първоначално написано от badsector
![]()
Така като ти гледам начина на писане, е твърде вероятно да свършиш на магистралата...
Махай се от тоя непоправим женкар, не ти трябва такъв, за да си пилиш нервите.
И м/у другото, може да е тъп като дъска, но не си заслужава да му отмъщаваш, няма смисъл да се унижаваш, а и де факто, не те е изчукал и изоставил, давайки ти надежди, така че за какво да му отмъщаваш?
Просто бъди зашеметяващото, прелестно копие на самата себе си, както веднъж май се беше изказала TheNewReligion и това е достатъчно (;
А, м/у другото, ето ти нещо... Да, уточнихме, че няма смисъл, нито причина за отмъщение, но: "BEING FABULOUS IS THE BEST REVENGE"![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Първоначално написано от MuckaA
![]()
Шегуваш се, нали?
На него не му дреме за теб. Просто си му поредното доказателство, че може да завърти главата на почти всяко момиче.
Не му пиши, не го заговаряй, не му обръщай по-специално внимание. Освен ако не искаш да продължаваш да се самозалъгваш, че си нещо повече за него. Не си.
Дръж се всякаш ти е безразличен и ще започне да тича по теб сиг съм.. винаги действа
Послушай съветите, които някой хора ти дават и не му обръщай внимание. Защо още мислиш за него? И не ти си жалката, а той. Ще си намериш много по-готин пич от него!![]()
It can`t rain all the time!
Благодаря ти goldy96..![]()