.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 118

Кльощовани и дебелани

Не вземайки предвид леко хумористичното заглавие на тази тема , искам да ви питам... Според вас какъв шанс имат слабите и по-едрите момичета да си намерят гадже? Като казвам едри, не си представяйте някаква 100 килограмова мадама, нека не изпадаме в крайности.

Хии аз съм свидетел, че на момчетата не им харесват нито прекалено слаби нито прекалено дебели. Имам една приятелка и тя е толкова толкова слаба че чак сякаш ходи наведена като много старите баби и това е защото само кокалите и се личат.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз пък от личен опит знам, че точно в момента кльощавите са "на мода"( е, не анорексичните чак, но фините ). Всички са започнали да харесват такива моми. Ебаси якото е!

Да де но мойта приятелка е по-зле. Много е слаба.Прекалено много.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Дебелите никога не са имали,няма и да имат предимство -фактите са факти и не ги измислям аз
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Вярно. Нито здравословно погледнато, нито естетически.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Аз в момента съм по-пълничка.Е не съм свинче ама си имам едни 5-7кг.,които са ми в повече,но определено не мога да се оплача от липса на мъжко внимание.Честно казано преди,когато бях доооста по-слаба не се радвах на такова внимание,както сега Освен това познавам доста момичета,дори по-едрички от мен,които също не могат да се оплачат,нооо все пак голяма роля играе и самата визия на момичето,както и нейното самочувствие и това дали има комплекси заради теглото си
    Общо взето съм на мнение,че и по-слабите,и по-пълничките момичета имат шансове с момчетата.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Също така дали изглежда лесна или не ! Също определя количеството на мъжкото внимание !

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    Слабите момичета имат по-големи шансове. Но не говоря за анорексичките, те са грозно слаби.

Супер фен Аватара на slicky
    Падам си по по-слабите,някак дебелите ми изглеждат отблъскващо(нищо лично)

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Съвсем реален, аз по едно време си мислех, че момчетата са започнали да си падат предимно по по-пълнички момичета, защото повече от 3ма мои приятели почти едновременно тръгнаха с такива момичета. Вярвам, че все пак момчетата се кефят до голяма степен и на характера на момичетата.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba
    Също така дали изглежда лесна или не ! Също определя количеството на мъжкото внимание !
    ХаХ нарече ме лесна,а?!
    Не знам как прецени,че съм лесна ама айде ... Като си казала!Явно ме познаваш по-добре и от мен самата
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Едно е сигурно - и двете крайности са отблъскващи !
    И все пак съм на мнение, че по-слабите момичета се радват на по-голям интерес от момчетата. Като тук, обаче става въпрос за фина фигура, а не за анорексично, несъръзмерно тяло, от което стърчат кокали навсякъде!
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    От Ренесанса натам все е модата на по-слабите момичета.

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ХаХ нарече ме лесна,а?!
    Не знам как прецени,че съм лесна ама айде ... Като си казала!Явно ме познаваш по-добре и от мен самата

Кво??? Нямах предвид никого, просто отбелязах. Успокой се! Дори не знам коя си !

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Да си в златната среда е най-добре.
    А който и да ме убеждава, че момчетата харесват на момичетата кокалите да им се виждат и да им 'ръбят' няма да ме убеди.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Винаги съм била от 56 до 58 кг и никога не ми е липсвало внимание.
    Познавам страшно много момичета, които са леко пълни и получават много повече внимание от слабите.
    Познавам и много слаби момичета, които почти не получават внимание.
    Чувала съм и коментари от момчета " Загледах се по няк'ва супер яка мадама в гръб, а като се обърна съжалих, че даже съм е погледнал"...
    Според мен е по-важно да е симпатична в лице, отколкото в задник или в крака...

^ Ми да, тя ако е била кофти в задник/гръб, те дори е нямало да си направят труда да я чакат да се обърне, така че... Мисля, че е ясно, че слабото тяло е по-привлекателно.

Не смятам, че който и да е здраво мислещ мъж, ще извърне неодобрително поглед на такова тяло :

И би предпочел това :

Слабите винаги са били по- харесвани.
    Дебеличките хора си намират други дебелички хора ...
    .. има и изключения обаче . .,. !
    Така съм създадена,че предпочитам да се усмихна..вместо да се намръщя..да погаля,вместо да ударя.Да повярвам,щом ме погледнат в очите.Много пъти са ме лъгали-дори най-скъпите..Най-близките..!! Обичта ми са тъпкали,с думи са ме оплитали.. И пак ме гледаха в очите..Може още 100 пъти да ме излъжат..Нека ! Едно не искам : ...Заради стоте измами..,Веднъж да не повярвам на очите,които наистина са били искрени !

^ Ми да, тя ако е била кофти в задник/гръб, те дори е нямало да си направят труда да я чакат да се обърне, така че... Мисля, че е ясно, че слабото тяло е по-привлекателно.

Не смятам, че който и да е здраво мислещ мъж, ще извърне неодобрително поглед на такова тяло :

И би предпочел това :

Омг, второ тяло дебело ли се води ? о.О

Честно ли ? Тряя се свалят от него 4-5-6-7 кг.

Голям фен Аватара на Moderatorius
    След това, което видях днес... разбрах, че няма невъзможни неща. Те бяха момче и момиче. Той беше гей - нисък, кльощав, с гейска брадичка - блааааах. Тя беше... голяма. Голяма, висока, и пак голяма. Държаха се за ръка. Видях близост. Шокирах се. Те бяха гаджета. Тя изглеждаше като майка, водеща детето си на разходка. Аааа, незабравимо. Иначе съм се уверила, че и слаби и дебели си намират някого. Просто човек трябва да е по-отворен, да има повечко познати и всичко се получава.

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Според мен по-пълните момчетата ги харесват и искат повече, но пък по-слабите по-лесно се приемат от всички.

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Както има красиви,поддържащи се с нормално телосложение момичета , така има и момичета с няколко килца отгоре, но с изразен стил,характер визия .

Всеки с вкуса си,но 5-7 килограма се свалят,но другото не се добива

И все пак говоря за нормалните граници,не за 40 кг на 180см. Нито 90на 160см. Лично мен биха ме отблъснали тези килограми,защото на първо място е себеуважението / П.С. не слагам в графата хората със здравословни прблеми./

И все пак 'хубост къща не върти' .
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си