- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем
Здравейте, не знам точно как да започна ,защото и без това лесен начин няма за задаване на този въпрос.Значи на мен проблема ми е че "там долу" се бръсна..но ми излизат много червени пъпчици.. и косъмчетата все още се виждат.. дори и малко.. това не ми пречи толкова, но пъпчиците най-много ме притесняват! Ще ми дадете ли някакъв съвет?
Да ..попринцип и аз съм на това мнение, но не мислиш ли, че ако все пак не се бръсне на контра ще се получи гладък резултат? Няма как.. когато бръснеш.. първо започни отгоре на долу и после от долу на горе..но не знам до колко ще ти свърши тва работаПървоначално написано от UltraBlue
Все пак аз се отказах от самобръсначката, защото лично при мен резултата не е гладък.. а за мен това е голяма трагедия.. колкото до кремчето.. да не тръгнеш сега да се клеяаш с крем здраве
![]()
Докато не ти свикне кожата, ще ти излизат. Можеш да минимизираш количеството с крем. Пробвай тези на Билка, примерно.
Че кво му е на крем ЗдравеПървоначално написано от YyoOnNiItTyY
![]()
![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Ами не знам какво му е на крема.. но не съм много обедена че може да сиго клепа където поискаПървоначално написано от MojoJojo88
![]()
![]()
E, за клепане, където й падне...не знам![]()
Но само триъгълника може да си маже. Най-ефикасно е Бочко..той е за подсичане на бебета, така че може да си се клепа където си иска с него![]()
Имам предвид, освен за подсичане, помага и за ранички, за подкожни косъмчета и омекотява кожата![]()
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium