Ако може да ми дадете един съвет какво да правя той никога не е излишен.Моята история започва преди около 3 месеца.Срещах една стара позната на улицата.Видях колко красива е станала и си глътнах езика по нея.Сетих се за времената когато бяхме по-близки и разбрах че е имала интерес към мен обаче не съм обърнал внимание и не съм усетил.Същевременно и аз имах интерес към нея и мислих да я зарибявам навремето обаче мои приятел ми каза че я харесва и се отдръпнах хем защото смятах че нямам шанс хем да се направя на голям приятел.Нестана нищо между тях изобщо не тръгнаха.Същевременно след време мислех пак да си пробам късмета обаче пак мой друг приятел казва че се е целувал с нея и като глупак пак се отдръпвам.След време момичето заминава в друга компания.След време преди около година се скарах с приятелите си и ги разбрах че са гадове и си мисля че нарочно са ми направели мръсно.И идва момента когато я видях отново и онези чувства изникнаха отново.Пиша си с нея от два месеца.Обаче незнайно защо поканих я на среща 2 пъти и ми отказа била заета.В момента си мисля 3 неща.Колко съм прост защо навремето като е имала интерес към мен не съм обърнал внимание.Защо и аз съм се отказал като глупак.Защо не съм осетил какви приятели имам навреме.Дайте ми съвет какво да правя.Момичето ми пише базикаме се обаче поканя ли я на среща се дърпа .