.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53
    Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от magita
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    В природата на жената е да интриганства и да лъже, защото са слабия пол. Добре... за лъжата наистина си е до човек, но интригите са в кръвата им и няма жена на този свят, която да не прави интриги. Точка по въпроса!
    Бъркаш се нещо
    За интригантството няма как да ме обориш. За лъжата мисля, че казах, че не слагам под общ знаменател.

Мога да те оборя, защото някой беше споменал, че в мъжка компания не се наблюдава толкова. Веднага ти казвам, че съм в компания на момчета, а както разбирам, не ви харесва да ви вкарват в интриги. Ако е така и съм правила интриги, нямаше да съм с тях ;]
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Пич,ако мацката държи на теб,ще е само с теб повярвай ми..
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Все пак и да излъжем спестяваме истината, а не я бутаме в очите на другия все едно е нещо голямо ...
    Жалки оправдания!?

Не мисля, жените лъжем повече. Но си прав, че увъртаме.
    Това е поредната недоволна тема с обобщаване. На всичкото отгоре се изкарваш света вода ненапита, но после става ясно, че сам казваш, че и ти лъжеш и мажеш и "спестяваш истините".

Вземи се успокой малко. Все ще срещнеш някоя, която директно ще ти каже, че не те иска, без да те слага за резерва. Ще прозвучи като самореклама, ама аз така правя. Дори да съм отчаяна, не държа резерви, щото ми е жал за хората. И директно си казвам, че нещо няма да стане, без да се правя на идиотка. В смисъл, да.. Умряла съм за внимание, но не обичам и да разигравам хората. Сигурна съм, че има и други такива, при които комплексите и желанието да са принцеси НЕ надделяват...

пп. Да не говорим, че лично на мен са ми са се падали 2 момчета, които не можеха да срежат директно и като някакви п??ки се ослушваха - добре че и аз се усещам кога не съм желана и кога съм.
    Изумяваш ме. Няма нужда да пиша, ти вече написа, каквото мислех да кажа. Само да допълня, че и аз не държа резерви, нито увъртам. Не използвам извинението "не го отрязах, за да не му разбия сърцето". Ето че има и такива, тъй че стига сте се вайкали, че вече няма свестни момичета/момчета. Аман от такива теми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си