.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    пък послушай вафлата, той е този който трябва да те гони..а ти какво правиш увеличаваш му още повече самочувствието..прави се, че не съществува и чакай може сам да те потърси ако ли не не е бил за теб не ти трябват такъв тип момчета не не не
    6б3З10

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Това с отмъщението е глупаво. Теглиш му един голям игнор, все едно не съществува, и ще се оправят нещата. Винаги действа
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мда прави сте.. Той трябва да е този който бута нещата.. Всъщност аз започнах да правя това (да се правя, че не съществува), но не знаех правилно ли е.. И вие ме убедихте в това.. Нещата се усложняват колкото и да не ми се иска, но няма какво да направя..
    ..Make a wish, take a chance, make a change and break away ..! (music))))

Град
    Провинцията

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от MuckaA
    На 14 съм...
    Това в каква връзка го казваш? Че вече можеш сама да ходиш до тоалетна?

Цитирай Първоначално написано от badsector
    На 14 съм...
    Това в каква връзка го казваш? Че вече можеш сама да ходиш до тоалетна?
    Казвам го защото ме попитаха, бе леке.. Първо чети, после говори !

Супер фен Аватара на badsector
    Така като ти гледам начина на писане, е твърде вероятно да свършиш на магистралата...

Не се занимавай с глупости..средни пръсти да му показваш през х*я му е за твоя среден пръст..няма да ти е първия,нито последния..

Махай се от тоя непоправим женкар, не ти трябва такъв, за да си пилиш нервите.

И м/у другото, може да е тъп като дъска, но не си заслужава да му отмъщаваш, няма смисъл да се унижаваш, а и де факто, не те е изчукал и изоставил, давайки ти надежди, така че за какво да му отмъщаваш?

Просто бъди зашеметяващото, прелестно копие на самата себе си, както веднъж май се беше изказала TheNewReligion и това е достатъчно (;

А, м/у другото, ето ти нещо... Да, уточнихме, че няма смисъл, нито причина за отмъщение, но: "BEING FABULOUS IS THE BEST REVENGE"
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Re: Кажете мнението си : )

Блокирах го и в скайп и във фейса.. Как да му отмъстя или пък да го зарибявам с поли от типа "мини жуп" .. По едно време мислех да го почукна и като се обърне един среден пръст и усмивка, но не мисля че е редно.. Помогнете ми моля ви..

Шегуваш се, нали?
    На него не му дреме за теб. Просто си му поредното доказателство, че може да завърти главата на почти всяко момиче.
    Не му пиши, не го заговаряй, не му обръщай по-специално внимание. Освен ако не искаш да продължаваш да се самозалъгваш, че си нещо повече за него. Не си.

Повече от фен Аватара на xXxSmilexXx
    Дръж се всякаш ти е безразличен и ще започне да тича по теб сиг съм.. винаги действа

Послушай съветите, които някой хора ти дават и не му обръщай внимание. Защо още мислиш за него? И не ти си жалката, а той. Ще си намериш много по-готин пич от него!
    It can`t rain all the time!

Благодаря ти goldy96..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си