.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Пич много си прав и темата ти е СУПЕР... И аз мисля като теб... По неписан закон едно момиче си има резервен вариант...АМА ВИНАГИ. Те така ще го извартят че винаги другите ще са виновни, никога те. Те са с прекалено голямо самочувствие и достойнството им не може да го позволи. НЕ МОЖЕ. Просто нямат смелоста да преглътнат това самочувствие поне за миг и да кажат "да, не бях права или да, сгреших не трябваше да ти го причинявам"... Ама все някой друг им е виновен... Даже една на 10000 ще съм учуден... Повечето са интесчиики и гледат да те исцедят както си искат преди да ти теглят майната,малко да тези който се съобразяват с половинките си,много малко и им свалям шапка,защото за такива момичета си заслужава. Е тва е положението правете си сметка !!! Винаги щом нещо се прецака излизат с номера "обичам те" и си мислят че всичко вече е минало.Но дали ще те пакажат с действия че те обичат,без да ти вирят краката пред муцуната ти е друга тема на разговор. За повечето то тях тва е най-лесния вариант !!!!! За едно момиче да остане самааа "сакън" да не става щот ще настъпи нов ледников период !!! И им се подлагаме щот сме прости, все едно момичетата са в ограничен асортимент в България ! Не казвам че и ние сме цвете за мирисане, но има и свестни момчета които попадат на такива змии !

Град
    ..in the middle of the party..

Re: Кога ще спрете да лъжете ?

Цитирай Първоначално написано от Torn
    толкова ли е трудно да сте с едно момче , без да се свалята и с други :Х
    От мен го запомни,момиче да ти каже че обича само с теб и да няма ПОНЕ още един с който да гради нещо НЯМА..
    Имаше един лаф за маймунките и клоните ако се сещаш,докато са с теб винаги си правят сметката защо са с теб,и ако са с еди си кой дали ще са по-добре..
    Плюс това да си хванеш момиче на 18-19-20,и да се заблуждаваш че ще е само с теб в тези времена,трябва да си много луд..

Град
    Варна, моретоо :)
    В природата на жената е да интриганства и да лъже, защото са слабия пол. Добре... за лъжата наистина си е до човек, но интригите са в кръвата им и няма жена на този свят, която да не прави интриги. Точка по въпроса!
    хЪх...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Да бе,някоя те е преебала,дай да сложиш всички момичета под общ знаменител и да ги товариш... Кво сте се саднали всичките,и мен са ме наранявали момчета,да не съм станала феминистка.Ми кво да правим,има курви,има и свестни момичета,преживейте го.
    Брях,брях

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    В природата на жената е да интриганства и да лъже, защото са слабия пол. Добре... за лъжата наистина си е до човек, но интригите са в кръвата им и няма жена на този свят, която да не прави интриги. Точка по въпроса!
    Бъркаш се нещо
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Фен
    Град
    Shumen
    (glass shattering) после мъжете били свине...

Оф айде всички да създадем клуб "Аз мразя жената"
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Град
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Бъркаш се нещо
    За интригантството няма как да ме обориш. За лъжата мисля, че казах, че не слагам под общ знаменател.
    хЪх...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това за интригите е вярно. И все пак при жените израснали/движещи се в мъжка компания се забелязва доста по-рядко. Средата определено има формиращо влияние.
    Welcome to the Jungle...

Град
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Това за интригите е вярно. И все пак при жените израснали/движещи се в мъжка компания се забелязва доста по-рядко. Средата определено има формиращо влияние.
    Съгласеенннн съм...
    хЪх...

Супер фен Аватара на dontcare
    Град
    South of Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Момчетата поне като неискат да са с някоя го казват право в очите
    Да бе, ти ще кажеш. Казват си го, ама друг път. За това форума е фраш с теми: "Той ми дава всички знаци, че ме харесва, но си има гадже и твърди, че я обича... ама правихме секс и каза, че и мене обича..."

Аз пък винаги съм си казвала като харесвам някой (респективно и като не харесвам). Само дето, когато ви се каже, че не сте желани по този начин автоматично ни изкарвате мръсни кучки, които ви били пре*бали.

Когато спрат да ни вярват.

"Мъжете, които се изказват лошо за жените, обикновен имат предвид само една жена."
    Реми дьо Гурмон
    Не знам дали авторът осъзнава колко е тъпо да слага всички жени под знаменателя на момичето, което го е направило на маймуна.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion

"Мъжете, които се изказват лошо за жените, обикновен имат предвид само една жена."
    Реми дьо Гурмон
    Не знам дали авторът осъзнава колко е тъпо да слага всички жени под знаменателя на момичето, което го е направило на маймуна.
    Брях,брях

Град

Реми дьо Гурмон
    А,ти сигурно не осъзнаваш колко още по-тъпо е да говориш от позицията на жена,в случай че си още малка пикла с бЕло около устата..
    Кой ти вярва на теб?Май само майка ти,че си скрила бележника на полюлея.
    Големите кучкЕ сте.

Супер фен
    Мъжката част от форума. Мъж съм и ви казвам да не се правите на божи кравички. Едно време може би жените са били по интригантския пол. Но в момента и мъжко и женско върти интриги на поразия. Вяра на никой да нямаш. Както има женски курви така има и мъжки курви които стават все повече и повече. Призовавам мъжете а бъдете малко по обективни, да преглътнете малко егото си и да го признаете. От личен опит казвам, че мъжете ще направят всичко само и само за да си спасят кожата. Малцина ще признаят, но това си е живата истина. 99,9% ще предадат приятел, за да се изчистят. Пичовете са малко и не си мислете, че точно вие сте в тея 0,1%. Като ви опляска живота ще разберете.

^^Издишаш. Ако не можеш да защитиш позицията си с факти, защо скачаш да обиждаш?

Пиклата с бЕло около устата е преживяла много повече от теб, който за да защити жалката си хейтърска позиция си служи с обиди, вместо с факти, доказателства и аргументи.

Може ли опитът ти да е достатъчен факт и аргумент?

Сериозно издишаш, момчето ми. Правеше впечатление на г-д умен, а не на озлобено парче: )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    ^^Издишаш. Ако не можеш да защитиш позицията си с факти, защо скачаш да обиждаш?

Пиклата с бЕло около устата е преживяла много повече от теб, който за да защити жалката си хейтърска позиция си служи с обиди, вместо с факти, доказателства и аргументи.

Може ли опитът ти да е достатъчен факт и аргумент?

Сериозно издишаш, момчето ми. Правеше впечатление на г-д умен, а не на озлобено парче: )
    Чакай сега,ти как така си повярва че през нета може да си правиш база сравнения на лични житейски основи?
    "Тя е преживяла повече от теб"-- Аз бридчед ли съм ти та си толкова много сигурна аз какво съм преживял,та чак ме сравняваш?
    А ти след като пледираш някой за обвиняем спрямо друг,замисли се този другия с какви паразитни думички е провокирал въпросния обвиняем.
    Интелигентно момиче си с достатъчно адекватни писаници,не ти пречи да помислиш за видовете провокации.

Цитирай Първоначално написано от chronic

Реми дьо Гурмон
    А,ти сигурно не осъзнаваш колко още по-тъпо е да говориш от позицията на жена,в случай че си още малка пикла с бЕло около устата..
    Големите кучкЕ сте.
    Братле, последното ти изречение е достатъчно показателно. Имаш позволението ми да се скриеш.

П.П.: Авторът пуска темата в тийн форум. По твоята желязна логика очаква отговори от омъжени жени. Като си озлобен на куче, по-добре си трай.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София

Реми дьо Гурмон
    Големите кучкЕ сте.
    Стани гей.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange

Реми дьо Гурмон
    Големите кучкЕ сте.
    Стани гей.
    Той си е гей,отдавна вече го доказах в една минала тема

Смешници сладки.. Ще ви папам изкривеното мислене..

Не знаеш какво съм преживяла заради лъжите на момче, така че мълчи ! Сега пък момичетата ви били виновни, бахти..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Фен
    Град
    Shumen
    В населените места, където хората дишат по 24 часа...

Цитирай Първоначално написано от PricelessG
    Все еднакви теми - "Защо момичетата ходят с батковци" , "Защо момчетата искат просто секс" , "Защо всички момчета/момичета са еднакви". Не разбрахте ли, че си е до човек? Това, че някой ви е разочаровал и прецакал вече е друга тема.

+ 1
    Gossip Girl ♥
    The Vampire Diaries ♥
    Pretty Little Liars ♥
    Teen Wolf ♥
    ------------------------------------------------
    And when I'm gone, just carry on, don't mourn
    Rejoice every time you hear the sound of my voice
    Just know that I'm looking down on you smiling
    And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
    Just smile back

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Когато спрат нас да лъжат,следователно никога.

според мен това не зависи от пола, а от характера :P
    Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си