- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дълбоко в гърлото
Има ли почитатели на тази дисциплина?
Споделете:
Техники при жената и мъжа.
Ми радва ме въпреки, че не съм имал шанса да бъда с момиче на което тази "дисциплина" да и се отдава.
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Ми мъжа какво може да си напъха дълбоко в гърлото не знам.Първоначално написано от baii
Аз го практикувам :P Обаче се изискват доста тренировки, че да не дразни гърлото и да не се появят разни напълни за..налиГотино е като видя как мъжа ми се разцепва от кеф
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Опитвам се![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
В интернет пространството сте големите гълтачки и сексуални богини,а на живо името от срам не можете да си кажете.. Чак "мъжа ми" ,тва-онова .. Кво ли задръстено лапе си.Първоначално написано от MojoJojo88
Тук си напълно правНикой на живо не е приказлив на тема секс бе, ма'а му
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Е,то трябва да знаеш къде и с кого да приказваш,обаче стане ли тема да си открит и с мнение за нещата базирано повече не личен опит..Не тука да ми се разтягат локуми и да ми се правят на много усетени разни потребителчета от женски пол,дето не знаят дали им се пикае или ебе.
Ми на 23 години съм, имам мъж от 5 години...не ме интересува някой мухльо кво си мисли от един форум, а и честно казано не съм тръгнала да те виждам, че и на живо да ти се обяснявам какво правя в леглото с постоянния си партньор и какво не...капиш?Първоначално написано от chronic
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Моята не може...много се дави! ;[
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Иии пак да кажа, че има изключенияПървоначално написано от NomNomNom
![]()
Ако ти е 4-5 см колко дълбоко в гърлото може го пъхнеш ?Ще се наложи да използуваш КРАК
![]()
![]()
Уча се тамън.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
аз, аз, имам желание да ти помогна в уроцитеПървоначално написано от SisiStrange
по темата : не си стягайте гърлото щото ще почнете да се давите
afk
Ти наблягай на други уроци,да не останеш да повтаряш втори клас.Първоначално написано от 6amanago6ko
Намират се и такива.Първоначално написано от NomNomNom
Welcome to the Jungle...
аз пък като излеза с приятели САМО ЗА ТОВА говоря! сериозен съм на 13 и 8 месеца съм девствен съм и ми е интересно някой да сподели опит от по-големите ми приятелиПървоначално написано от NomNomNom
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
втори вече го повторих. някое по-ново лафче пробвайПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
afk
не всички сме професионалисти като тебеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
И още как :Д С половината от познатите ми първата ни тема на разговор си беше секс.Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Мнооого ми е мерак да го науча тоя номер, просто си представям същисана и супер доволна физиономияИ супер гордно изражение от моя страна
![]()
Аз дори се чудя дали потребителките са наистина от женски пол, или някой си прави ташак. Във всяка втора тема обясняват колко навътре го лапат, как се ебат където им падне и когато им скимне. Това хич не е характерно за момичета на моята възраст, защото ги знам какво представляват. Вече станахте по-цинични и от момчетата (говоря за възраст 15-18 ) А уж сте имали принципи..Първоначално написано от chronic
"Мнооого ми е мерак да го науча тоя номер, просто си представям същисана и супер доволна физиономияИ супер гордно изражение от моя страна" Аз пък си представям изражението ти, когато баща ти разбере какви глупости говориш във форума. Когато някой ти вкара член до гърлото, хич няма да гледаш както си мислиш.
МОМЧЕ
Гледай си работата, драгиПървоначално написано от dunce
Не виждам абсолютно нищо нередно и/ли срамно в това, че искам да зарадвам партньора си. Аз имам принципи, просто не включват лиготии в стил 6-ти клас, правене на недостъпна и опитване на всяка цена да направя мъжа до себе си по-малко мъж.
Изобщо не ги знаеш момичетата на твоя възраст. Момчетата от класа ми също бяха изненадани, когато няколко момичета си поговорихме с тях на тая тема.
Все по-зле става.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮