.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Промяна на програма

От 3-4 месеца тренирам 5 пъти седмично и всеки път тренирам всички мускули. Сега мисля да тренирам различни групи мускули. Примерно понеделник: ръце гърди. Та вие как ще ме посъветвате. Кои дни кои мускулни групи да тренирам. И по колко серии и упражнения е добре за дадена група.

anonymous546178
    Guest
    4-5 упражнения, 20на серии.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от muscle
    4-5 упражнения, 20на серии.
    Грешка!

Супер фен Аватара на fatrat
    различни мнения ще чуеш, за всеки е различно!
    Аз работя на 3 упражнения (за гръб/крака 4) по 3 серии обаче не си играя,а вдигам най-големите възможни кг които мога! Някой правят по 2-3 загряващи, което за мене е пълна тъпотия!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fatrat
    различни мнения ще чуеш, за всеки е различно!
    Аз работя на 3 упражнения (за гръб/крака 4) по 3 серии обаче не си играя,а вдигам най-големите възможни кг които мога! Някой правят по 2-3 загряващи, което за мене е пълна тъпотия!
    Верно И аз така,по принцип на базовите особенно над 8 повторения никога 8-6-4-4-10 Или нещо такова

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Грешка!
    Тъй ли.. и я разкажи ти за една мускулна група колко серии правиш.. дори с програмата ти за сила (въпреки, че автора не е споменал, че ще прави програма за сила) Има мускулни групи, при които можеш да минеш с по-малко серии, ама 20 е средното.. може и по-малко.. 10-15

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    Грешка!
    Тъй ли.. и я разкажи ти за една мускулна група колко серии правиш.. дори с програмата ти за сила (въпреки, че автора не е споменал, че ще прави програма за сила) Има мускулни групи, при които можеш да минеш с по-малко серии, ама 20 е средното.. може и по-малко.. 10-15
    Добре бе Арнолд ! Другият път ще правя по 20 серии за предмишника и по още 20 за бицепса и по още 20 за трицепса , а пък за краката дето са половината ми тяло и тях 20 серии ще направя..

anonymous546178
    Guest
    Нямах предвид това.. става въпрос за един тренировъчен ден.. Има различни начини на трениране, но поне аз залагам на повечко упражнения, натоварващи мускула достатъчно

Мега фен
    Нямах предвид това.. става въпрос за един тренировъчен ден.. Има различни начини на трениране, но поне аз залагам на повечко упражнения, натоварващи мускула достатъчно
    Трудно е да заложиш на много упражнения,с които се натоварваш на макс,ако си без зоб.Не може да правиш по 20 серии гърди и да изкараш всички упражнения с 85-90% (като 100% е доста трудно да стигнеш) , слагаш базовите упражнения с малко повторения (под и после си играеш на Хайди с по 10-12 повторения на 60% и тва е

anonymous546178
    Guest
    Според мен проблема е по-скоро в мотивацията.. и да възможно е да работиш с 90% без зоб..

П.п. За ръце специално пък сериите са ми най-много.. за мицепс правя 4 упражнения с по 3 серии, за трицепс същото (едното упражнение е с 4серии друго с две) и предмишница 2 упражнения по 3 серии (3 суперсерии всъщност, щото не правя почивка между упражненията)

Мега фен
    Това са

12 серии бицепс
    12 серии трицепс
    6 серии предмишницата

Къде са тези 20 серии ?

anonymous546178
    Guest
    Отново, за тренировъчен ден излизат 30..

Мега фен
    Отново, за тренировъчен ден излизат 30..
    Говоря за всяка една мускулна група много ясно!

Голям фен Аватара на Naik1
    Точн на бицепса 3 упражнения са му предостатъчни, трицепса може малко повече да се натовари, ама като цяло ръцете растат с малко натоварване (което според мен си е простотия, щото нищо не получаваш от тоя голям размер ама няма зн)
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си