.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53
    Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София

Кога ще спрете да лъжете ?

Айде момичета дайте си мнението , защото ми писна всички момичета да се правят на невинни и само да лъжат ... сиг 1 на 1000 не е такава .
    Момчетата поне като неискат да са с някоя го казват право в очите , а вие само извъртата и си оставяте резервен план ... толкова ли е трудно да сте с едно момче , без да се свалята и с други :Х

Супер фен
    Когато момчетата спрат да лъжат, тогава и момичетата ще спрат. Разликата е в това, че единия пол лъже за съвесем различни неща от срещуположния.

Поздрави!

Град
    София
    Все пак и да излъжем спестяваме истината, а не я бутаме в очите на другия все едно е нещо голямо ...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Момчетата поне като неискат да са с някоя го казват право в очите
    Да бе, ти ще кажеш. Казват си го, ама друг път. За това форума е фраш с теми: "Той ми дава всички знаци, че ме харесва, но си има гадже и твърди, че я обича... ама правихме секс и каза, че и мене обича..."

Аз пък винаги съм си казвала като харесвам някой (респективно и като не харесвам). Само дето, когато ви се каже, че не сте желани по този начин автоматично ни изкарвате мръсни кучки, които ви били пре*бали.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Все пак и да излъжем спестяваме истината, а не я бутаме в очите на другия все едно е нещо голямо ...
    Жалки оправдания!?

Не мисля, жените лъжем повече. Но си прав, че увъртаме.
    Това е поредната недоволна тема с обобщаване. На всичкото отгоре се изкарваш света вода ненапита, но после става ясно, че сам казваш, че и ти лъжеш и мажеш и "спестяваш истините".

Вземи се успокой малко. Все ще срещнеш някоя, която директно ще ти каже, че не те иска, без да те слага за резерва. Ще прозвучи като самореклама, ама аз така правя. Дори да съм отчаяна, не държа резерви, щото ми е жал за хората. И директно си казвам, че нещо няма да стане, без да се правя на идиотка. В смисъл, да.. Умряла съм за внимание, но не обичам и да разигравам хората. Сигурна съм, че има и други такива, при които комплексите и желанието да са принцеси НЕ надделяват...

пп. Да не говорим, че лично на мен са ми са се падали 2 момчета, които не можеха да срежат директно и като някакви п??ки се ослушваха - добре че и аз се усещам кога не съм желана и кога съм.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    София
    Е добре ще се успокоя стига да разбера, защо се държи така ...
    Ок скарахме се, 3-4 дни само аз и звъна а през това време тя се свяла с друг, после се сдобряваме и казва че ще го разкара. Но него и само ме лъже , сори че не съм спокоен

Еми тя толкова и държи на теб, щом при първия скандал отива да се мята на друг. Независимо дали го прави за да те ядоса или просто е тъпа пръчка, това поведение унижава достойнството ти и показва липса на всякакво уважение - к'во се чудиш.
    + че само ти й звъниш.. Съмнително си е
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Все еднакви теми - "Защо момичетата ходят с батковци" , "Защо момчетата искат просто секс" , "Защо всички момчета/момичета са еднакви". Не разбрахте ли, че си е до човек? Това, че някой ви е разочаровал и прецакал вече е друга тема.
    Be my wicked lover, but don't be my friend.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Torn
    Е добре ще се успокоя стига да разбера, защо се държи така ...
    Ок скарахме се, 3-4 дни само аз и звъна а през това време тя се свяла с друг, после се сдобряваме и казва че ще го разкара. Но него и само ме лъже , сори че не съм спокоен
    Ок. Разбираемо. Но това, че твоята е от по-жалките кифли, не значи, че можеш да вадиш заключение за всички момичета.
    А по проблема ти: след като си я виждал в тази светлина (на някаква глупачка, която ви разиграва и двамата) още ли я искаш толкова? Късаш и това е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Проблема е че наистина я обичам и немога да я оставя, което пък ме срива и води до това , че в 1 момент съм и адски бесен , а в следващия адски тъжен.

Мега фен Аватара на Hilary_
    офф писнахте ми с тия общи знаменатели ..

Град
    София
    Проблема е че наистина я обичам и немога да я оставя, което пък ме срива и води до това , че в 1 момент съм и адски бесен , а в следващия адски тъжен.
    На всичко се басирам, че можеш. И ще ти стане по-добре.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Опитах , забавлявах се с приятели и не мислех за нея , но само за няколко часа да остана сам и съм дотук

Град
    София
    Опитах , забавлявах се с приятели и не мислех за нея , но само за няколко часа да остана сам и съм дотук
    Намери си хоби. Помага.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Намери си хоби. Помага.
    имам си хоби , което ми отнема поне по 2 часа на ден , но все още ми остана време или поне вечер , а някак си немога да си легна в 8 ...

Мега фен
    Град
    <3
    Когато спрете да обвинявате всички, само защото ви е разочаровала една.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен
    Град
    Shumen
    Мъжа обича с очите , жената с ушите , затова мъжете лъжат , а жените се гримират....

В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Мега фен Аватара на babity
    Забавно е. Вероятно бих спряла само тогава, когато наистина имам какво да загубя.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    Когато момчетата спрат да лъжат, тогава и момичетата ще спрат. Разликата е в това, че единия пол лъже за съвесем различни неща от срещуположния.

Поздрави!
    И какви са тези толкова "Различни" неща.. не сме от различни планети . Човек принципно лъже, когато е уплашен, объркан или иска да избегне "неловка" според него ситуация. Хората са родени с пороци като кражба, лъжа и тн. , докато вашите не те превъзпитат. Много жалко и също така небезизвестно е, че родителите вече трудно се справят с това, да наложат (малко силна дума, но все пак така го възприемат поечето хлапетии) малко морални ценности в децата си. Всеки лъже, този който не лъже най-често е мразен от околните, понеже също така човек не е свикнал да чува истината (като реално погледнем, че в днешно време човек деградира все повече в собствената си помийна яма и когато някой му покаже, че бърка или, че не е прав, честичко откача :Р).
    Но ето сега авторът (който съм УБЕДЕН, че послъгва доста честичко) търси "правдата" за това, че някаква мацка е овъртала думите в устата си... крайно време е, да спрете да се възмущавате на моментните неприемливи за вас ситуации и да погледнете картинката малко по-мащабно. Не можем да съдим другите за слабости, които всички притежаваме, но можем да започнем със себе си като за начало..

П.П. и моля ви, О, моля ви, спрете да използвате "момичета/момчета кога ще престанете.. етк..".. на земята не сме двама или трима, всички сме различно възпитани и с раличен мироглед. Със здраве.

Супер фен
    И какви са тези толкова "Различни" неща.. не сме от различни планети funfunfun . Човек принципно лъже, когато е уплашен, объркан или иска да избегне "неловка" според него ситуация
    Или обикновено когато иска да постигне нещо. Аз обикновено прибягавам до лъжи когато искам да вкарам момиче в леглото и успявам. Лъжата за мене е необходимост и инструмент който улеснява така желаният секс.

Мотивите ти за лъжа са неправилни- когато човек е объркан обикновено казва истината за да спре да бъде объркан. Уплаха- също не се връзва. Каква е логиката, човек да лъже под стрес. В повечето случаи казва истината за да му олекне. Виж за избягване на неловка ситуация съм съгласен

Пример: жените лъжат колко ни е голям, мъжете лъжат колко хубави гърди имат което и в двата случая не винаги е така.

Жените симулират оргазъм, мъжете желание за "сериозна" връзка, което повече е желание за копулация .

Не, че лъжите не са 2 страни на 1 банкнота, но все пак различни страни. Надявам се ме разбираш

Голям фен Аватара на magita
    Оф айде всички да създадем клуб "Аз мразя жената"

едно е да увърташ друго е да лъжеш! И кво искаш да дойде и да ти каже: "сори братле ама си ми адски гнусен и не те харесвам!!!"

Тва, че не разбираш от намеци (сигурно доста очевидни) не ни прави някви лъжливи кучки!!!

so chill
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен Аватара на djipsito
    Вместо да мрънкаш и да се възмущаваш... и да казваш как си опитвал с приятели за няколко часа да не мислиш за нея...се постарай повече. Нали не очакваш да ти мине с едно щракане на пръсти ?

Трябва да си по-постоянен. И трябва да мине повече време.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Цитирай Първоначално написано от Alabalaportokala
    И какви са тези толкова "Различни" неща.. не сме от различни планети funfunfun . Човек принципно лъже, когато е уплашен, объркан или иска да избегне "неловка" според него ситуация
    Или обикновено когато иска да постигне нещо. Аз обикновено прибягавам до лъжи когато искам да вкарам момиче в леглото и успявам. Лъжата за мене е необходимост и инструмент който улеснява така желаният секс.

Мотивите ти за лъжа са неправилни- когато човек е объркан обикновено казва истината за да спре да бъде объркан. Уплаха- също не се връзва. Каква е логиката, човек да лъже под стрес. В повечето случаи казва истината за да му олекне. Виж за избягване на неловка ситуация съм съгласен

Пример: жените лъжат колко ни е голям, мъжете лъжат колко хубави гърди имат което и в двата случая не винаги е така.

Жените симулират оргазъм, мъжете желание за "сериозна" връзка, което повече е желание за копулация .

Не, че лъжите не са 2 страни на 1 банкнота, но все пак различни страни. Надявам се ме разбираш
    Разбирам те прекрасно. Само, че мотивите ми за лъжа, съвсем не са мой лични :Д.. казвам ги като най-често използвани. Когато човек е объркан казва най-много лъжи, както се казва "в/у лъжата - лъжа" именно, защото е объркан (виж сега не казвам, че при 100% от хората е така, но не го казвам защото ми харесва, а просто защото е така). А когато е уплашен има най-голям мотив да излъже, за да избегне инак лошото за него последствие (което рядко се явява "лошо", но как да е)..
    И пак повтарям това не е статистика 100% от хората.

Супер фен Аватара на tanch3t093

Re: Кога ще спрете да лъжете ?

Айде момичета дайте си мнението , защото ми писна всички момичета да се правят на невинни и само да лъжат ... сиг 1 на 1000 не е такава .
    Момчетата поне като неискат да са с някоя го казват право в очите , а вие само извъртата и си оставяте резервен план ... толкова ли е трудно да сте с едно момче , без да се свалята и с други :Х
    Абсолютно не си прав! Момчетата даже сте по-зле А и не всички момичета си мълчат и крият, има доста примери и не го мисля само аз (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Голям фен Аватара на eminemfenka
    Всичко зависи от човека,ситуацията и взаимнотношенията ни,също и какво очакваме един от друг. Строго индивидуално е , в крайна сметка всеки попада на ' боклуци ' и може да кривне от пътя. Но съм твърдо против ' постоянните ' курвенски истории .
    ла-ла-ла

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си