- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога ще спрете да лъжете ?
Пич много си прав и темата ти е СУПЕР... И аз мисля като теб... По неписан закон едно момиче си има резервен вариант...АМА ВИНАГИ. Те така ще го извартят че винаги другите ще са виновни, никога те. Те са с прекалено голямо самочувствие и достойнството им не може да го позволи. НЕ МОЖЕ. Просто нямат смелоста да преглътнат това самочувствие поне за миг и да кажат "да, не бях права или да, сгреших не трябваше да ти го причинявам"... Ама все някой друг им е виновен... Даже една на 10000 ще съм учуден... Повечето са интесчиики и гледат да те исцедят както си искат преди да ти теглят майната,малко да тези който се съобразяват с половинките си,много малко и им свалям шапка,защото за такива момичета си заслужава. Е тва е положението правете си сметка !!! Винаги щом нещо се прецака излизат с номера "обичам те" и си мислят че всичко вече е минало.Но дали ще те пакажат с действия че те обичат,без да ти вирят краката пред муцуната ти е друга тема на разговор. За повечето то тях тва е най-лесния вариант !!!!! За едно момиче да остане самааа "сакън" да не става щот ще настъпи нов ледников период !!! И им се подлагаме щот сме прости, все едно момичетата са в ограничен асортимент в България ! Не казвам че и ние сме цвете за мирисане, но има и свестни момчета които попадат на такива змии !
От мен го запомни,момиче да ти каже че обича само с теб и да няма ПОНЕ още един с който да гради нещо НЯМА..Първоначално написано от Torn
Имаше един лаф за маймунките и клоните ако се сещаш,докато са с теб винаги си правят сметката защо са с теб,и ако са с еди си кой дали ще са по-добре..
Плюс това да си хванеш момиче на 18-19-20,и да се заблуждаваш че ще е само с теб в тези времена,трябва да си много луд..
В природата на жената е да интриганства и да лъже, защото са слабия пол. Добре... за лъжата наистина си е до човек, но интригите са в кръвата им и няма жена на този свят, която да не прави интриги. Точка по въпроса!
хЪх...
Да бе,някоя те е преебала,дай да сложиш всички момичета под общ знаменител и да ги товариш...Кво сте се саднали всичките,и мен са ме наранявали момчета,да не съм станала феминистка.Ми кво да правим,има курви,има и свестни момичета,преживейте го.
Брях,брях
Бъркаш се нещоПървоначално написано от RoSKo0o0
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
(glass shattering) после мъжете били свине...
Оф айде всички да създадем клуб "Аз мразя жената"
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
За интригантството няма как да ме обориш. За лъжата мисля, че казах, че не слагам под общ знаменател.Първоначално написано от magita
хЪх...
Това за интригите е вярно. И все пак при жените израснали/движещи се в мъжка компания се забелязва доста по-рядко. Средата определено има формиращо влияние.![]()
Welcome to the Jungle...
Съгласеенннн съм...Първоначално написано от DarkTemplar
хЪх...
Първоначално написано от SisiStrange
Когато спрат да ни вярват.![]()
"Мъжете, които се изказват лошо за жените, обикновен имат предвид само една жена."
Реми дьо Гурмон
Не знам дали авторът осъзнава колко е тъпо да слага всички жени под знаменателя на момичето, което го е направило на маймуна.
Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Брях,брях
А,ти сигурно не осъзнаваш колко още по-тъпо е да говориш от позицията на жена,в случай че си още малка пикла с бЕло около устата..Първоначално написано от TheNewReligion
Кой ти вярва на теб?Май само майка ти,че си скрила бележника на полюлея.
Големите кучкЕ сте.
Мъжката част от форума. Мъж съм и ви казвам да не се правите на божи кравички. Едно време може би жените са били по интригантския пол. Но в момента и мъжко и женско върти интриги на поразия. Вяра на никой да нямаш. Както има женски курви така има и мъжки курви които стават все повече и повече. Призовавам мъжете а бъдете малко по обективни, да преглътнете малко егото си и да го признаете. От личен опит казвам, че мъжете ще направят всичко само и само за да си спасят кожата. Малцина ще признаят, но това си е живата истина. 99,9% ще предадат приятел, за да се изчистят. Пичовете са малко и не си мислете, че точно вие сте в тея 0,1%. Като ви опляска живота ще разберете.
^^Издишаш. Ако не можеш да защитиш позицията си с факти, защо скачаш да обиждаш?
Пиклата с бЕло около устата е преживяла много повече от теб, който за да защити жалката си хейтърска позиция си служи с обиди, вместо с факти, доказателства и аргументи.
Може ли опитът ти да е достатъчен факт и аргумент?
Сериозно издишаш, момчето ми. Правеше впечатление на г-д умен, а не на озлобено парче: )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Чакай сега,ти как така си повярва че през нета може да си правиш база сравнения на лични житейски основи?Първоначално написано от jghgh
"Тя е преживяла повече от теб"-- Аз бридчед ли съм ти та си толкова много сигурна аз какво съм преживял,та чак ме сравняваш?
А ти след като пледираш някой за обвиняем спрямо друг,замисли се този другия с какви паразитни думички е провокирал въпросния обвиняем.
Интелигентно момиче си с достатъчно адекватни писаници,не ти пречи да помислиш за видовете провокации.
Братле, последното ти изречение е достатъчно показателно. Имаш позволението ми да се скриеш.Първоначално написано от chronic
П.П.: Авторът пуска темата в тийн форум. По твоята желязна логика очаква отговори от омъжени жени. Като си озлобен на куче, по-добре си трай.![]()
Стани гей.Първоначално написано от chronic
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Той си е гей,отдавна вече го доказах в една минала темаПървоначално написано от SisiStrange
![]()
Не знаеш какво съм преживяла заради лъжите на момче, така че мълчи ! Сега пък момичетата ви били виновни, бахти..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
В населените места, където хората дишат по 24 часа...
Първоначално написано от PricelessG
+ 1
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
Когато спрат нас да лъжат,следователно никога.![]()
според мен това не зависи от пола, а от характера :P
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !