^Много на място (по)казано,mimsssssss!

Аз мога да кажа като бивша дебелана,че не толкова теглото,колкото държанието и самочувствието определят всичко.Преди си бях дебела.Не пухкава или закръглена,просто ДЕБЕЛА.Така бяха и повечето момичето от моя клас.И си получавахме внимание.Въпреки,че по-слабичките момичета от нас бяха по-вървежни Е,сега съм слаба,свалих всичко,стегнах си тялото и мисля,че изглеждам добре.И да,сега ми обръщат много повече внимание.И аз не харесвам дебели,нито пък някакви анорексички.Не ме кефят и мускулести мадами.Златната среда е стегнато тяло с леко очертани мускули на корема,нежни,женствени крака и ръце и най-важното излъчване.Т.е,това,което mimsssssss е постнала като нормална.

Между другото,само искам да разкажа за нещо видяно от мен наскоро.Видях едно момиче,беше симпатична в лице,но като я огледах отгоре до долу,се погнусих направо.Че то бедрата (ако може така да ги нарека) бяха тънки,колкото ръцете й.За гърди и задни части няма да говоря,защото такива нямаше.А знаем,че момчетата на тая възраст (тийн форум сме,за това обръщам внимание на възрастта) точно това гледат..