.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 118 от общо 118
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Да си в златната среда е най-добре.
    А който и да ме убеждава, че момчетата харесват на момичетата кокалите да им се виждат и да им 'ръбят' няма да ме убеди.

Питала съм почти всички момчета от моя клас (14г са с 1-2 изключения) и изобщо не си падат по 'фини фигури', или казано в моя край - дъски.. Предпочитат да имат къде да пипнат месо, и не само кожа, ами месо. И даже малко повече от средата за някои даже е чар. Не 100 кг отгоре но до 7-8 мисля че не е фатално..Естествено де, различни хора, различни интереси, но като цяло мисля че мъжете харесват да имат къде да пипнат, а не слабите и прави, без каквито и да било извивки крака.. Пример : Ким Кардашиан за някои може да е дебела и тнт, но не можете да отречете, че е супер секси, въпреки че има целулит. Всичко си е в крайна сметка до излъчването..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Фен Аватара на xfakexsmilex
    Град
    L.A. <3
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess

^ Моето тяло е нещо такова, но аз съм на 14.. А по темата, както казаха по-нагоре, трябва да имаш самочувствие и ще получаваш желаното внимание от силния пол.
    Pretty Little Liars.
    Glee.
    Supernatural.

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Добрият вид на тялото на жената,не идва от килограмите.Става дума за правилни извивки,пропорции и така нататък.Ами може момичето е слабо,без корем,ако има широк кокъл на ханша например изглежда ужасно.Може да е стегната,но ако й излизат кокалите,няма грам цици и задник,не виждам нищо секси и смятам,че и момчетата ще се съгласят с мен.Другия вариант,да е дебеличка(имам предвид дебеличка,не найстина дебела),а има правилни пропорция(говоря за разлика между ханш и талия-30 сантиметра) може да изглежда невероятно,стига да е стегната.Слаба или пълничка,трябва да има женственост(оформено дупенце и гърди)
    Във всеки случай трябва да се стреми към златната среда,тъй де-нито много слаба нито много дебела.Да не се стига до крайности,както се случва често,пълничко момиче да се комплексира,да почне идни диети,едни неща,и да стане одвратително слаба.Също така голямо значение има самочуствието на момичето,ако тя се харесва и другите ще я харесват.
    Докато четях коментарите по темата си мислех как ще напиша точно това.
    Хора разберете, че не е важно колко кг си, важно е дали имаш правилни пропорции!!
    Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А, намерих точното описание на слабите и фини фигури. Малко по-нагоре в постовете някоя мацка беше написала нещо от сорта: все едно имат телата на 10-11 годишно момиченце, без никаква женственост и извивки. Още от дълбока древност жената е изобразявана с широк ханш, което май изобразяваше плодородието и женствеността. И все пак, всеки с мнението си...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Още от дълбока древност жената е изобразявана с широк ханшь
    Е колко широк?
    Моята талия е 61 и имам ханш 91-2.
    То и при дебелите си го има явлението "без талия" + плосък задник.
    Zarity си го е написала - най-важни са пропорциите. Аз съм на същото мнение, въпреки че предпочитам слаби момичета - по-красиво е за мен едно слабо тяло, като тези, които пусна dead_princess например.

http://i54.tinypic.com/hrzehx.jpg

Прекрасна е. Какво й е неженственото само не можах да разбера? Много ми е финичка и нежна, ако бях мъж определено щях да се насоча към такъв тип жена.

Тя пращи от сексапил.

А и това е структура, която прави доста услуги. Например изглежда младежко и жизнено, а малко по-охранените девойки ми напомнят на лелки. Тъпо е да си на 17-18 години и да искаш да изглеждаш така.

Хора така и не разбрахте. Това което определя дали идно тяло е хубаво са пропорциите. И който не харесва втората снимка да се ... в г.за

Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93 Виж мнението
    Разбрахме, коЩмарна, че който има вкус харесва теб. Хубаво си си ударила кльощавия задник в тавана, ама гледай да не те заболи. Хубаво нещо е самочуствието ама твоето минава всякакви граници и няма да казвам къде ми бърка. Повярвай ми постовете ти са много по-гнусни и противни от 3-4 килца в излишък. Дори и да ти е перфектно тялото (в което не съм убедена) с тоя характер си нищо повече от еднодневка
    koshtramba казаха ти го

Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Хора така и не разбрахте. Това което определя дали идно тяло е хубаво са пропорциите. И който не харесва втората снимка да се ... в г.за
    Така като гледам май не можеш да напишеш и Идно изречение, а тръгнала да раздава справедливост хахаххаххаха. Божеее , колко мъка

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Нищо не трябва да се изпраща в крайности- нито едната от двете не е красива.
    Относно първата снимка на Кийра не смятам, че това е пример за красиво тяло.
    http://thinvsfat.webs.com/KeiraKnightleySkinny.jpg
    Нито гърди има, нито бедрата (на които кощтрамба такова услено внимание обръща) са пропорционални на другата част от тялото й. Аз също не смятам, че висящи паласки и сланини стават за плакнене на очи,но да се издига в култ едно клонящо към грозното тяло е смешно.
    Доколкото мъжкото внимание.. важно е поведението, има достатъчно крокодили, анорексички, дебелани, които се радват на такова и това не е заради телосложението им. А тези, които влизат във форма само заради мъжко внимание, бих ги посъветвала да разсъдят малко над себеуважението си или по- скоро липсата на такова.

Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Така като гледам май не можеш да напишеш и Идно изречение, а тръгнала да раздава справедливост хахаххаххаха. Божеее , колко мъка
    Ми май не си догледала нещата. Ходи се хвърляй от моста.
    Последно редактирано от lude7ina : 03-07-2012 на 20:11

Виж какво, не знам момиче ли си, но ако си... много лошо. Имаш ужасен език. Ако искаш да изкажеш мнение го направи с нормални думи... ти се опитваш да си го налагаш и то супппперр вулгарно.Я, пак си помисли кой да се хвърля, а!?

Мега фен Аватара на Colouring
    Вие,какво,тъпи ли сте нещо или...?Не разбрахте ли,че всеки си има различни представи.Може на koshtramba(нищо лично,видях,че си най-обсъжданата) и на другите,които мислят като нея,да са им сбъркани представите.А може и нашите да са.Аз мисля,че някои от снимките,които сте пуснали тук,са на момичета с абсурдно слаби телца,но пък вие ги харесвате.Аз не го приемам,но всяка страна ще си седи зад своето и ще си защитава гледната точка.И оттук нататък не се води спор за това кой има хубаво тяло и кой не,а започвате с лични нападки,кой какво написал грешно,кой на кого му направил психологически портрет.RLY?'Айде без показване на простотия.Това,че някои не мисли като вас не оначава,че мисли грешно(и за двете страни се отнася в момента).
    Аз познавам момчета,които харесват и слаби,и малко по-пълнички.И дори и хората с доста над наднорменото тегло си намират някой,който да ги харесва.Какво,да ха хвърлят ли отнякъде?Не може всички да изглеждат като моделите,които гледаме по телевизията.
    За всеки влак си има пътници.
    Точка.
    Едно е да се обсъждат противорения в мнението и да има търкания,даже и спор,а съвсем друго е някаква селска караница,която само показва ограничените и малки мозъци на някои хора.

anonymous708973
    Guest
    Моделите по телевизията... така де, манекенките, са ГРОЗНИ. Имат тела на деца. Никакви гърди, никакви бедра, никакво дупе, никакви извивки. Всички момчета, които познавам, изобщо не си падат по пълни мадами, но нито един от тях няма да се изкефи на момиче с тялото на Кийра Найтли (визирам снимката, на която излиза от водата). Това не е женствено. Не е секси. Абсолютно не води към мисли, че тая жена може да износи и роди дете. Някой ми беше казал, че не се кефи да чука скелети и да го е страх, че като й го пъхне, ще излезе от другата страна.

Не мисля, че мадамите, които се тъпчат и пак стоят слаби... пардон, кльощави, виждайки представата им за красиво тяло, трябва да изказват толкова категорично мнение. Ако им се лепеше всичко, далеч нямаше да са привлекателна гледка за мъжкия пол.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не мисля, че мадамите, които се тъпчат и пак стоят слаби... пардон, кльощави, виждайки представата им за красиво тяло, трябва да изказват толкова категорично мнение.
    +1
    Най-обичам такива момичета като земат да обсъждат кой колко бил дебел и тн... Вие като сте такива късметлийки, не всеки е.И на никой не му е притрябвало да ви слуша и да си завирате "късмета" в лицето му (това е по-скоро към тези, които постоянно повтарят "ми аз си ям квото искам, ама съм си слаба" по възможност в присъствието на пълни хора).

Мъже всякакви, има ги и за едните жени, а и за другите.Тъпо е да се спори ,на кои се радват повече.Относително е. Гледай ти да се харесваш,а то ще се намери кой теб да хареса.

I love my high heels <3

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Истината е, че откакто поотслабнах, определено мъжкото внимание е в повече. Може и да се дължи на факта, че просто самоуважението ми се покачи, не знам.. Аз все още не съм фина, няма и да стана с тоя широк ханш, но внимание не липсва.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    +1
    Най-обичам такива момичета като земат да обсъждат кой колко бил дебел и тн... Вие като сте такива късметлийки, не всеки е.И на никой не му е притрябвало да ви слуша и да си завирате "късмета" в лицето му (това е по-скоро към тези, които постоянно повтарят "ми аз си ям квото искам, ама съм си слаба" по възможност в присъствието на пълни хора).
    +1 и също тези, които го повтарят, в един момент да кажат :"Ох... колко съб дебела!" и след 5 мин... ама аз си харесвам метаболизма, защото ям по много, но не надебелявам... и винаги тези мои такива приятелки, говорят глупостите си в присъствието на по-пълни хора :@

Иначе по темата: най-хубава е златната среда... съжалявам за примера, който ще дам.. но аз мн се кефа на тялото на Майли Сайръс :дд http://www.glimglom.com/wp-content/u...awaii-2012.jpg и като в някой момент реша, че искам да отслабвам ... само някво си казвам, че след това и аз ще имам такова ;дд
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си