- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срам ме е, какво да правя?
Има едно момче от съседния клас, за което бях разбрала, че ме харесва. На него обаче му бяха наговорили куп лоши неща за мен и не знам дали все още изпитва симпатии. Днес, странно, но ме заговори и така за пръв път си общувахме. Аз го харесвам малко, но съм страшно срамежлива. Ясно е, че щом вече сме говорили свободнo като приятели, втори път няма да е проблем, но много ме е срам. Какво да правя?
Следващия път по-описателни заглавия да слагаш>?
ShtrudeL
Преудолей срама.. ?
Първоначално написано от antifashionshit
Аз ли нещо не мога да разбера?! Как така хем сте говорили свободно като приятели, хем не можеш да преодолееш срама? Все тая, просто трябва да го преодолееш и толкова. Каквито и съвети да получаваш тук, от теб зависи всичко. Дръж се нормално. Срамът да общуваш с момчето ще отмине само след като продължите да общувате. Не се срамуваш да говориш с приятелките си, нали..? Същото е и тук. А когато става въпрос за срамежливостта като черта на характера ти, доста по-сложно е. Има отракани хора, има и срамежливи. Ако не искаш да си от вторите, опитай да решиш проблемите с ниското си самочувтсвие и да преодолееш комплексите си....Ясно е, че щом вече сме говорили свободнo като приятели, втори път няма да е проблем, но много ме е срам.
И от какво точно се срамуваш? Какво те притеснява? Знаеш, че колкото повече си ти, толква си по-интересна. Не мога да ти кажа "преодолей го" защото може просто да си такава и да трябва един човек де изгради доверие, за да спреш да се срамуваш, но винаги действай със самочувствие и нужната самоувереност. Няма какво да губиш.
Един въпрос само..на колко си? А иначе колкото до срама, нито аз , нито който и да е било в този форум може да ти даде съвет как да го преодолееш! Щом момчето е запознало разговор, след всичките неща ,който са му казали за теб, няма от какво да се притесняваш ! :P
Защо тя?Мъжкия пол трябва да е настъпателен,и ако от негова страна има интерес ще задвижи нещата..Първоначално написано от djipsito
Най-готино е когато и двамата в нещата ги е яко срам,и нещата си остават така с години.![]()
Както виждаш той не се е повлиял от нещата, които са му казали ,а това означава, че още има симпатии ,а това означава ,че трябва да направиш крачката.УСПЕХ!
theo <333
Момче, което не се влияе от чуждото мнение ? ЛОЛ рядко срещано явление ;д . . . Явно наистина е хлътнал по тебА колкото до срама ще го преодолееш с времето
Бъди естествена . . . това е всичко
УСПЕХ !
"Мъжете винаги искат, но не винаги могат, а жените винаги могат, но не винаги искат!!!"