Значи.. Историята е малко дълга казвам го в началото за да не се сърдите. Аз съм на 20 години и преди около година, година и половина се запознах с едно момиче което ходеше със мой приятел. След няколко месеца те се разделиха и аз нямах никакъв контакт с нея до преди известно време. Беше преди около 2 месеца когато тя ми писа във фб и ми взе скайпа. Дотук всичко супер след това започна да ми пише често, по-късно честото се превърна в редовно, след това имаше даже период в който ми беше писнало всеки път като влезна и тя да ми пише и затова влизах инкогнито. Държа да отбележа че през цялото това време аз не съм поемал никаква инициатива просто съм бил любезен и когато ми е писала аз съм я утегчавал с глупостите си (само веднъж аз съм започвал разговора и това беше защото мууд-а и беше доста смешен и нямаше как да го подмина без да и кажа нещо тъпо по негов адрес. . Сигурно вече се чудите каде е въпроса но за жалост ще трябва да почетете още малко. Да се върна на темата след като започна да ми пише тя често ме канеше да излизаме повечето пъти съм отказвал по ред причини но също така и 2-3 пъти излезнахме ( тя ми знае слабото място и знае как да ме накара да излезна с нея :Д ) Също така често ми праща нейни снимки някой път просто ей така друг път със въпрос коя ти харесва най-много или кво ще кажеш за тая. Работата обаче е там че от тогава не е престанала редовно ми пише и така нататък. Тъй като тя е бивша на мой приятел аз съм приел ролята на девствената ученичка под което имам предвид ,че не съм и казвал абсолютно нищо романтично или каквото и да е с две думи не съм я зарибявал въобще даже обратното понякога съм бил груб скоро даже бях почти сигурен че ме изнудва да и направя комплимент колко е хубава но аз я порязах :> . Работата е там че незнам с каква цел го прави това. Скоро ми се похвали че си има приятел поради което варианта за харесването от нейна страна е малко вероятен. Момичето е айляк и също така смятам че чрез мен не иска да се докопа до моя приятел или да му прави мизерии. Преди няколко дена я попитах директно каква е причината която я кара да ми пише толкова често и да се интересува от мен след като ние нямаме общи приятели. Тя обаче каза че мислила че има какво да си кажем което аз смятам че или не е искренно или не е пълен отговора. Според вас какво я кара да го прави защото доколкото познавам женската натура малко вероятно е да ми пише защото смята че съм веселяк. Предварително се извинявам за многото изписани редове но нямаше начин. Като момче аз знам че ако мъж търси близост със жена то това е или за да я зарибява или защото тя може да му свърши някаква работа (грубо но факт) другото е че ние никога не сме били приятели пък от друга страна. Честно казано нямам никаква представа какво я подтиква постоянно да ме търси но съм на 99% сигурен че трябва да има причина и аз искам да я знам , затова драги момиченца ако ми помогнете ще съм ви благодарен. Пускам темата в любов защото просто нямам идея къде би трябвало.