Недей да търсиш вниманието му с къси поли и дълбоки деколтета. Не е истина как една жена, която дискретно показва красотата си, може да е много по-рексапилна, от полу-съблечената. В първия случай имаш стил и самочувствие. Трябва да знаеш, че ти притежаваш много повече от сексапилни крака и не ти е нужно да се разголваш, за да заинтригуваш мъжете.
Недей да се въодушевяваш толкова, че той те е загледал. Това не значи почти нищо. Недей да му показваш, че си сериозно овлечена по него или пък влюбена. Показвай интересн в рамките на нормалното. Никакви средни пръсти към него, нито злобно държание. Нищо няма да постигнеш с това, освен да го отблъснеш.
Относно това, че е от момчетата тип "мога да имам всяка"- не бъди с мисленето, че ти си тази, която може да го опитоми. Опити от такъв тип не мисля, че се овенчават с успех. Щом може да има всяка, нека, но му докажи, че теб изцяло не може да те има. Ок, ще излизате, ще прекарвате известно време заедно, ще си пишете по скайп, но винаги ще има една част от времето ти, което няма да е свободно за него. Няма да си му на разположение постоянно. Ти си имаш своя свят от задължения и хобита, в който няма да го допуснеш.
П.с. Надявам се, че си ме разбрала... На колко си?